Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 03 авг 2025 20:58

burchill написа:.И да не изброявам още Милко Балев и другите армейски отбори на подчинение на Добри Джуров.Тия кьорфишеци дето ги пускаш при нас не виреят.Живей си с лъжата,която сътворихте и не се занимавай с нас.Отбора на народа винаги ще бъдем ние.Където е народа,където е мнозинството, там е успеха и победата!

Като си тръгнал да изброяваш, що пропускаш Ангел Солаков, Борис Велчев-баща и т.н. ??!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 авг 2025 21:01

rane написа:Левски с идването на демокрацията на 2 пъти печелеше по 3 поредни титли в първенството.
Левски си подобри рекорда за най-много мачове и най-много победи в рамките на един сезон в ЕКТ.
Пак по времето на демокрацията Левски постигна рекорда за най-много отбелязани голове в рамките на един шампионат.
И пак по времето на демокрацията Левски направи рекорд за най-много поредни победи в рамките на един шампионат.
Пак по време на демокрацията Левски постигна и най-разгромната си победа в историята.
Пак тогава Левски постигна и най-гръмките си победи над исторически най-силните си съперници в българската първа лига!
Има и доста други.

Всъщност най-славните години на Левски са ..... през комунизма.

В "демокрацията" безусловно най-успешният клуб е ..... Лудогорец.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 авг 2025 21:07

Левски има шампионски титли през 1946, 1947, 1949, 1950, 1953....Личи си, че са много репресирани, особено най-първите години след идването на комунизма. Вероятно в много от тези години са носител и на купата на страната, мързи ме да проверявам.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 авг 2025 21:17

ReBorn1982 написа:
burchill написа:.И да не изброявам още Милко Балев и другите армейски отбори на подчинение на Добри Джуров.Тия кьорфишеци дето ги пускаш при нас не виреят.Живей си с лъжата,която сътворихте и не се занимавай с нас.Отбора на народа винаги ще бъдем ние.Където е народа,където е мнозинството, там е успеха и победата!

Като си тръгнал да изброяваш, що пропускаш Ангел Солаков, Борис Велчев-баща и т.н. ??!

Ангел Солаков е в МВР от 68-а до 71-а година. Левски е към МВР от януари 69-та до 89-та година.
Значи по времето на Ангел Солаков в МВР Левски има една титла през 70-та година, а ЦСКА две, през 69-та и 71-а. Ако преброим титлите на Левски и ЦСКА по времето на Борис Велчев и "т.н.", (това т.н. е само в болния ти мозък), какво ще се получи?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 авг 2025 21:21

ugly bug написа:
tmanolov написа:
ugly bug написа:
Вълчан написа:Доста години вече отпуската ми се превръщаше в тъпа работа. Уж съм на море, а постоянно с телефона и компютъра. От тази година казах край които иска да ме замесва не ме интересува. Пренасочих всичко , писах имейли ,че от еди кои си период съм в платен отпуск и това е. Бактън от тъпи работодатели. Трябвало да сме мобилни. Ай сиктир.... .

Досадно е, да..
Но пък от друга страна лично аз, реално имам работа за около час-два и то не всеки ден и е без значение кога ще я свърша. Ето днес цял ден "мятам крачоли" но надника си върви.
Изображение

И у неделя ли бачкаш? Баси животът - разбирам що припозна ит раз ;) ква е тая работа за час-два и то в неделя?

Ако се налага работя, да, ...но после си вземам почивен ден през седмицата.
Къв е проблема.?
Имам те за умно говедо ! По твоята логика в събота и неделя трябва да оставаме без войска, без пожарникари, без лекари и т.н
Дори и вие милиционерите трябва да почивате някой ден.
Да ти пратя на лични таймшийта ми да видиш..?
Изображение

Неделя и дистанционно не ми звучи като лекари, пожарникари и тн ;) ти си знаеш де
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 авг 2025 21:40

tmanolov написа:Неделя и дистанционно не ми звучи като лекари, пожарникари и тн ;) ти си знаеш де

Да приемем че си модератор в този форум на заплата "Х" лева и днес ти се пада да баносваш простолюдието....
Няма значение дали си в София, в Тъпчилещево или в Папуа Нова Гвинея да баннеш някой като мен когато напише КЗЛ...
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 03 авг 2025 21:52

Как се свири на Лудогорец и как се свири на Левски?! Намирате ли разлика?
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 03 авг 2025 22:03

Аз само не разбрах за какво беше наградена (че чак и целувки получи) Урсула?
Може би заради "мустака" който показа преди години.
Нещо много "гъсти" стават рогите и Дебел Венци...
Ще играем тото в този мач май...!?
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 авг 2025 22:27

glarus_ds написа:Аз разбирам, че сме доста слаби, поне тия, които са на терена, но този урод грозен Попов става смешен, отвратително съдийство, няма ли кой да му разкраси противната мутра? Какво целят тия чернодрешковци? Шампиони няма да ставаме, нито пък Славия ще стигнат далеч, кому е нужна тая гавра?

Айде, и днес Левски е репресиран ..... всеки мач едно и също.

Някога феновете на Левски бяха много повече мъже, сега всичко е само ревльовци, които постоянно съзират заговори и конспирации.

Не се виждате, че не ставате за нищо, вкарването на гол на малко по-сериозен отбор е почти утопия за вас .... ама най-лесно е съдията да е виновен.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 авг 2025 22:36

bubka написа:Левски има шампионски титли през 1946, 1947, 1949, 1950, 1953....Личи си, че са много репресирани, особено най-първите години след идването на комунизма. Вероятно в много от тези години са носител и на купата на страната, мързи ме да проверявам.

26 шампионски титли - 14 при комунизма и 12 извън него.

26 купи на България - 15 при комунизма и 11 извън него. Плюс 3 купи на Съветската армия при комунизма.

5 четвъртфинала в евротурнирите - 4 при комунизма и 1 извън него.

Върни се в “Левски”