Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот LoveAndPeace » 30 юли 2025 17:25

drvasko98 написа:
tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:- Че пропуска (случайно или нарочно) ползи в ЕКТ, като не заявява националния?

tmanolov написа:ако направим Х с тях, ще съм щастлив и решението за Герена ще е правилно, ако не - рАководството са имбецили

Манолка, в Хепи си търсели кой да обръща палачинките - ще взема да те препоръчам. Един ден пишем едно, на следващия - друго.

Хехе, виж и другото ми мнение, за отстраняването на Брага - ще си мълча за г.з. и хуйло до края на шампионата, ако се случи. Аз си държа на думата, за разлика от раевистите и тихите преклонени главици с "можеше да е по-зле" :mrgreen: Хиксът на Герена не ни носи нищо - нито пари, нито точки, освен още седмица надежда, докато загубата на пари, ок, пропуснатата полза на пари, си е реална, поради незаявяването на националния. Но отстранваянето на Брага е друга бира - дано се случи, тогава може следващият мач и в къщата на г.з. в Богров да я направят, няма да претендирам

Манолов, на Герена имаше празни места, независимо какво се пише по медиите. Не много, но имаше, извън Г сектора

Какви празни места те преследват ?? Първите 2 реда на В от към Г ли ? Тия хора бяха по стъпалата , по железата и някои дошли късно с деца или жени си тръгнаха.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 авг 2025 02:18

Последна информация от Боримиров по повод трансфера на Марин - няма пристиганала оферта за него. Така че за сега остава при нас.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 01 авг 2025 12:18

Жалко, че нямаме Вутов и Ковачев вместо Бала и Лима, но такава е селекционната политика на Раев. А в центъра на защитата треперим яко при наказание/контузия на Макун или Димитров. За сметка на това имаме богат избор от Рилдо и Сула след изритването на Стефанов. Интересно дали ще видим сблъсък на Илиян срещу магическото джудже от Магреб в неделя.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 01 авг 2025 21:33

vvessel написа:Последна информация от Боримиров по повод трансфера на Марин - няма пристиганала оферта за него. Така че за сега остава при нас.

Числото са продали някъв маймун в Сърбия след само 7 мача, който е дошъл от Беласица за 1 млн. евро, а ние не можем да продадем Марин и за по-малко. Има ли смисъл от коментари?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 авг 2025 21:49

Марин е крайно непостоянен. Голяма част от мачовете му са супер слаби. Няма как с 2-3 добри отигравания да впечатлиш някого. Конкуренцията от играчи е огромна и винаги някой ще те измести дори и в последният момент. Имаше възможност да се прояви тези 2 мача. Кръгла нула. Гледах го специално за да видя нещо интересно като замисъл или удар поне. И то какъв удар....движи се в неговата зона, напредва към левият ъгъл на наказателното поле. Защитник пред него...повежда леко в ляво и шутира в левият ъгъл на вратата по земя. Почти винаги е така. Иначе е отговорен и сериозен като футболист. Но застоят при него е очевиден. Какво прави в неговата зона. Опитва да напредне до зоната на флагчето...спира се тръгва назад за да си намести на левият крак да центрира. Обикновено не става и подава на близкият съиграч до него които центрира но с десен крак. Това го прави от години.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 авг 2025 22:20

Aronaks написа:
vvessel написа:Последна информация от Боримиров по повод трансфера на Марин - няма пристиганала оферта за него. Така че за сега остава при нас.

Числото са продали някъв маймун в Сърбия след само 7 мача, който е дошъл от Беласица за 1 млн. евро, а ние не можем да продадем Марин и за по-малко. Има ли смисъл от коментари?

Имаш ли достоверна информация относно трансфера на този камерунец от числото във Войводина?
Преди няколко дни се коментираше как Анди Краев бил преминал в Апоел(Тел Авив) за 5 млн евро , но се оказва ,че целия отбор на Апоел струва приблизително толкова .
Марин има много качества и аз лично много харесвам и преди 6-7 години ,аз съм първия в настоящия форум, който спомена неговото име, като бъдещето на Левски . Проблема при него е ,че е универсален футболист , може да играе на доста позиции , но не е много силен на нито една от тях. Липсва му линейна бързина за да бъде много успешен като крило.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 01 авг 2025 22:26

honda написа:
Aronaks написа:

Имаш ли достоверна информация относно трансфера на този камерунец от числото във Войводина?
Преди няколко дни се коментираше как Анди Краев бил преминал в Апоел(Тел Авив) за 5 млн евро , но се оказва ,че целия отбор на Апоел струва приблизително толкова .
Марин има много качества и аз лично много харесвам и преди 6-7 години ,аз съм първия в настоящия форум, който спомена неговото име, като бъдещето на Левски . Проблема при него е ,че е универсален футболист , може да играе на доста позиции , но не е много силен на нито една от тях. Липсва му линейна бързина за да бъде много успешен като крило.

Знаех си, че ако нямам достоверна информация, Цеката ще ни лъже, за да изпере едни пари хаххаха. Няма лошо. Сираков и Боримиров ще илядат в Левски с фенове като голям част от Левскарите.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 авг 2025 22:48

Aronaks написа:
honda написа:
Aronaks написа:

Знаех си, че ако нямам достоверна информация, Цеката ще ни лъже, за да изпере едни пари хаххаха. Няма лошо. Сираков и Боримиров ще илядат в Левски с фенове като голям част от Левскарите.

Не следя сръбското първенство , но една проверка в трансфермаркета,колкото и да не е достоверен , показва че никога Войводина не са плащали такива суми за трансфери и общо взето почти всички привлечени футболисти срещу трансферна сума са с фамилно име завършващо на "ич" ( сърби или от бивша Югославия) . Но както и да е . Аз не виждам по какъв начин въпросния трансфер се отнася към Левски.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 02 авг 2025 00:27

honda написа:
Aronaks написа:
honda написа:
Aronaks написа:

Не следя сръбското първенство , но една проверка в трансфермаркета,колкото и да не е достоверен , показва че никога Войводина не са плащали такива суми за трансфери и общо взето почти всички привлечени футболисти срещу трансферна сума са с фамилно име завършващо на "ич" ( сърби или от бивша Югославия) . Но както и да е . Аз не виждам по какъв начин въпросния трансфер се отнася към Левски.

Това е просто пример, който показва недалновидното ни ръководство по отношение на трансферната политика. Само като си помисля, че можеше срещу Брага да имаме качествен нападател и плеймекър, и щеше да имаме огромен шанс да отстраним отбор от топ първенствата на Европа....и всичко заради неумението или нежеланието на ръководството да намери такива хора, или срешу пари или с правилните скаути и преговори. 0 гола в 4 мача. Това показва, че във фаза атака сме зле. Не виждам особени шансове и срещу Сабах, те не са Септември и Монтана.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2025 00:46

honda написа:....
.....

Целият отбор на Апоел от Тел Авив (там са много Апоели, затова е добре да се уточнява за кой точно иде реч :lol: ) струва приблизително 7-7.5 млн.
Досега не си създавал впечатление за човек, който приравнява с лека ръка 5 към 7-7.5 млн. ;)
Иначе си прав, едва ли за Краев са платени цели 5 млн. , това противоречи на всякаква пазарна логика, освен ако тук не са набухани всякакви бъдещи "деривати" от договора, които в повечето случаи в съвременния футбол са нереални или на практика неизпълними.
Обаче е любопитно защо в Трансфермаркет-а са ударили цена 1.5 млн. евро за въпрсния трансфер. Да, не бива и това да приемаме за абсолютната истина, но обикновено сумите са около обявените в този сайт. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”