ШЛ. 3-ти кръг: Лудогорец - Ференцварош 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Радо
Контакти:

Re: ШЛ. 3-ти кръг: Лудогорец - Ференцварош

Мнениеот Радо » 04 авг 2025 16:31

Ross_ty написа:
Радо написа:
Аврамов написа:Радващо е, че успяха да отстранят Риека, но с подобна бездушна, вяла и безидейна игра нищо добро не ги очаква срещу Ференцварош. В Лудогорец закъсняха със селекцията, а португалският треньор засега определено не вдъхва доверие. В тази връзка прогнозирам загуби за Лудогорец и в двата мача.

Не знам дали предишния ви треньор не трябваше да остане.

Да трябваше да остане Йовичевич, но понякога това не зависи от отбора, все още е мъгла причината поради която тренерът се отказа, но може да е всичко - най-вече лични причини - нещо в семейството, и така - просто не можеш да задържиш човек в такава ситуация. Спекулираше се, че Йовичевич ще отиде в Саудитска Арабия за много много повече пари, но досега това не е станало и все още хърватинът е без отбор. Аз много го харесвах като треньор на Лудите - уверен, винаги в настроение, мотивиращ - абе точния треньор за нас. Но уви нещата се променят и сега имаме Мота, който не е и на половината добър колкото Йовичевич, и въпреки това печели досега всичко, но мисля че при първия провал нещата ще се обърнат за него. Дано успее да преоодолее и Унгарците!

Стискам Ви палци срещу " Ференцварош ". В плейофа срещу победителя от двойката " Шкендия " - " Карабах ".

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 авг 2025 11:36

Имаше сериозен гаф с екипа на Йовичевич, и това ще излезе на яве.
Изображение

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 06 авг 2025 23:58

Отново гледахме много от същото 4-3х2 -безидейна игра, разчитаме само на индивидуални проблясъци и чист късмет. Ако той не беше с нас, Ференцварош щеха да водят с 4:0 още първото полувреме. Отмененият гол беше много съмнителен, за мен си беше чист. Отново Мота е на "познатото" си ниво, безобразна игра в атака, хора които не знаят на какви позиции са - коментаторите в Диема също почнаха да споделят мнението, че треньора е зле. Единственото нещо което е позитивно от цялата работа е, че сме още в играта и нямаме големи издънки в ефбета. Мисля, че реваншът в Унгария ще е коренно различен, и днешният мач ще ни се стори песен, ако Лудите не променят нещо кардинално. Успех във вторя мач все пак!

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 06 авг 2025 23:59

miro_rz написа:Имаше сериозен гаф с екипа на Йовичевич, и това ще излезе на яве.

...е изплюй камъчето де - какъв е бил проблема?

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: ШЛ. 3-ти кръг: Лудогорец - Ференцварош 0:0

Мнениеот ELFen » 07 авг 2025 09:30

Заслужен Х с поделени полувремена...странно е, но ми се струва, че ще ги отстраним ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 авг 2025 13:48

Ross_ty написа:
miro_rz написа:Имаше сериозен гаф с екипа на Йовичевич, и това ще излезе на яве.

...е изплюй камъчето де - какъв е бил проблема?

Ще ти пиша на лични, когато се освободя.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”