Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Serafim » 02 авг 2025 21:04

Между другото Пьотровски е спреминал в Удинезе за 3млн. евро според Маркета. А тоя за нашите стандарти е халф, та дрънка.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2025 22:07

Аз пък не държа да привличаме нови на всяка цена само с цел подсилване на отбора за мачовете в ЕКТ. Просто вече няма закога потенциално новият да се адаптира - циганката все пак трябва да обходи моловете, да реши от кои ресторанти ще си правят селфита, да намерят частни градини и училища за чаветата, багаж да разопаковат, документи по администрациите да се оправят и т.н. Какво остава за свикване с треньорските изисквания, психологическа адаптация с новите съотборници, прегледи, езикова бариера, ако има такава? Кога един нов би започнал тренировки, кога би се запознал със сътборниците си, кога би бил в топ форма за мача идната седмица и за реванша впоследствие? Например, нека да проследим амуджа-катърето какви и как ще ги свърши, и най-важното - кога? Късно е, а и няма никаква гаранция, че ще отстраним следващия противник.
За мен потенциално нов(и) в този момент или близките дни, в зависимост от качествата/визитката/класата/цената, би означавало, че 1) Или даваме заявка за по-сериозна борба в Ебем ти и лигата, или 2) Върви далаверката с мениджърчета и комисионните.
Честно казано не виждам смисъл зорлем да се пълним с Костовци, БезсМисловичи и Охенета, само и само да кажем - подсилваме и освежаваме отбора. Явно на радара нямаме българи засега, поне такива са сигналите от клуба към момента. Да видим.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 авг 2025 22:45

Абсолютно, но и с малко условнисти. Първо бих казал, че ни трябва централен защитник, но предвид, че Цунами и Търдин са доста полиувалентни явно по-скоро не е наложително. От към втрешни халфове сме добре, но няма креативен такъв. Рилдо е по-скоро атакуващ такъв и то зад напдателя (между другото с времето и сработването може много добре да се напаснат със Сангаре, при който има голямо израстване и работа без топка). Митков ту е готов, ту не, а когато е на терена шасна да помогне с нещо или да опропасти нещата е 50/50. Титулярните ни крила - Марин и Кирилов са добре (Бала започва много слабо сезона), но резервите са зле - Лима и Фабиен. И последно и може би най-важно - или ще се инвестира в сериозен нападател, който да вдигне нивото на Сангаре, ако иска да се бори за позиция (но Рупанов увисва) или ще се разчита на Рупанов като резерва.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 авг 2025 23:02

Рупанов има отличен шанс утре да покаже, че иска да се бори и да си заслужи мястото. Ако играе както срещу Септември, няма мн смисъл. Играч в неговото положение трябва да се възползва от подобни възможности и да хване птичето на рамото. Сангаре далеч не е Левандовски и може да бъде изместен, но без усилие от резервата няма да стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2025 23:44

Аз лично не очаквам нищо, ама нищо от Рупанов при нас. Това не е, защото съм българофоб, нихилист, чуждопоклонник и т.н. , за сведение на локумаджиите-(пишман-)патриоти-копейки.
Бих бил най-щастливия левскар на света ако наше момче е новият силен номер 9 в Левски, но колкото и да искам да съм оптимист, не виждам как ще стане това точно с Рупанов. Не виждам почти никакви нужни за модерния футбол качества при него, съжалявам.
Гледах достатъчно мачове на Септември, специално заради него, но това отборче е толкова миризливо и съмнително с резултатите и поведението на противниците си, че е грешно да си вадим всякакви изводи за класата на Рупанов от миналосезонните изяви там. Аз поне вече веднъж се подведох по "класата" на Карл Фабиен в бялата тото трупа и затова не смятам да повторя същата грешка и с очакванията си към Рупанов.
Допускам и нещо друго. Едно е да получаваш инструкции с пръсти от Жадното, съвсем друго е тактически да те юрка сеньорО. Следя развитието на момчето, но засега не го виждам като полезен и успешен играч в Левски, ама ми прави впечатление и друго в подкрепа на тезата ми - сеньорО не си пада много-много по индивидуалната работа с младежи с цел да ги развива и шлифова.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 авг 2025 00:22

TristaNNN написа:Аз лично не очаквам нищо, ама нищо от Рупанов при нас. Това не е, защото съм българофоб, нихилист, чуждопоклонник и т.н. , за сведение на локумаджиите-(пишман-)патриоти-копейки.
Бих бил най-щастливия левскар на света ако наше момче е новият силен номер 9 в Левски, но колкото и да искам да съм оптимист, не виждам как ще стане това точно с Рупанов.

Мммда, след Гунди май нямаме наш юноша с номер 9. Домовчийски не го броя. Ако е като игра с глава, само един син юноша се доближава до Гунди. Знаете кой е, макар че не играеше с номер 9. Където и да барнем, все Насо излиза. ;)
Няма и в България някой като Кирил Миланов или Гонзо. Мишо Вълчев беше друг вид централен и не само.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2025 00:35

NOMER14 написа:
TristaNNN написа:Аз лично не очаквам нищо, ама нищо от Рупанов при нас. Това не е, защото съм българофоб, нихилист, чуждопоклонник и т.н. , за сведение на локумаджиите-(пишман-)патриоти-копейки.
Бих бил най-щастливия левскар на света ако наше момче е новият силен номер 9 в Левски, но колкото и да искам да съм оптимист, не виждам как ще стане това точно с Рупанов.

Мммда, след Гунди май нямаме наш юноша с номер 9. Домовчийски не го броя. Ако е като игра с глава, само един син юноша се доближава до Гунди. Знаете кой е, макар че не играеше с номер 9. Където и да барнем, все Насо излиза. ;)
Няма и в България някой като Кирил Миланов или Гонзо. Мишо Вълчев беше друг вид централен и не само.

Да не се лъжем - всички искаме и тайничко мечтаем новият Гунди, Гонзо или Сираков(футболиста!) да е момче от школата. Но реално погледнато засега ще си останем само с бляновете. Според мен Рупанов е поредният такъв за нас, левскарите, който обаче рано-рано ще приключи безславната си кариера из Толбухин, Враца или Михайловград. :|
[offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 авг 2025 01:57

Аз пък се чудя за Рилдо как би седял като център-нападател/крило. За плеймейкър, какъвто го взеха, май не е. Той не подава. Но е агресивен и има хубав удар.
Що се отнася до Рупанов, той ми изглежда офанзивен футболист от типа на Краев. Не е деветка, не е десетка, нещо помежду. Работи в защита, добре пази топката, но ми е леко бавен и не така експлозивен, като Рилдо да речем.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 авг 2025 12:45

Тоя Рилдо оня ден в Брага 3-4 пъти не подаде на ляво, а се замота около дъгата.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 авг 2025 12:57

Рилдо до тук няма тактическа дисциплина, иска сам да решава всичко, подоно на Джемили и Уелтън. Но те имаха дрибъл и контрол над топката, какъвто Рилдо няма. Рано е да се каже каквото и да е за него.

Върни се в “Левски”