II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.

Мнениеот Vladislav » 03 авг 2025 23:03

ShooterMan написа:Това е впрочем много добра идея и дано Илиан чете. Ники Минков беше супер посредствено крило.....но излезе много агресивен и добър десен бек. Защо не се пробват в няколко мача Ники Златев и Милушев на бека? И двамата са много бързи, особено Златев - той е и агресивен и може да е от помощ в атака, точно както прави Минков в Ботев сега.

Примерно защото Мартин е страхлив, с Ники Златев е с много неразчетени влизания и прави много нарушения.

ShooterMan
Контакти:

Re: II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.

Мнениеот ShooterMan » 04 авг 2025 08:53

Това може да се изчисти. Ники Минков беше същия навремето откъм нарушения. Златев има всички качества на модерен бек, който може да бъде супер агресивен в атака - много е бърз, с много добро центриране. Колкото до Милушев аз съм казал отдавна какво мисля, макар, че то не се хареса на много хора. Мек футболист, който заради това според мен няма бъдеще в нашия отбор. Всеки, който е пробил тук, а и не само се е отличавал с агресия, хъс - да не ги изреждаме всичките наши юноши направили кариера, че са бая....но такъв - мек, невлагащ се да е преуспял аз не помня. Разчита на техниката си, паса и т.н. - няма да стане, повтаря Бекир Расим в това отношение, а смея да кажа, че като техника и особено пас Расим беше и по-добър от него, но знаем съдбата му. Влагане до дупка, спортна злоба, пълно себераздаване когато и ако Илиан те пусне изяждаш тревата - друг вариант няма.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”