Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Не знам как не ви писна с тия българи, нищо чудно, че нивото ни е толкова ниско.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Дъст
Изобщо не смятам така. С 3,4 трансфера до края на прозореца - Сашо може да стабилизира отбора и да го класира трети или четвърти. По много неща се различава от Томаш. Характера му е такъв, че успява да мобилизира и да създава колектив. Не притежава това досадно ЕГО като на Томаш. Изключително трудолюбив. По това прилича на Генчев, но стила му на игра е по-разнообразен и интересен.
Още не съм отписал Керкез, който също е отличен като треньор и човек.
Но засега просто не му се получава и явно в съблекалнята "тайно" са му написали присъдата.
Отделно при нас много трудно се получава с треньори чужденци. От десетки треньори чужденци - само двама или трима са били успешни и то не в пълният смисъл на думата УСПЕХ.
Изобщо не смятам така. С 3,4 трансфера до края на прозореца - Сашо може да стабилизира отбора и да го класира трети или четвърти. По много неща се различава от Томаш. Характера му е такъв, че успява да мобилизира и да създава колектив. Не притежава това досадно ЕГО като на Томаш. Изключително трудолюбив. По това прилича на Генчев, но стила му на игра е по-разнообразен и интересен.
Още не съм отписал Керкез, който също е отличен като треньор и човек.
Но засега просто не му се получава и явно в съблекалнята "тайно" са му написали присъдата.
Отделно при нас много трудно се получава с треньори чужденци. От десетки треньори чужденци - само двама или трима са били успешни и то не в пълният смисъл на думата УСПЕХ.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ако зависеше от мен, щях да сваля доверието си от Керкез още днес, да го разкарам и на негово място да доведа Любослав Пенев. Лично той е моя фаворит за треньорския пост. Човекът е доказал, че хем действа с твърда ръка и хем умее много добре да стяга тия, които са се отпуснали или по няк'ва причина психиката им се е сринала. А при нас е и двете.
Иначе, за спортен директор не бих искал Стойчо Младенов, по-скоро за там ми се иска Томанов.
Иначе, за спортен директор не бих искал Стойчо Младенов, по-скоро за там ми се иска Томанов.
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
MASTER_COOL написа:Моят любимец Томаш какво спечели ?!
Но го направи ;)
Щото Томаш е тъп като гъз . Въпроса е дали и Тунчев е тъп да се набута в блатото .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- MASTER_COOL
- Контакти:
AgePeeBG
Едно време много харесвах Любо Пенев и го виждах като най-добрият треньор заедно със Стоилов. НО има ужасно тежък характер и след втория или третия месец се е изпокарал с всички - от играчи до собственици. Затова и сега съм резервиран към него. Не мисля, че ще успее в тази среда / Златков и супер посредствени футболисти с заешки сърчица/
Едно време много харесвах Любо Пенев и го виждах като най-добрият треньор заедно със Стоилов. НО има ужасно тежък характер и след втория или третия месец се е изпокарал с всички - от играчи до собственици. Затова и сега съм резервиран към него. Не мисля, че ще успее в тази среда / Златков и супер посредствени футболисти с заешки сърчица/
MASTER_COOL написа:AgePeeBG
То и САФ хич не е лесен, методите му за стягане не бяха от най-милите (да речем), обаче успя в Ман Юнайтед. И да, наясно съм, че определението изобщо не е подходящо - къде е САФ, къде е Любослав Пенев - обаче тоя ми беше и винаги ще си остане любимия ми треньор. Гавреше Бербатов, но си имаше причини. Къде основателни, къде не, това е отделен въпрос.
Мисълта ми е, че Пенев винаги е търсил максимума и е бил с манталитет на победител. А на нас МНОГО ни трябва такъв индивид. Който е с пораженческо мислене, вънка. Керкез оня ден вика "ЦСКА не е фаворит". Шефе, и да не сме в най-цветущото си състояние, ще успееш да стегнеш тия на терена и така да им набиеш армейския дух в тия кратуни за пиене на вода, че от тук нататък да ГАЗЯТ. Но това само ако си кадърен, а ти ОЧЕВАДНО не си.
Сега разбирам защо сме на тоя хал. Все съм мислел, че хората, които се интересуват от футбол в България са зле, ама чак пък толкова... Пенев колко пъти трябва да се насере и да си тръгне по средата на сезона, последния път като докара хронични контузии не на един и двама, сред които и капитана ни. Преди това пък го опънаха 9 човека на Армията. Любо е същия та*ак като Томаш. Големи приказки с малко покритие. Младенов е единствения, който може да вдигне тоя отбор, но по-добре като директор.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Голям гаф на Керкез без съмнение беше това изказване.
Случайно или не , но за втора поредна година треньора излиза и казва думи в подобен стил, с които да секне ентусиазма сред феновете.
Случайно или не , но за втора поредна година треньора излиза и казва думи в подобен стил, с които да секне ентусиазма сред феновете.
Стана ясно защо не сме успели 2 седмици да картотекират новите. От преди малко имаме още един допълнителен административен мениджър. Новия бил всъщност стария и знаел как става тая магия.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Тунчев прави силна заявка да е треньор на ЦСКА в близкото бъдеще. И аз го харесвам, много спокоен и уравновесен, изглежда има подход към играчите и сякаш не е от типа треньори "Всичко или нищо" или "Победа на всяка цена", а по-скоро бавно и методично иска да развива отборите си, докато започнат да побеждават с постоянна игра и имат траен прогрес.Неслучайно отборите му и те изглеждат балансирани.
Изглежда ми, че от онова страхотно поколение ( Янев, Янчев, Вальо, Велизар, Томаш и т.н.), в което половината станаха треньори, той ще постигне най-големи успехи.
Малко е тъпо, че го спрягаме сега при положение, че имаме нелош треньор и той заслужава повече кредит според мен въпреки лошите резултати.
Но ако дойде Стойчо, рано или късно той ще иска да вземе Тунчев за треньор. Той го познава още като футболист. Мисля, че това може да стане най-рано за началото на следващия сезон при лятната подготовка.
Изглежда ми, че от онова страхотно поколение ( Янев, Янчев, Вальо, Велизар, Томаш и т.н.), в което половината станаха треньори, той ще постигне най-големи успехи.
Малко е тъпо, че го спрягаме сега при положение, че имаме нелош треньор и той заслужава повече кредит според мен въпреки лошите резултати.
Но ако дойде Стойчо, рано или късно той ще иска да вземе Тунчев за треньор. Той го познава още като футболист. Мисля, че това може да стане най-рано за началото на следващия сезон при лятната подготовка.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]