danko_sot написа:Sens85 написа:За мен времето да се дава шанс на който и да е футболист тотално приключи.
Вече и за хора без грам опит във футбола е ясно кои не стават за ЦСКА.
Керкез явно ще налага схема 4-1-4-1
Това ни е състава и като си направя безпристрастна равносметка резултатите са напълно логични.
Според мен тези в червено нямат никакво място в отбора.
---------------------------- Бусато ----------------------------
-------------------------- Лапоухов --------------------------
Пастор --------------- Делова ------------------ Санянг
Турицов------------ Лапеня------------------------Пинто
Вион ------------------ Иванов ---------
--------------------------- Кордоба ----------------
----------------------------- Петко ---------------------------
Локило --------------- Ето'о ---------------- Бютучи
Тасев --------------- Скаршем ---------------- Додай
---------------------------- Сегер --------------------------
--------------------------- Илиев --------------------------
-------------------------- Чорбаджийски -------------
------------------------------ Питас -----------------------------
------------------------------ Исека ---------------------------
И аз мисля, че са тези общо взето.
Санянг вчера игра прилично на фона на останалите. Не изключвам да му бъде даден шанс и този сезон поне или под наем. Въпреки че е много на кантар.
Тасев почна добре, но постепенно нивото му падаше и накрая заслужено бе заменен. Общо взето пропиля си шанса, а друг може и да не получи.
Може би от тези само Турицов евентуално да доизкара сезона и то не за друго, ами за да имаме резерва на десния бек.
Има информация в БЛИЦ, че Нога е на пангара. И това след има- няма половин година в клуба. А кой го назначи, каква работа вършеше в клуба той, имал ли е някакви идеи и бъдещи проекти за ДЮШ едва ли някога ще разберем......
Бесен съм. Очаквах, че след Филипов ще намерят читав СД най-после и нещата ще потръгнат. Но то даже става по-зле.
Много е възможно не Златков да е избрал Нога, а лично собственикът. От друга страна даваш някакви колосални заплати на оперативни директори, а накрая ти да взимаш крайните решения вместо тях ми се вижда нелогично.
Изобщо никой не знае какво става в ЦСКА отново, както беше и при ГГ, но тогава поне имахме някакви резултати. А сега сме направо трагични.
Коментара ти е доказателство, че вече нещата са ясни дори и на нас като фенове.
Единствените двама за които се колебаех са именно Санянг и Турицов.
Първият е млад и не бих казал че няма качества, Турицов ще е полезен като резерва като се има предвид нямането в момента.