Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 01 авг 2025 21:13

Der Schmarotzer написа: Що се отнася до успехите на КСПП - и в Барселона и в националния отбор ако не бяха Лаудруп и Балъков, щеше да е само един от добрите фуболисти, минали през тези отбори ?

Така е, заради Вълов Барселона взели Стоичков, там па Лаудруп му постигнал успехите, в националния Балъков му ги изработил ..... въобще Стоичков за нищо не става, но все случва на съотборници дето да го носят на гръб.

По-ниско ниво от левскар май не съществува.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2025 21:16

Опозорените, жалки и обезчестени припоци днес, след като вчера все още не смееха да мръднат навън от дупките:
Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 авг 2025 21:21

ReBorn1982 написа:Всеки много добре знае какво значи КСПП .... жалко че нямаш доблестта да си стоиш зад грозните и гнусни обиди. Типично за левскар.

Това, че в оранжевото съзнание една абревиатура има едно значение, което няма нищо общо с действителността, не е новост или нещо необичайно - пресен пример за това е припознаването и приемането на ловешко-етрополското отроче за умрялата Цска. "Жалко че нямаш доблестта сам да си го признаеш!"
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 авг 2025 21:38

ReBorn1982 написа:
Der Schmarotzer написа: Що се отнася до успехите на КСПП - и в Барселона и в националния отбор ако не бяха Лаудруп и Балъков, щеше да е само един от добрите фуболисти, минали през тези отбори ?

Така е, заради Вълов Барселона взели Стоичков, там па Лаудруп му постигнал успехите, в националния Балъков му ги изработил ..... въобще Стоичков за нищо не става, но все случва на съотборници дето да го носят на гръб.

По-ниско ниво от левскар май не съществува.

Отговори първо на въпроса защо великия Стоичков не игра на финала за купата 1998 г., та му се смяха тогава и бездомните кучета от Борисовата градина.
Що се отнася до "По-ниско ниво от левскар май не съществува." - припок да дава морална оценка е болестно състояние.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 01 авг 2025 21:52

И двата стадиона във Варна са с много лоши терени, а дъжд вали доста рядко.
Кюрда беше играч на световно ниво, но човека Стоичков си е тъпанар та дрънка. Изключително грозен симулант беше на терена. България от това много не е спечелила, де. Уникален циркаджия. До ден днешен си остава човек без чест.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 авг 2025 21:57

AntonToni написа:Баси и глупостите се пишат тук!
Сините Телета,мислеха,че ще вземат финала без проблем 85та.
Не им се получи и започнаха с рога и копита!
Никъв Милко Балев няма,Хонда стига лъга ,има и други хора които са гледали мача.
Не преглътнаха,че супер силният отбор на Лефски пада от слабия по това време ЦСКА.

Колко мача на любимия ти отбор от онзи период си гледал на живо? - Ако си го гледал на живо щеше да знаеш ,че на почти всички мачове на ЦСКА в София присъстваха и Милко Балев, и Добри Джуров , и Велко Палин (шефа на ДС)
На колко години си бил през 1985г? в този слаб отбор на ЦСКА имаше цели 9 национални състезатели - Г.Велинов, Кр.Безински, В.Тинчев, Р.Здравков, Г.Димитров(Джеки) , Г.Славков(Бенкса) , К.Янчев, Пл.Марков ,Ст.Младенов. Като 4-ма от тези футболисти на ЦСКА бяха и футболист №1 на България (Г.Велинов, Р.Здравков, Г.Димитров(Джеки) ,Ст.Младенов). Общо всзето в същия състав ЦСКА победи Ливърпул.
Левски в онзи момент беше много млад отбор - ядрото на отбора бяха юноши на клуба набор 1962-63-64 в онзи момент бяха 22-23 годишни.
За Левски този мач нямаше особено значение - 4 дни преди въпросния мач Левски станаха шампиони и на теория. Вече бяха записали 7 поредни победи над ЦСКА. Точно за този мач нямаше голямо навиване . Докато за ЦСКА беше много важен.
Това ,че всичко е било инспирирано от Милко Балев са думи на треньора на ЦСКА във въпросния мач Манол Манолов -Симолията. Аз лично няма причина да не му вярвам :mrgreen:
Факт е ,че преди мача треньорите (М.Манолов и В.Методиев) и капитаните на двата отбора(Г.Димитров и Пл.Николов) са викани от член на ЦК на БКП за "инструктаж" .
Преди мача шефа на Левски -Кр.Чакъров по собствените му думи е говорил с Пл.Николов и Ем.Спасов да не играят в мача, понеже се "готви нещо" .
Факт ,който никой не може да отрече ,че съдийството на Ахмед Яшаров беше скандално . Признатия гол на Г.Славков след очевадна игра с ръка (по-точно с ръце ) - видяна от всички на стадиона . Показан секунди след това среден пръст към публиката на Левски? - Какво се дава за показан среден пръст ? - всеки ,който е играл някога организирано футбол ,знае какви са последствията за подобно геройство.
По думите на самия Ахмед Яшаров , той е приключил със съдийската си кариера преди въпросния мач и се оттеглил на почивка по морето. Но е бил извикан в Областния Комитет на БКП в Бургас ( а не в регионалния съвет на БФС) , където е получил назначение за въпросния мач.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 авг 2025 21:59

За съжаление не намерих в нета въпросното интервю, но тук е дадена интересуващта ни част: https://topsport.bg/parva-liga/stoichko ... varna.html

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 авг 2025 22:16

ReBorn1982 написа:Не се прави, много добре знаем че КСПП значи (в злобните ви мозъци) "Кюрда Стоичков Пeдераст, Педeраст"

damyanov1963 написа:Кой футболист от източна Европа по онова време е постигнал нещо освен Любимия ти Алберт,

Олег Блохин, Драган Джаич и т.н., много са. Те наистина са велики, Гунди не е.

damyanov1963 написа: .... за кой друг починал български футболист са пращани такива телеграми, на кой друг Българин изобщо се събраха толкова хора на погребението, само не отричай и това, защото аз присъствах на него с по-големият ми брат и знам какво беше.

Това не са футболни успехи. Нямат нищо общо с темата.

Олег Блохин играеше в Динамо Киев, който мачкаше наред в Европа, а Джаич беше от Югославия, която нямаше нищо общо със соцлагера. Кажи нещо за някой румънец, или от ГДР, или звездата на Полша - Любански, а Гунди тая популярност не я доби с футбола, а с белот и сантасе сигурно.
И кои са най-големите успехи на Драган Джаич?
И още нещо, Стоичков с ЦСКА никога не е играл пред пълен стадион, даже и когато играха с Барселона, за разлика от Гунди.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 авг 2025 22:47

Dani Kiki написа:
damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:Аз мнение за Гунди нямам, цитирам фактите. А те са повече от ясни - Гунди абсолютно нищо велико не е постигнал. Е как може да е велик един футболист без да е постигнал нещо велико ?!?!

Изказвали се били ласкаво за него великите .... ми и Бекенбауер говори хубаво за Димитър Пенев, това значи ли, че той е велик футболист за световния футбол ??! .... ми не. Това са нормални и колегиални изказвания между колеги.

И не, Флориан Алберт не ми е никакъв любимец. Просто давам пример как в епохата на Гунди е могло да се постигат велики неща и без да излизаш от източна Европа (което ви е основният мотив що Г.А. не постигнал нищо) .....

Кой футболист от източна Европа по онова време е постигнал нещо освен Любимия ти Алберт, за кой друг починал български футболист са пращани такива телеграми, на кой друг Българин изобщо се събраха толкова хора на погребението, само не отричай и това, защото аз присъствах на него с по-големият ми брат и знам какво беше.

Не се хаби да обясняваш нещо на тези злобарчета. Никой не може да ни отнеме великите мачове и големите играчи, които сме гледали на живо. Когато на мачовете бяхме заедно с приятелите си цесекари, подкрепяхме си отборите и се бъзикахме добронамерено, без капка злоба. Това си е нашия живот, който сегашните младежи едва ли ще изживеят.

Що, на мене ми е кеф да споря с такива, като тоя.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 авг 2025 23:30

Преди няколко минути по Първа програма чух един от най-големите бисери, които някога съм чувал от спортист през целия си живот дотук.
На летището в София интервюират вратарчето на Арда Господинов. Хвалят го за спасените дузпи вчера, и тоя вика, че за това много голяма заслуга имал и треньорът на вратарите, който по време на изпълненията, му бил показвал от скамейката накъде да се мята.
:shock: :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”