Ross_ty написа:Радо написа:Аврамов написа:Радващо е, че успяха да отстранят Риека, но с подобна бездушна, вяла и безидейна игра нищо добро не ги очаква срещу Ференцварош. В Лудогорец закъсняха със селекцията, а португалският треньор засега определено не вдъхва доверие. В тази връзка прогнозирам загуби за Лудогорец и в двата мача.
Не знам дали предишния ви треньор не трябваше да остане.
Да трябваше да остане Йовичевич, но понякога това не зависи от отбора, все още е мъгла причината поради която тренерът се отказа, но може да е всичко - най-вече лични причини - нещо в семейството, и така - просто не можеш да задържиш човек в такава ситуация. Спекулираше се, че Йовичевич ще отиде в Саудитска Арабия за много много повече пари, но досега това не е станало и все още хърватинът е без отбор. Аз много го харесвах като треньор на Лудите - уверен, винаги в настроение, мотивиращ - абе точния треньор за нас. Но уви нещата се променят и сега имаме Мота, който не е и на половината добър колкото Йовичевич, и въпреки това печели досега всичко, но мисля че при първия провал нещата ще се обърнат за него. Дано успее да преоодолее и Унгарците!
Стискам Ви палци срещу " Ференцварош ". В плейофа срещу победителя от двойката " Шкендия " - " Карабах ".