efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

csimoen2
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.

Мнениеот csimoen2 » 04 авг 2025 11:04

SiirStenleyRoise написа:
tmanolov написа:
SiirStenleyRoise написа:Буртален Левски. Този отбор благодарение на Веласкес и Сираков е първият който има наистина реален шанс да свали Лудогорец от върха!

Леле, ако си жена, веднага ще те поръчам - рядко дълбока свирка, евала - кажи цена ;)

Как ще ме поръчаш като си евтино скъсаняче? Мога да си те шибкам и да те снимам с телефона, после ще качим тук да гледат и другите сеир. Такива като теб, които стоят пред телевизора и се молят Левски да пада, за да плюят треньор и ръководство сте ми ясни като бял ден. За твое нещастие Левски лети!

Хахах, Манолката кърти с опита за активност и на малкото мозАчни клетки…

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 авг 2025 11:09

Стига с тия клишета бе! Като не ти ражда нищо главата, по-добре си мълчи...

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 04 авг 2025 11:12

koisa написа:
veni__85 написа:
koisa написа:До това водят експериментите на Хулио.

Какви ексоерименти ? 11 човека да играят 120-90 мин. Четвъртък -неделя. Най-малкото може да последва контузия на ключов играч, и някой от резервите да се наложи да играе важен мач. Като не могат да играят срещу Септември и Славия , Веласкес е виновен.

Може това, може онова... А, може за 30 минути да опукат Славия и второто да смени петима. Стига с тези оправдания за четвъртък-неделя. На други места почти цял сезон така играят.
Като не могат да играят срещу Славия, значи нямат място в Левски!

Абе едно време, един от Хасково май беше, разправяше как супер много обичал да играе през три дни, с после отложи сума ти мачове, за да се осере срещу пълни анонимници от Малта… Та същия този после не може да си вземе мачовете срещу изпадащите отбори, 11 мача мъка и ни остави на 8 място…

Към момента треньора на Левски (повтарям треньор на Левски, който заслужава уважение) не се е оплакал от трансфери, време, съдия, слънце, подготовка (не в Дубай), изключително еропейско поведение…А да, даже и прилични мачове прави, за жалост на някой…

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 04 авг 2025 11:16

tmanolov написа:
SiirStenleyRoise написа:Буртален Левски. Този отбор благодарение на Веласкес и Сираков е първият който има наистина реален шанс да свали Лудогорец от върха!

Леле, ако си жена, веднага ще те поръчам - рядко дълбока свирка, евала - кажи цена ;)

Хе, хе... Манолов, ти можеш да си поръчаш единствено пластмасова чаша евтина наливна бира и две цигари насипно, от кварталното или селското кафе, и да ти ги запишат на кредит, докато ваште вземат пенсиите...

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 04 авг 2025 11:17

ananas написа:Бала, Лима и Фабиен бяха директно предпочетени пред български играчи, които не са по-слаби и са по-евтини. За Макун, Вуцов и Майкон не е така. Първите двама нямат алтернатива и единствено Майкон донякъде беше предпочетен пред Велковски, но неговия трансфер стана още преди края на сезона, още Костов ни беше треньор.
Стаси винаги е бил добър, не е "станал звезда сега". Аз го исках веднага след Чикаго и даже мислех да пратя малко гневно съобщение на Мъри да го взима веднага, но не съм му близък и не исках да му досаждам. Това е и негова голяма грешка.
На нас не са ни промити мозъците, виж ти повтаряш раевите глупости като папагал.

Боже, колко глупости само в няколко реда…

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 04 авг 2025 11:27

Радо написа:1 - ца 2:0.

И успех срещу азерския " Сабах " и в двата мача.

Познах!

Честито на " Левски " и успех срещу " Сабах " в четвъртък. Както и на " Лудогорец " и на " Арда ".

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2025 11:33

Air_Smuggler написа:
tmanolov написа:

Хе, хе... Манолов, ти можеш да си поръчаш единствено пластмасова чаша евтина наливна бира и две цигари насипно, от кварталното или селското кафе, и да ти ги запишат на кредит, докато ваште вземат пенсиите...

мда, колко лесно се разкриват троловете на Господарката :lol: Да сте живи и здрави и все така да славославяте г.з. за дребни стинки
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 авг 2025 12:00

Вчера на полувремето щях да си тръгна, ако не бях със сина на стадиона. Това с късите пасчета назад и встрани не се издържа и е от години вече, с малки изключения. С Брага на реванша си легнах след ПП. При Костов и Мъри бях спрял да гледам отбора за няколко седмици. Явно скоро и при Хулио ще го направя.

Добре е все пак, че второто полувреме вчера започнаха да подават и напред, което съвсем резонно доведе и до опасни атаки и положения.

По принцип гледам да дам поне 6 месеца за адаптация, та Рилдо-дилдо няма да го коментирам, но пък и тези дето го храните се замислете, че той вкара 2 гола на Брага. Отменени, но ги вкара. Та може и да не е толкова зле.

За Рупанов. Това момче определено играе добре с глава. Вчера имаше 3 удара с глава и трите бяха точни, като последния беше и голов. Та и него не го съдете толкоз, защото и той заслужава поне 6 месеца.

Лима и Охене...И преди съм го писал - тези двамцата са за екарисаж!
Вчера Митков, колкото и да го харесвам... абе слаб мач направи.

Иначе Хулио цели смените. Вчера играчите, които влезнаха раздвижиха играта и логично победихме. Защо обаче не играем така цял мач? Толкова ли е трудно да играем както срещу Монтана? Тогава се подаваше напред и головете валяха.

И още нещо, което го има от години. Съдията пак пропуска да санкционира груби нарушения на противника(удар с бутоните в лицето, как не е ж.к.), а при първото такова на Левски вади веднага картона. Явно и тази година ще е същият сценарий.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2025 12:03

Няколко извода след дербито. Така наречените резерви са един скъп пълнеж, но поне ги има, че преди 2-3 години и подобни нямаше.
Същите успяват криво-ляво да удържат вразите и да ги поизморят, докато дойде кавалерията по някое време през второто. Това срещу клетниците в Ебем ти и лигата, нали.
Загорчич трябва да започне да си слага сутиен.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 авг 2025 12:33

rane написа:Вчера на полувремето щях да си тръгна, ако не бях със сина на стадиона..

Ей това не мога да го понасям, извинявай, ама винаги ме е дразнело.
Като баща ми, звъни ми следващия ден след мача в Унгария и ми вика: "след като ни вкараха гол се ядосах, изгасих телевизора и легнах. На сутринта чета - ЧК, изравняване, дузпи, Вуцов..." Еми така е човек, нито е свършил света и да бяхме отпаднали, пак продължаваме в ЛК, какво е това веднага да си тръгваш/спираш мача. Стой и гледай, Левски играе.

Върни се в “Левски”