Aronaks написа:Естествено, че не можем да си позволим играчи, които да правят разликата с Брага, но трябва да намерим такива, които да могат да победят отбор като Брага, който е в началото на подготовката си, и който ни е подценил. Явно ти не ме разбираш. Брага не са Порто и Бенфика, нито Спортинг, не са дори Айнтрахт Франкфурт. Брага са не по-голям и силен отбор от ПАОК например, които излъгахме точно поради изброените от мен причини по-горе. Малко ни трябваше, та ние на моменти в Португалия имахме инициативата, играехме по-добре, просто във фаза атака нямаме потенциал. Убеден съм, че с Уелтон и Роналдо напред щеше да ги отстраним, а те не ни струваха милиони.
По отношение на ръководството винаги ще повтарям, че след като Сираков нямам финансовата възможност да направи Левски конкурентен на Лудогорец и тирето откъм играчи, трябва да си ходи и да дойде човек, който ще може да намери футболисти за титли и еврогрупи. С пари или с правилна трансферна политика е без значение. Сираков не може да го направи.
Ние такива играчи ,които да победят Брага не можем да си позволим, това не ти е ясно.
Не знам откъде го измисли ,че Брага не са по-силен и по-голям отбор от ПАОК. Сумата на която са оценени играчите на Брага е точно 3 пъти на колкото са оценени играчите на ПАОК в момента ,когато играхме с тях. Най-евтиния играч на португалците, който игра срещу нас е оценен по-високо от най-скъпия ,който игра срещу нас. Същите тези Брага преди 4 години с една доста по-ниско оценена формация отколкото са в момента разнищиха Лудогорец и в двата мача ,,особено като домакини - отправиха около 30 удара към вратата им , около 10 пъти излезнаха сами срещу вратаря и вкараха 4 гола.
Не искам да те обиждам ,но според мен подхождаш много оптимистично и по фенски. За мен това ,което играхме и постигнахме срещу Брага ни е максимума в момента. Ясно е ,че ни липсва класа в офанзивен план , но класата струва пари , а ние нямаме такова количество ,,че да си позволим такива играчи,които със сигурност ще ни вдигнат класата . Не бъркай нещата , ние не играхме "достатъчно офанзивно" защото бяхме по-фокусирани в дефанзивен план- резултата абсолютно ни устройваше. Второ играчите на Брага бяха очевидно по-бързи от нас във всеки един компонент - линейна бързина без топка, бързина с топка в краката, бързина на обработване на токата( бързина на мислене ) . Ако си позволихме да включим повече играчи да тръгнат бързо напред ,,рискувахме при отнемане на топката да ни хванат неподготвителни. Затова защитниците и дефанзивните ни халфове правеха това,което Ив.Вуцов наричаше "пакетно придвижване" и не разчитахме на участието им в бързи атаки . Ако нападаш с 4- ма играча срещу 7 защитаващи шанса да направиш него ,ако не ги хванеш неподготвени , е много малък . А и нашите играчи са такива ,че реално не могат да надделят над играчите на Брага при игра 1:1 , а те се и подсигуряват
И с Уелтон , и с Роналдо в състава си нямаше да променим значително картината, според мен дори напротив - Уелтон имаше навика да не спазва много много тактическата дисциплина и много вероятно това щеше да доведе до повече неприятности пред нашата врата отколкото пред тяхната. Не забравяй и ,че ис Уелтон и Роналдо в редиците си записахме една от най-срамните си загуби ( Хамрун) .
Напълно съм съгласен с твоето мнение за Сираков и Ръководството. Само остава и да посочиш ,кой ще е този човек , защото поне на мен не ми е известно да има такъв човек - принца на бял кон или ,арабския шейх от бялата яхта, или китайския инвеститор от белия самолет .