Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
nghcvth написа:Покрай футболните спорове може ли някой да ми каже колко титли има Левски и колко ЦСКА през последните 15 години?
NOMER14 написа:А Вие, като сме вече в НАТО, защо държите още червената комунистическа петолъчка?
damyanov1963 написа:ReBorn1982 написа:bubka написа:Левски има шампионски титли през 1946, 1947, 1949, 1950, 1953....Личи си, че са много репресирани, особено най-първите години след идването на комунизма. Вероятно в много от тези години са носител и на купата на страната, мързи ме да проверявам.
26 шампионски титли - 14 при комунизма и 12 извън него.
26 купи на България - 15 при комунизма и 11 извън него. Плюс 3 купи на Съветската армия при комунизма.
5 четвъртфинала в евротурнирите - 4 при комунизма и 1 извън него.
За 45 години комунизъм и 35 демокрация.
Направи тая съпоставка и за ЦСКА.
Всъщност ти защо си Рестартиран през 82-а?
NOMER14 написа:Хубаво си поустнал двата пъти с две поредни титли на Левски, когато ви създаваха. След тях със Заповед на Партията бе забранено Левски да става шампион 2 години последователно.
damyanov1963 написа:NOMER14 написа:А Вие, като сме вече в НАТО, защо държите още червената комунистическа петолъчка?
Надяват се Русия да ни освободи и от НАТО
1914.1902 написа:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
... Други просто толкова си могат и отдавна трябваше да са много далеч от съблекалнята ни. Време е за мъже, за лидери, трябват и сърца. Или вие ще ги намерите, или ние ще ги потърсим вместо вас....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта