ivo55 написа:Стоичков еднолично да реши кой да е Спортен директор в ЦСКА.
Стоичков няма как да вземе това решение, но може да предложи някой.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ivo55 написа:Стоичков еднолично да реши кой да е Спортен директор в ЦСКА.
Не бием ли до шестият кръг ще се борим за оставане в групатаDust написа:Мисля, че тоя сезон изпадат четири отбора.
soilwork написа:Не бием ли до шестият кръг ще се борим за оставане в групатаDust написа:Мисля, че тоя сезон изпадат четири отбора.
Смей се, пак ще си говорим след някой и друг кръгMASTER_COOL написа:soilwork написа:Не бием ли до шестият кръг ще се борим за оставане в групатаDust написа:Мисля, че тоя сезон изпадат четири отбора.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nikolay_cska написа:Според Явор Пиргов, нарочно Мето Томанов бави селекцията в отбора ,за да изгорят Нога и Керкез, и да може той да вземи цялата спортно-техническа власт! Отделно предлагал футболисти по 5-7 млн. евро ,които няма как да се вземат!
soilwork написа:Смей се, пак ще си говорим след някой и друг кръгMASTER_COOL написа:soilwork написа:Не бием ли до шестият кръг ще се борим за оставане в групатаDust написа:Мисля, че тоя сезон изпадат четири отбора.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
soilwork написа:Сезонът официално за нас приключи. Даже мисля че сега по трудно ще наваксат пасива отколкото миналото първенство.Българчетата пак са ги пребили във втора лига, значи и там вече започва да си личи почеркът на Нога
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта