3 Кръг/ Локомотив ПД - ЦСКА /02.08.2025/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 3 Кръг/ Локомотив ПД - ЦСКА /02.08.2025/ 19:00 ч.
Спрете с тия глупости, че няма как да се смени цял отбор. Цеката го направи и има повече точки от нас. Има ли желание има и начин. Тия бездушници играят вече 2 години едни и същи футболисти , едни и същи номера … маха се всичко и се почва отначало, няма друго решение.
Припомням моята идея за жълтите тениски с бели гащета от Илиянци, без емблеми.
Има ли нови видеа за стадиона от събота, че аз не виждам никаква причина да се интересувам от първия отбор поне до следващото лято. Едва ли ще изпаднем, въпреки че сме сред последните. За някакви успехи и медали е смешно да се говори.
Има ли нови видеа за стадиона от събота, че аз не виждам никаква причина да се интересувам от първия отбор поне до следващото лято. Едва ли ще изпаднем, въпреки че сме сред последните. За някакви успехи и медали е смешно да се говори.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
И този сезон е в кофата. 7 точки от първите два отбора след само три кръга. Game Over.
Да се привличат набелязаните играчи от Томанов и двамата неможачи Вън! Незабавно!
Златков&Нога - Вън!
Относно новите играчи :
Пастор показа огромно желание и сърце за игра. Да допусна няколко грешки, защото прегоря и искаше моментално да промени двубоя.
Додай загатна за огромни възможности.
Чакаме Морган.
Да се привличат набелязаните играчи от Томанов и двамата неможачи Вън! Незабавно!
Златков&Нога - Вън!
Относно новите играчи :
Пастор показа огромно желание и сърце за игра. Да допусна няколко грешки, защото прегоря и искаше моментално да промени двубоя.
Додай загатна за огромни възможности.
Чакаме Морган.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Не е проблем, че са загубени точки, на всеки може да се случи лош старт. Проблем е че отборът е безнадеждно слаб и няма шанс скоро да заиграе така както ни се иска.
Какво пък, може би сега е моментът собствениците да реагират и вземат крути мерки, защото повече от ясно е, че с наличните футболисти, треньори и скаути, сме до под кривата круша. Може би сега е моментът на спокойствие, без този сезон да се поставят гръмки цели, да започне изграждането на един наистина боеспособен и конкурентноспособен ЦСКА.
Какво пък, може би сега е моментът собствениците да реагират и вземат крути мерки, защото повече от ясно е, че с наличните футболисти, треньори и скаути, сме до под кривата круша. Може би сега е моментът на спокойствие, без този сезон да се поставят гръмки цели, да започне изграждането на един наистина боеспособен и конкурентноспособен ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Да не ви се меся много, ама нещо намирисва около вашия клуб. Някаква схема се е завъртяла и се перат парите на определни хора. Не вярвам, тея дето са ви ръководители да са толкова тъпи и да не се вземат мерки вече година. Имам лошо предчувствие, че се пече огромен скандал около стадиона и клуба ви. Като бях в България за мача на Левски, един мой приятел, доста върл Цскар, ми сподели, че и на него, работата на ГБС не е случайна и хората около тях кроят гадни планове за Цска. Оня уинбет, не вярвам да е тотален идиот, да си мисли, че могат да продължват при вас процесите така. Аз още преди години имах теория споделана с близки приятели от 2-та отбора, че туквата и пеевски + едни 2ма генерали от ДС си назначиха собствениците на Левски и Цска. Както виждаме палмите не правят нищо и се перат едни пари през клуба. При вас ми изглежда почти същото. Даже по скоро, не да се перат пари, ами да се осветлят, преди еврозоната. Дано не съм прав, че като видях авера от детството, колко е разочарован от отбора ви, даже и на мен ми стана гадно. Три треньора за година и 1-2 месеца, някак си ми се струва малоумно и играта ви грам не се е подобрила....
- MASTER_COOL
- Контакти:
Има много логика в думите ти г-н Стефанов, както и на Манолов.
Намирисва много сериозно :idea
Ние нямаме какво да направим, освен да се надяваме че след година ще имаме стадион. Отбора сме го отписали всички и единствено от уважение към марката ЦСКА ходим по мачовете.
Намирисва много сериозно :idea
Ние нямаме какво да направим, освен да се надяваме че след година ще имаме стадион. Отбора сме го отписали всички и единствено от уважение към марката ЦСКА ходим по мачовете.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Mitata написа:Не е проблем, че са загубени точки, на всеки може да се случи лош старт. Проблем е че отборът е безнадеждно слаб и няма шанс скоро да заиграе така както ни се иска.
Mita да загубиш точки от Лудогорец, Левски или Черно море е разбираемо но ние загубихме точки от трите най слаби отбора , и трите отбора не се знаеше дали че започнат първенството на по две седмици подготовка , нашите 30 дена подготовка (15 д. в Словения) трябваше само с тичане второто полувреме да ги смачкаме.
Казах преди мача, че няма да е изненада ако Локомотив победи, но когато видях състава ни, не вярвах, че ще вземем и хикс. Просто двамата ни титулярни централни защитници са контузени и го няма единственият чист нападател Переа. Локомотив победи ЦСКА с централен защитник на Беласица, централен защитник от втора бразилска, бек от Крумовград и бек от Берое. А момчето ,което даде асистенцията за гола е наш юноша и не играл 9 месеца футбол заради контузия.
Не е за вярване какви пари се дават в ЦСКА и какво е нивото им. И не мисля, че Локомотив е слаб отбор, нашата селекция се оказва сполучлива. Може да е за без пари, но десетимата нови се вписват добре в Пловдив. Вашите две нови полпълнения(последните) са много силни, трябваше да ги пазят по двама-трима наши, за да спечелим мача. Не вярвам обаче Керкез да дочака да бере плодовете на новите играчи...
Живи и здрави и до следващото дерби!
Не е за вярване какви пари се дават в ЦСКА и какво е нивото им. И не мисля, че Локомотив е слаб отбор, нашата селекция се оказва сполучлива. Може да е за без пари, но десетимата нови се вписват добре в Пловдив. Вашите две нови полпълнения(последните) са много силни, трябваше да ги пазят по двама-трима наши, за да спечелим мача. Не вярвам обаче Керкез да дочака да бере плодовете на новите играчи...
Живи и здрави и до следващото дерби!
Sstefanov написа:Да не ви се меся много, ама нещо намирисва около вашия клуб. Някаква схема се е завъртяла и се перат парите на определни хора. Не вярвам, тея дето са ви ръководители да са толкова тъпи и да не се вземат мерки вече година. Имам лошо предчувствие, че се пече огромен скандал около стадиона и клуба ви. Като бях в България за мача на Левски, един мой приятел, доста върл Цскар, ми сподели, че и на него, работата на ГБС не е случайна и хората около тях кроят гадни планове за Цска. Оня уинбет, не вярвам да е тотален идиот, да си мисли, че могат да продължват при вас процесите така. Аз още преди години имах теория споделана с близки приятели от 2-та отбора, че туквата и пеевски + едни 2ма генерали от ДС си назначиха собствениците на Левски и Цска. Както виждаме палмите не правят нищо и се перат едни пари през клуба. При вас ми изглежда почти същото. Даже по скоро, не да се перат пари, ами да се осветлят, преди еврозоната. Дано не съм прав, че като видях авера от детството, колко е разочарован от отбора ви, даже и на мен ми стана гадно. Три треньора за година и 1-2 месеца, някак си ми се струва малоумно и играта ви грам не се е подобрила....
Това с ,"още един приятел чух." е в класически милиционерски стил.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
CSKA_FEN4E написа:Mitata написа:Не е проблем, че са загубени точки, на всеки може да се случи лош старт. Проблем е че отборът е безнадеждно слаб и няма шанс скоро да заиграе така както ни се иска.
Mita да загубиш точки от Лудогорец, Левски или Черно море е разбираемо но ние загубихме точки от трите най слаби отбора , и трите отбора не се знаеше дали че започнат първенството на по две седмици подготовка , нашите 30 дена подготовка (15 д. в Словения) трябваше само с тичане второто полувреме да ги смачкаме.
Съгласен съм, трябваше с тичане да победим. Но то бе нашата ахилесова пета през втората част. Нашите се умориха, видимо намалиха темпото, загубиха концентрация, съответно не измислиха нищо градивно пред вратата на противника, неслучайно по-горе отбелязвам за несвършена от треньорите работа - те не могат в рамките на 30 дни да научат заварените футболисти да играят футбол, но биха могли да ги подготвят физически за началото на шампионата.
Между другото, едновремешните славни тимове на ЦСКА не са водили 15 - дневни подготовки в чужбина, а са били на високопланински легери в България, при не добри битови условия. Имало е кой да ги гони из планинските пътеки, кой да им се скара. Днес футболистите ни са разглезени, получават огромни пари без да полагат кой знае какви усилия. Да, в големите клубове успяват да мотивират футболистите, но у нас това изглежда все по-невъзможно. Нужни са цербери, а не толерантни с футболистите треньорчета. Още от малки трябва да са подложени на жесток режим, но и родителското тяло обикновено се противопоставя. Неслучайно българският футбол върви стремглаво надолу. Както почти всичко останало.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,