"Армейците" взеха "Армията" за 20+10 години

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: "Армейците" взеха "Армията" за 20+10 години

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 мар 2010 19:52

Кашчей написа:
PFC Litex написа:
Кашчей написа:Това не е ли нерегламентирана помощ от страна на държавата към частна фирма?

Стадиона не се дава на ТИТАН, а се дава на ПФК ЦСКА - хубаво е да правиш разлика.
Герена също е даден безвъзмездно на ПФК Левски за неограничен период от време.

dodo7271, хубаво е наистина да прочетеш туй, онуи преди да правиш заключения :!:

Държавата е поставила едно условие. Строежът на новия стадион, да не излиза извън пределите на 80-те декара, в които се помещава стария, за да не се нарушава цялостта на парка в "Борисовата градина".

Отлично правя разликата.Сега ще ми обясниш ли как, след като ТИТАН си построят търговските комплекси там, ЦСКА ли ще печели от това или ТИТАН?Или ще кажеш, че те трябва да могат са възвърнат вложеното, но защо на тях ще им се предоставя апетитен къс, в центъра на столицата на държавата.Дай ми някакъв пример по света, в който общината е подарила терен в центъра на града на някоя фирма, за да си построи търговски комплекс, заедно със стадион!

Литекс, я ми обясни, как ще се реализира този проект в рамките на 80 дка?

ПП-Бях забравил, че ТИТАН ще ползват услугите на външни инвеститори, което всъщност означава, че голяма част от търговските обекти ще са техни, което пък е още по-антидържавно и антиевропейско, защото по този начин ще се предостави на външни за България фирми възможност да имат обекти, без да са платили на държавата в доста интересен от търговко отношение район на София.

Абе човек не мога да разбера какво не ти е ясно?? Държавата няма пари за който и да било стадион! Дава го за 20+10 години на дадена фирма да разполага с него без да търси нищо, съответно срещу неговата рекострукция!!! Кой и как ще дава пари кво те бърка теб?? след 30 години си го взима и вероятно срещу същите условия пак го дава да го ремонтира някой!!! А това че някой ще спечели си е абсолютно в реда на нещата! По важното е че ще спечелят феновете, клуба и футбола!!!!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 20:03

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Хахахахаха.....Значи утре Титан продават клуба, и естествено в цената влиза всичко.Може ли някой да ги задължи да продадат и стадиона, който няма как да е собственост на ЦСКА, защото ЦСКА е собственост на ТИТАН, което автоматично превръща всяка собственост на клуба в собственост на фирмата собственик..колко много собственост в тази тема.. :mrgreen:
ТИТАН спокойно могат да продадат марката ЦСКА, заедно с емблемата, без да се лишават от нищо друго.

В момента "Българска армия" се дава на ПФК ЦСКА, а не на ТИТАН - разликата е огромна, повярвай ми.

Някъде назад в темата ти дадоха пример, защо ПФК Черноморец струва 50 милиона и които иска да стане негов собственик, трябва да брои тези пари.
Човеко, в темата се говори за безвъзмездно отдаване, с право на строеж, което ще рече, че ТИТАН стават собственици, но без да плащат и могат да правят каквото си искат с този терен и принадлежащите му обекти.

Което ще рече, че ЦСКА няма да плаща наем на земята и стига с този ТИТАН, утре ТИТАН продават отбора и неговата недвижима собственост на Philips и те автоматично нямат нищо там и всичко минава в ръцете на новия собственик на отбора.

Литекс, можеш ли да отделиш една фирма от друга в един холдинг, защото ТИТАН се явяват такива в момента.Ти, май съзнателно отделяш стадиона от останалата част от комплекса, за която трябва да се плаща.Боже, все си мисля, че ако аз взема Дунав и му плащам разходите (но не съм взел отбора на концесия, а съм му закупил контролният пакет, или за по-удобно-всчиките акции) то имам право над цялата собственост на клуба-Стадион, съблекални, емблема, играчи, автобус, тролейбус.Ако клубът няма собственост на стадиона, ще трябва да плащам наем.сега, аз решавам, че ще съборя стадиона и ще направя нов, но с разни екстри около него, които със сигурност излизат от рамките му-дали ще ми я продадат тази липсваща ми земя или ще ми я дадат безвъзмездно за 20 + 10 години?
Да ти говоря ли колко струва земя, която е обградена отвсякъде с чужда собственост и нямаш достъп до нея?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 20:07

za nas e toj religiq написа:Абе човек не мога да разбера какво не ти е ясно?? Държавата няма пари за който и да било стадион! Дава го за 20+10 години на дадена фирма да разполага с него без да търси нищо, съответно срещу неговата рекострукция!!! Кой и как ще дава пари кво те бърка теб?? след 30 години си го взима и вероятно срещу същите условия пак го дава да го ремонтира някой!!! А това че някой ще спечели си е абсолютно в реда на нещата! По важното е че ще спечелят феновете, клуба и футбола!!!!!!

Ако нищо не си разбрал от казаното дотук, няма смисъл да ти обяснявам повече.

Ако се спазват наистина правилата, паркингът ще липсва....не се вписва в 80-те декара.

Не, че целият проект се вписва, но тук математици бол-няма да споря с тях.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 20:10

Кашчей написа:Аз това и говоря-за стадион, на ново място, със закупена земя, обаче тук са само специалисти по строителство-15дка за стадион-смяяях, или по имуществено право-щом се дава, то е на клуба, а собствениците му са само временни и няма да имат никакви права :mrgreen:

Батков какви права има над стадион Георги Аспарухов след като същият е отдаден на ПФК Левски за безвъзмездно ползване от държавата?

Ново общежитие което Батков построи, чия собственост е, на Батков или на ПФК Левски и един ден Батков като си тръгне от Герена, какво ще се случи с това общежитие?
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 мар 2010 20:15

Кашчей написа:
za nas e toj religiq написа:Абе човек не мога да разбера какво не ти е ясно?? Държавата няма пари за който и да било стадион! Дава го за 20+10 години на дадена фирма да разполага с него без да търси нищо, съответно срещу неговата рекострукция!!! Кой и как ще дава пари кво те бърка теб?? след 30 години си го взима и вероятно срещу същите условия пак го дава да го ремонтира някой!!! А това че някой ще спечели си е абсолютно в реда на нещата! По важното е че ще спечелят феновете, клуба и футбола!!!!!!

Ако се спазват наистина правилата, паркингът ще липсва....не се вписва в 80-те декара.

Ами точно там е работата НЕ СПОРИ !!! Хората са им дали 80дк да се разполагат с тях! И съответно проекта трябва да е за тази площ! Кво си взел да мислиш за неща които не са твоя работа??? Защо пък паркинга да не е надземен??? Прост пример 10 етажа на 5дк площ и ей ти го прословутия паркинг !!!!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 20:16

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Аз това и говоря-за стадион, на ново място, със закупена земя, обаче тук са само специалисти по строителство-15дка за стадион-смяяях, или по имуществено право-щом се дава, то е на клуба, а собствениците му са само временни и няма да имат никакви права :mrgreen:

Батков какви права има над стадион Георги Аспарухов след като същият е отдаден на ПФК Левски за безвъзмездно ползване от държавата?

Ново общежитие което Батков построи, чия собственост е, на Батков или на ПФК Левски и един ден Батков като си тръгне от Герена, какво ще се случи с това общежитие?

Ти знаеш ли как е актувано това общежитие в Нотариата и СГС?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2010 20:21

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:

Ами точно там е работата НЕ СПОРИ !!! Хората са им дали 80дк да се разполагат с тях! И съответно проекта трябва да е за тази площ! Кво си взел да мислиш за неща които не са твоя работа??? Защо пък паркинга да не е надземен??? Прост пример 10 етажа на 5дк площ и ей ти го прословутия паркинг !!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Чукча писател си ти, но си развеселяващ.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 20:27

Кашчей общежитието е собственост на ПФК Левски 1914 АД, а ако имаш съмнение отиди в СГС и провери.
Паркинг като на новия стадион на Славия Прага, 5 етажа, събира 4 000 автомобила и заема нищожно място като терен.

Вземете натискайте Батков да порива Герена и да стои нов стадион, вместо да гледате другите.
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 мар 2010 20:29

Не, че целият проект се вписва, но тук математици бол-няма да споря с тях.[/quote]

Ами точно там е работата НЕ СПОРИ !!! Хората са им дали 80дк да се разполагат с тях! И съответно проекта трябва да е за тази площ! Кво си взел да мислиш за неща които не са твоя работа??? Защо пък паркинга да не е надземен??? Прост пример 10 етажа на 5дк площ и ей ти го прословутия паркинг !!!!!![/quote]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Чукча писател си ти, но си развеселяващ.[/quote]

Абе и за чукчите има място под слънцето, ама не знам ти като какъв се изживяваш ??? :?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 02 мар 2010 20:31

Кашчей написа:Ти знаеш ли как е актувано това общежитие в Нотариата и СГС?

Я ни светни. Ще го бутат ли или ще го пускат на търг? Иначе се сещаме , че разрешителното за построяване може и да е получено по линия на ордена. Но след като вече е построено, какво ще го направят?

Върни се в “ЦСКА”