Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zdravkos
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот zdravkos » 01 авг 2025 20:00

Аз съм яко навит на самбата ... ще се купуват!

Изображение
Изображение Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 01 авг 2025 20:03

wolf написа:
VDP написа:За мен Adidas почват силно, ще се пазарува новият екип.

https://www.liverpoolfc.com/news/lfc-and-adidas-start-10-year-partnership-and-reveal-new-home-and-away-kits

Просто се надявам третия да е черен а не зелен :mrgreen:

Тая снимка в интернет, която видях не знам дали е истинска, но зеления екип много ми хареса - със ретро емблема на клуба и старата на адидас. Готин е.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 08 авг 2025 03:30

Мисля, че все още не, но са "на кантар". Дискусията е много интересна под туита - някои казват "Няма шанс", "Джерард ни мъкнеше на гръб" и т.н. но като се замислиш Салах прави абсолютно същото - собственоръчно ни направи шампиони тази година!
Има доста мнения и в едната и в другата посока. За Джерард може би са повече, но пък едва ли англичанин в туитър би гласувал за африканец!? А Салах ще направи 10 години в отбора, вероятно всяка една от тях е голмайстор на тима, донесе успехите и купите със себе си и не на последно място - Стиви никога не ни предаде за друг отбор, но Салах прави същото - отказа да бъде най-добре платения играч в света, сигурно само Кристияно щеше да взима повече пари от него. И го направи два пъти - през 2023, тази година също. За доста хора Салах е най-добрия не само в Ливърпул, а в цялата история на PL!
Мисля, че изборът е доста труден. Джерард вдъхнови най-великата вечер в историята на клуба, но определено Салах има не малко аргументи! Може да се твърди и едното и другото, вие как мислите?

Bonbonko
Контакти:

Мнениеот Bonbonko » 08 авг 2025 12:14

Джерард :!: :!: :!:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 авг 2025 16:59

an4o_321 написа:
Мисля, че все още не, но са "на кантар". Дискусията е много интересна под туита - някои казват "Няма шанс", "Джерард ни мъкнеше на гръб" и т.н. но като се замислиш Салах прави абсолютно същото - собственоръчно ни направи шампиони тази година!
Има доста мнения и в едната и в другата посока. За Джерард може би са повече, но пък едва ли англичанин в туитър би гласувал за африканец!? А Салах ще направи 10 години в отбора, вероятно всяка една от тях е голмайстор на тима, донесе успехите и купите със себе си и не на последно място - Стиви никога не ни предаде за друг отбор, но Салах прави същото - отказа да бъде най-добре платения играч в света, сигурно само Кристияно щеше да взима повече пари от него. И го направи два пъти - през 2023, тази година също. За доста хора Салах е най-добрия не само в Ливърпул, а в цялата история на PL!
Мисля, че изборът е доста труден. Джерард вдъхнови най-великата вечер в историята на клуба, но определено Салах има не малко аргументи! Може да се твърди и едното и другото, вие как мислите?

Абе не е като Джерард да не искаше да отиде в Челси ама айде. Някои хора преди време Стиви го въздигаха толкова много, че го слагаха пред Далглиш на първо място, което за мен е чист абсурд по адски много фактори.

SteffakaLFC
Контакти:

Мнениеот SteffakaLFC » 08 авг 2025 20:26

Къде Салах , къде Джерард ... !!! Салах , ествено - Джерард вика , загубеняка на света ...

SteffakaLFC
Контакти:

Мнениеот SteffakaLFC » 08 авг 2025 20:34

Ако бях на мястото на Ст Ж - щях да се самоубия !!! Но , той , продължи да живее , стана треньор - нищо не стана и от това .... Сега , го сравняват , със Мо Салах .... Моля , я пак ?!?!! Със Кинг Мо .... Моля ?!?

Върни се в “Ливърпул”