Aronaks написа:Левскари, в четвъртък излизаме за победа, половин на нула, но победа. После правим хикс навън и сме в следващия кръг. Само Левски
Защото съм разбирач,ще кажа,бием във вторият мач!Само Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Aronaks написа:Левскари, в четвъртък излизаме за победа, половин на нула, но победа. После правим хикс навън и сме в следващия кръг. Само Левски
mikata написа:Славия са много слаби.
veni__85 написа:mikata написа:Славия са много слаби.
Топ коментар. И Враца и Добруджа не блестят с класа, но Каузата ги биха с клизма. Тази слаба Славия сигурно ще изпадне....
helic написа:veni__85 написа:mikata написа:Славия са много слаби.
Топ коментар. И Враца и Добруджа не блестят с класа, но Каузата ги биха с клизма. Тази слаба Славия сигурно ще изпадне....
реално по мое мнение до момента играхме с трите най-слаби отбора в лигата.
пред тях съвсем с едни гърди напред са Враца, Добруджа и Спартак Варна, с които пък играем следващия кръг.
Най-тегаво през август ще ни е гостуването в Пловдив на Ботев, където очаквам и първите сериозни съдийски тесли.
Highlander написа:helic написа:veni__85 написа:mikata написа:Славия са много слаби.
пред тях съвсем с едни гърди напред са Враца, Добруджа и Спартак Варна, с които пък играем следващия кръг.
Най-тегаво през август ще ни е гостуването в Пловдив на Ботев, където очаквам и първите сериозни съдийски тесли.
Ако отстраним Сабах, мача в Пловдив със сигурност ще го отложат, защото се пада точно между двата ни евентуални плейофни мача.
helic написа:Highlander написа:helic написа:veni__85 написа:mikata написа:Славия са много слаби.
Ако отстраним Сабах, мача в Пловдив със сигурност ще го отложат, защото се пада точно между двата ни евентуални плейофни мача.
и аз си го помислих това днес като вариант
wilge написа:TristaNNN написа:След мача на Разград съм оптимист за утрешната ни среща. Громим с 1-0.
Дано не е "на пирон", след което да връщаме нещо някому в по-важната и вълнуваща част на сезона. Първите кръгове не са важни.
"Я не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле!"
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 22 госта