Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

AgePeeBG
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот AgePeeBG » 04 авг 2025 12:19

Синята Златка какво прави, още ли си пече кожицата отзад в Гърция? Мислех, че той е първия, дето ще го отнесе.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 авг 2025 12:19

Томанов или Марков! От мен.
Съгласен съм с мнението, че Бербо и Стенли на този етап не са подходящи.
Ако Томанов се заеме, ще се върне Здравков
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 авг 2025 12:25

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 04 авг 2025 12:33

Не че нещо, но недоволстваме от закъсняла селекция и слаби футболисти, а уволняваме Нога, който има най-малко общо с тези неща? А Томанов (срещу който незнайно защо не съм чул и една дума) и женския полов орган Златков явно няма да носят отговорност, въпреки че основната такава е именно тяхна.
Ясно е, че всички се радват от тази новина в момента, но реално никой не знаеше какво точно прави Нога и според мен е вършил доста черна работа, която ние не забелязваме. Не казвам, че той е идеалния човек за тази позиция, най-вероятно не е, но прекратяването на договора на Купър и уволнението на Нога ми изглеждат като "мерки" за потушаване на напрежението и прах в очите, че видиш ли "зле сме, ама работим по въпроса", докато реалните проблеми си остават незасегнати. Пак казвам, че не го защитавам, няма как да знаем колко добре се е справял, но все си мисля, че не е той проблема.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 авг 2025 12:35

Работил е само в школите на Порто и ПСЖ. Тук му е първият опит. Толкова по темата колко е виновен само той!
Просто бушон

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 авг 2025 12:37

CSKArforever написа:Не че нещо, но недоволстваме от закъсняла селекция и слаби футболисти, а уволняваме Нога, който има най-малко общо с тези неща? А Томанов (срещу който незнайно защо не съм чул и една дума) и женския полов орган Златков явно няма да носят отговорност, въпреки че основната такава е именно тяхна.
Ясно е, че всички се радват от тази новина в момента, но реално никой не знаеше какво точно прави Нога и според мен е вършил доста черна работа, която ние не забелязваме. Не казвам, че той е идеалния човек за тази позиция, най-вероятно не е, но прекратяването на договора на Купър и уволнението на Нога ми изглеждат като "мерки" за потушаване на напрежението и прах в очите, че видиш ли "зле сме, ама работим по въпроса", докато реалните проблеми си остават незасегнати. Пак казвам, че не го защитавам, няма как да знаем колко добре се е справял, но все си мисля, че не е той проблема.

Е този, който би трябвало да знае какво точно е вършил Нога, е Златков.
Въпросът е: ако е вършил нещо полезно, защо го махат, а пък ако нищо не е вършил, защо го чак сега го махат?

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 04 авг 2025 12:43

Държавата ни я управлява пожарникар, футбола - осмокласник, масова практика е какви ли не легенди да заемат позиции за каквито не са квалифицирани, самите ние подкрепяхме Бербо и Любо за БФС, но видиш ли Нога не ставал, защото имал опит само в школите на европейски грандове :дд.
Златков ако не го махнат и не се потърси някаква отговорност и от Томанов значи скоро няма да се оправим като клуб и ще си се борим за баражчета.

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 04 авг 2025 12:46

djd написа:
CSKArforever написа:Не че нещо, но недоволстваме от закъсняла селекция и слаби футболисти, а уволняваме Нога, който има най-малко общо с тези неща? А Томанов (срещу който незнайно защо не съм чул и една дума) и женския полов орган Златков явно няма да носят отговорност, въпреки че основната такава е именно тяхна.

Е този, който би трябвало да знае какво точно е вършил Нога, е Златков.
Въпросът е: ако е вършил нещо полезно, защо го махат, а пък ако нищо не е вършил, защо го чак сега го махат?

Нечия глава трябва да изхвърчи след всичко това и Златко естествено не иска това да бъде неговата.
А иначе дори Нога да е най-некадърния директор в историята на футбола, то именно Златко си го назначи и ако е така би трябвало да вървят в комплект към изхода.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 авг 2025 12:51

Немога е личен избор на Златкоф. Алко не поеме отговорност за своите избори, ще затвърди мнението, че е страшна мижитурка и страхливец.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 авг 2025 13:13

Според Блиц Методи Томанов, Бойко Величков, Стойчо Младенов, Емил Костадинов, Любо Пенев и чужденец са обсъжданите варианти.

Върни се в “ЦСКА”