Днес слушах последното подкастче на Трибуна Левски, от вчера.
Значи, да им го туря фостичките на всякакви недоебани расистчета, нацистчета и т.н.!!!
На мача в Брага сред нашата публика се появили семейството, гаджето и т.н. на Алдаир, щото нали португалец, те там си живеят. Появили се силно ентусиазирани, с голям кеф, тениски на отбора и т.н. Тръгнали си, познахте, разплакани. А пичът, може би и заради това, че е знаел, че го гледат неговите, направи един от най-добрите си мачове.
Сега, пичовете от трибуната, не казаха в прав текст какво точно се е случило, но мисля, че на всички им е ясно.
Ако случайно съм се заблудил и хората са си тръгнали разплакани, щото примерно са разбрали, че им е умряла котката, поднасям най-искрените си извинения на всякакви недоебани расистчета, нацистчета и т.н.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
tiamat написа:Днес слушах последното подкастче на Трибуна Левски, от вчера.
Значи, да им го туря фостичките на всякакви недоебани расистчета, нацистчета и т.н.!!!
На мача в Брага сред нашата публика се появили семейството, гаджето и т.н. на Алдаир, щото нали португалец, те там си живеят. Появили се силно ентусиазирани, с голям кеф, тениски на отбора и т.н. Тръгнали си, познахте, разплакани. А пичът, може би и заради това, че е знаел, че го гледат неговите, направи един от най-добрите си мачове.
Сега, пичовете от трибуната, не казаха в прав текст какво точно се е случило, но мисля, че на всички им е ясно.
Ако случайно съм се заблудил и хората са си тръгнали разплакани, щото примерно са разбрали, че им е умряла котката, поднасям най-искрените си извинения на всякакви недоебани расистчета, нацистчета и т.н.
Мен лично ме притесни едно знаме на "Тотенкопф". Ако от УЕФА решат да се заядат (малко е видеоизменено знамето), такъв ще ни го набият, че не е истина.
Иначе това за Алдаир, нямам думи. Лошото е, че заради шепа малоумници излиза име на всички привърженици на "Левски".
metodito написа:tiamat написа:Днес слушах последното подкастче на Трибуна Левски, от вчера.
Мен лично ме притесни едно знаме на "Тотенкопф". Ако от УЕФА решат да се заядат (малко е видеоизменено знамето), такъв ще ни го набият, че не е истина.
Иначе това за Алдаир, нямам думи. Лошото е, че заради шепа малоумници излиза име на всички привърженици на "Левски".
Това е отколе, на няколко мача виси този парцал и досега ни се е разминавало. Поне за мен си е ачик ачик щандарта на тотенкопф. Даже е по-близо до оригинала отколкото знамето на онези идиоти от Азов, които са си турили огледален образ на щандарта на 2 ТД от СС Дас Райх и после се сърдят че им викат фашисти (само хранят путинската пропаганда).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
tmanolov написа:noo написа:Загубихме доста пари от уволнението на Хубчев основно заради Ивков. И това е според думите на адвоката на Хубчев - Градев. Ето какво каза той: "Левски загуби делото срещу Хубчев заради процедурни грешки, които направи техният адвокат Иво Ивков. Той не бе в час с новите правила на съда и тръгна да оспорва юрисдикцията на ФИФА, а новата практика на съда в Лозана е, че когато оспорваш юрисдикцията на ФИФА, тя трябва да е страна. Той не призова централата като ответник и те му отговориха - ние не можем да участваме, защото вие сте пропуснали да ни призовете за страна. Така Левски бе обречен да загуби делото още в началото заради процедурни грешки на Ивков"
Градев мрази Ивков, щото му е конкуренция - да вземаш думите му за чиста монета, е като вземаш алабализмите на брата на Младежа спрямо г.з. за абсолютно доказан факт
Разбира се, че Градев го мрази. Лошото е, че и съдът го мрази.
Още ли трябва да обръщаме внимание на некадърника Ивков, който стана за смях пред цялата УЕФА? През няколко седмици едно и също.
Станимир Стоилов пък бил решил да коментира нещо, което не е гледал и да даде някаква сензационна прогноза. Никаква логика няма и в това. Все пак можем ли да си зададем такива въпроси:
1) Защо тогава Сдружението съществува и е безкрайно негативно настроено към клуба, след като всичко е толкова прекрасно според техният любимец?
2) Защо има толкова критици към състоянието на ПФК Левски, когато т.нар. обединител на феновете заяви, че сме способни да свалим хегемона?
3) Кога ще видим Зинедин Зидан през няколко седмици да коментира Реал Мадрид? Кога ще видим Жозе Моуриньо през няколко седмици да говори за случващото се в Челси без него? И т.н.
Станимир Стоилов пък бил решил да коментира нещо, което не е гледал и да даде някаква сензационна прогноза. Никаква логика няма и в това. Все пак можем ли да си зададем такива въпроси:
1) Защо тогава Сдружението съществува и е безкрайно негативно настроено към клуба, след като всичко е толкова прекрасно според техният любимец?
2) Защо има толкова критици към състоянието на ПФК Левски, когато т.нар. обединител на феновете заяви, че сме способни да свалим хегемона?
3) Кога ще видим Зинедин Зидан през няколко седмици да коментира Реал Мадрид? Кога ще видим Жозе Моуриньо през няколко седмици да говори за случващото се в Челси без него? И т.н.
metodito написа:Eminem написа:Няма да е изненада и да са по-тежки и от тези с Брага. Нека да не се главозамайваме. Не може постоянно да чакаме на продължения и там с късмет.
Какъв късмет с Брага? Съдията ни поряза, а за капак и тая задна ножица.
Не съм казал, че сме изкарали късмет.
Казвам, че в един момент ще ни се наложи да градим играта, а в тази ситуация не сме много добри и затова нищо чудно мачовете срещу азербайджанския отбор да са по-тежки от тези с Брага, защото ролята ни на терена ще е различна.
- LoveAndPeace
- Контакти:
olimpi написа:metodito написа:tiamat написа:Днес слушах последното подкастче на Трибуна Левски, от вчера.
Това е отколе, на няколко мача виси този парцал и досега ни се е разминавало. Поне за мен си е ачик ачик щандарта на тотенкопф. Даже е по-близо до оригинала отколкото знамето на онези идиоти от Азов, които са си турили огледален образ на щандарта на 2 ТД от СС Дас Райх и после се сърдят че им викат фашисти (само хранят путинската пропаганда).
Тц , това наказание е за това знаме.
https://btvsport.bg/sport/uefa-objavi-n ... evski.html
1914.1902 написа:Още ли трябва да обръщаме внимание на некадърника Ивков, който стана за смях пред цялата УЕФА? През няколко седмици едно и също.
Днешното интервю е пълно дъно. Незнайно защо Мъри е натрупал толкова злоба срещу Левски. "Неговите разбирания", т. е. Господ Бог, са коренно различни за начина как да изглежда отбора. Май не играем "правилния футбол". А най-тъпото е, че сам си признава, че не гледа мачове на Левски.
tiamat написа:Днес слушах последното подкастче на Трибуна Левски, от вчера.
Стига с тия "берачи на памуци", мръсни либерали. Не остана бял човек в Европа. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
Eminem написа:metodito написа:Eminem написа:Няма да е изненада и да са по-тежки и от тези с Брага. Нека да не се главозамайваме. Не може постоянно да чакаме на продължения и там с късмет.
Какъв късмет с Брага? Съдията ни поряза, а за капак и тая задна ножица.
Не съм казал, че сме изкарали късмет.
Казвам, че в един момент ще ни се наложи да градим играта, а в тази ситуация не сме много добри и затова нищо чудно мачовете срещу азербайджанския отбор да са по-тежки от тези с Брага, защото ролята ни на терена ще е различна.
Тея са ми тъмна Индия. Между другото не съм ги проучвал. Предполагам, че реваншът ще е на кански условия. Да тук ще трябвада атакуваме. На хартия "Левски" е по-класния отбор.
Гледайки им единиците...https://www.sofascore.com/team/football/sabah-fk/267828 ... нищо чудно и да си прав в сравнението с Брага. Залагам, че и в двата мача ще има много голове.