ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Мнениеот metodito » 01 авг 2025 17:42

Halo написа:Бразилците в Левски, говоря за атакуващите играчи, сякаш са от 10-та бразилска лига. Тези хора по нищо не приличат на професионални футболисти, но за съжаление и талант нямат.
Не е наш така. За последно имахме Уелтън. Но за сегашните си прав. Този Дилдо засега изглежда много нефелен. Хваща топката и иска да я буха във вратата. Вместо да изведе нападател. Да пускат Сула на негово място. Тоя е много интересен футболист. Според мен е трансферен удар.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 авг 2025 19:29

Ще помоля уважавани съфорумници да не прибързват с трактовката за дузпата !

https://www.facebook.com/UltrasLevski19 ... 7506999327

Възможно най-доброто повторение, което съм намерил... директно топката му се удря в ръката!!!
Не е никакво оправдани, че щеше да отиде в червен... по всички правила си е чиста дузпичка, но щом на кукурея не свириха онази дузпа от 30 метра, та чак след половин година си признаха, че е имало дузпа, онези мафиоти, а и на ония катър от Морето, пак балон летящ 20 метра... искал да я отиграе с коляно, на всичко отгоре на каузата им свириха дуСпичка, след два рикошета, като първия беше в съотборник... всеки може да си прави каквото си иска, изглежда!
А това което направиха "сините" в няколко мача, се надявам да е само началото....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 авг 2025 20:55

Чета някакви коментари ,как не сме играли достатъчно офанзивно. Всеки има право на мнение и уважавам всяко мнение.
Аз не искам да ангажирам никой с моето мнение ,но бих си споделил мнението за мача.
За мен Левски изигра един гросмайсторски мач на много висока скорост. Аз видях в дефанзивен план един много добре организиран отбор. Беше видно как в дефанзивен план отбора е много добре организиран - виждаше как отбора е подреден в 3 линии много близко една до друга разположени между близко една до друга на 10 метра пред пенала и 10 метра зад централната линия .
Някой обърна ли внимание колко бързо работеха от Брага и с топка и като движение. На няколко пъти португалците обходиха защитната ни формация "отвън" и ако формацията ни беше по-напред щяхме да получим няколко гола. Външните им играчи са много бързи и с топка в краката са по-бързи от нашите външни играчи и Веласкес така беше подредил нашата формация ,че дори и при пробив "отвън" да не им донесе особени позитиви . Ако разстоянието между линиите беше по-голямо , щяха да влизат между линиите и да стрелят без да преодолеят последната линия. Играчите от Португалия са известни с много добре обработените си удари от разстояние.
Виждам ,че се коментира ,че смените са подвели треньора - в известна степен е така, но за мен да се разкъса отбора ни след смените е излизането на Търдин ,а по-късно и Г.Костадинов.
За мен при гола нищо не можехме да направим - гола беше много майсторски и с огромна доза късмет . Сигурен съм ,че от още 1000 опита португалците не могат да повторят тази атака и това завършване.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 01 авг 2025 22:23

Играхме много добре. Можем да съжаляваме, че отпадаме, тъй като не бяхме по-слаби от португалците.
Чета изключително глупави мнения на изключително глупави хора, опитващи се да обяснят на останалите, че Левски е играл за да не падне и нищо не е правил в нападение. Тия хора просто да спрат да гледат футбол и да сменят спорта или да си намерят друго хоби. Нашите ситуации бяха по-чисти ..... имахме лош късмет да не отбележим, а и да не забравя отвратителния главен съдия ( и тези на ВАР-а ), които не отсъдиха чиста дузпа. Телевизията им пък даде повторение след като изминаха 5 минути от възможно най-лошата камера и въпреки това се забелязва, че има игра с ръка и съответно дузпа.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 01 авг 2025 22:44

След като прочетох едно мнение, че на някой му е по добре да ни набия набързо с 2-3 голчета... до , там ли го докарахме!

Много, много, много работа е свършил Don Julio, разбира се ,заедно с футболистите и е хубаво да се види, че е хората почват да оценяват какъв обем от работа е свършено.
Трудно може да се обясни на някои хората, както и бат Хонда е отбелязал, че това топче онези много добре и бързо боравеха с него, всъщност още на първия мач се видя, дори с абонатите от Израел се видя , че и те го умеят, когато ние можем да се доближим до скоростта на онези, ще почнем и да се надиграваме... дотогава ще се опитваме да ги клатим:D

tochavos написа:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2025 00:33

honda написа:Чета някакви коментари ,как не сме играли достатъчно офанзивно. Всеки има право на мнение и уважавам всяко мнение.
Аз не искам да ангажирам никой с моето мнение ,но бих си споделил мнението за мача.
За мен Левски изигра един гросмайсторски мач на много висока скорост. Аз видях в дефанзивен план един много добре организиран отбор. Беше видно как в дефанзивен план отбора е много добре организиран - виждаше как отбора е подреден в 3 линии много близко една до друга разположени между близко една до друга на 10 метра пред пенала и 10 метра зад централната линия .
Някой обърна ли внимание колко бързо работеха от Брага и с топка и като движение. На няколко пъти португалците обходиха защитната ни формация "отвън" и ако формацията ни беше по-напред щяхме да получим няколко гола. Външните им играчи са много бързи и с топка в краката са по-бързи от нашите външни играчи и Веласкес така беше подредил нашата формация ,че дори и при пробив "отвън" да не им донесе особени позитиви . Ако разстоянието между линиите беше по-голямо , щяха да влизат между линиите и да стрелят без да преодолеят последната линия. Играчите от Португалия са известни с много добре обработените си удари от разстояние.
Виждам ,че се коментира ,че смените са подвели треньора - в известна степен е така, но за мен да се разкъса отбора ни след смените е излизането на Търдин ,а по-късно и Г.Костадинов.
За мен при гола нищо не можехме да направим - гола беше много майсторски и с огромна доза късмет . Сигурен съм ,че от още 1000 опита португалците не могат да повторят тази атака и това завършване.

Често не съм съгласен с теб, знаеш. Брилянтен анализ, honda. Според мен не трябваше да прави въобще смени. Между другото забелязваш ли как Трдин започва да се превъръща в барометър и задължителна част от стартовите 11. Много е важно, че той е бил дългогодишен капитан на предишния си отбор. Ако ще и да е на стадион с 2000 места.Така на времето, когато взехме Прохи (между другото този още играе) се знаеше, че това е сигурен залог. Капитан на водещ отбор в страната си, па била тя и Словакия. Той, в качеството си на капитан е свикнал да носи отговорност. И се оказа добър трансфер. Та така и с Трдин. Много мъжко момче. Нещо като Цунами. Не е Меси, но знаеш, че е мъжко момче и можеш да разчиташ на него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2025 01:44

Kotooshu написа:Ще помоля уважавани съфорумници да не прибързват с трактовката за дузпата !

....

Предполагам, че коментарът ти е насочен към мен. Няма проблем да ми го кажеш, аз не бягам от дискусии, когато имам време за тях, което напоследък не е много, и не държа непременно да съм прав. С теб конкретно много сме дискутирали различни теми - ти си ми доказвал някои неща посредством факти, аз пък съм те убеждавал в други посредством други факти и обстоятелства и т.н.
Наистина не исках да влизам в дълбоки полемики по темата с дузпата - просто не смятам, че тя реши или можеше да реши изхода от този мач, а и в момента още ме държи приятната еуфория отпреди, по време и след мача с португалците.
Обаче от друга страна много обичам играта футбол и ми е приятно да ... човъркам дори такива спорни ситуации, макар да противореча на емоционалното си състояние и потребността от футболна радост покрай любимия Левски. Пуста зодия Везни ... :lol:
Та, от това повторение, което вчера не намерих никъде, но което ми дава поглед за допълнителен анализ на ситуацията - Ти убеден ли си, че топката не докосва рамото или гърдите на португалеца преди да го плесне по "втората" ръка? Аз не съм убеден, клипът на Господар ТВ не ме убеждава в това, нищо че най-тъпият директор в историята на клуба е решил да яхне вълната на левскарската еуфория и да "лапа" микрофоните в добри времена с опорна точка съдията. Той така си правеше и при Батков.
Трябва си поглед и стоп кадри от камера зад вратата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 авг 2025 07:23

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:Ще помоля уважавани съфорумници да не прибързват с трактовката за дузпата !

....

Предполагам, че коментарът ти е насочен към мен. Няма проблем да ми го кажеш, аз не бягам от дискусии, когато имам време за тях, което напоследък не е много, и не държа непременно да съм прав. С теб конкретно много сме дискутирали различни теми - ти си ми доказвал някои неща посредством факти, аз пък съм те убеждавал в други посредством други факти и обстоятелства и т.н.
Наистина не исках да влизам в дълбоки полемики по темата с дузпата - просто не смятам, че тя реши или можеше да реши изхода от този мач, а и в момента още ме държи приятната еуфория отпреди, по време и след мача с португалците.
Обаче от друга страна много обичам играта футбол и ми е приятно да ... човъркам дори такива спорни ситуации, макар да противореча на емоционалното си състояние и потребността от футболна радост покрай любимия Левски. Пуста зодия Везни ... :lol:
Та, от това повторение, което вчера не намерих никъде, но което ми дава поглед за допълнителен анализ на ситуацията - Ти убеден ли си, че топката не докосва рамото или гърдите на португалеца преди да го плесне по "втората" ръка? Аз не съм убеден, клипът на Господар ТВ не ме убеждава в това, нищо че най-тъпият директор в историята на клуба е решил да яхне вълната на левскарската еуфория и да "лапа" микрофоните в добри времена с опорна точка съдията. Той така си правеше и при Батков.
Трябва си поглед и стоп кадри от камера зад вратата.

Разбира се , че теб визирам:)
Да, така е, много сме спорили и сме прекрачвали границата, но поне с теб сме спорили с факти и сме се опитвали да си докажем тезата спрямо факти и дискусия, за разлика от това в което се е превърнал последните години форума .
Често казано нямам намерение да споря, а и това клипче , макар присвоено от кокосите, е единствената по-добра гледна точка.
За мен е 100% дузпичка, това е спрямо мачовете не в Бг разбира се който гледам, тази ръчичка на този гузен човечец, се свири над 80%, та и повече.
Абстрахирай се от Ромето Тусев, гербераската малка свиня, синчето на Батков и други, който си правят жалък ПР в днешно време... обидно е, че в такъв мач дори не разгледаха ситуацията, а онези "европейци" изчакаха доста време преди да дадат повторение, от най-далечната камера... но стига с тази дузпичка.
Лично аз от собственото ми суеверие , не смея да си хваля много "сините", но е видно, поне за мен, че почваме или се опитваме да вдигнем високо летвата и да заприличаме на доста добър отбор.
Всъщност се дразня супер много, като прочета болшинството мнения, че сме играли страхливо , прибрано и други глупости, за мен над 95% от бг треньорите губеха още мача с абонатите...
И да ти кажа честно, бях изключително доволен от играта и след мача нямаше за мен драми и онова гадно чувство, че отбора не е дал всичко от себе си ...

*До колкото си спомням и ти навремето търсеше читаво четиво в бг пространството, не намерих четиво но канала, на наша юношка, ми направи добро впечатление и за мен компетентни анализи .

https://www.youtube.com/@andyTALKtv/videos

tochavos написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 02 авг 2025 10:58

За нас е чиста дузпа , защото играча на Брага се прави на вратар!
За тях няма дузпа , защото нашия едва едва го задържа с две ръце , през кръста , докато топката минава над тях.
:lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 авг 2025 16:12

Halo написа:Бразилците в Левски, говоря за атакуващите играчи, сякаш са от 10-та бразилска лига. Тези хора по нищо не приличат на професионални футболисти, но за съжаление и талант нямат.

Ами те са от 4-та Бразилска и 3-та португалска...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”