blue avalanche написа:Айде, стига с тез Ковачев и Николов! Гледах ги вчера срещу ХИК. Ковачев толкоз добър, че го смениха в 76-тата минута. Николов и той - голям футбалер!
Вутов - резерва в Арда, ама за Левски ставал. До там ли я докарахме? Да изгребваме резервите на Арда?
На Антонио мястото му е в Левски. Както и на Стаси. Ако бях взели и Ковачев, плюс един читав голаджия, (Николов не го смятай, не става, такива като него има бол) хавата в Левски щеше да е друга. Под ръководството на треньор с европейски стил на работа, какъвто е Веласкес, до шест месеца тези момчета щяха да играят различен от показаното до сега футбол. Ще видиш оплювания от всички Рилдо как ще играе след зимната подготовка. Забелязваш ли промяната в Трдин? Нарича се адаптация. Важи не само за чужденците. Всеки трябва да се приспособи към треньора, съотборниците, начина на игра, атмосферата в съблекалнята. Пример: Рупанов в Септември и в Левски. И аз не искам Охене, Бала, Лима и Мислович, на кантар съм за Камдем, Фабиен и Митков. Левски има спешна нужда от доказани и квалитетни футболисти в централната ос - централен защитник, плеймейкър, централен нападател. И да се очисти от плявата. Това обаче зависи от един друг, който не влиза във форумите.