DoSomethingDifferent написа:Виждам, че колегите са доста напрегнати, явно са си вярвали, че ще отстранят Брага, но дойде прокобата и им спука балончето.
Е, ващо балонче няма кой да го спука вече, вие сами си го пукате всяка година.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
DoSomethingDifferent написа:Виждам, че колегите са доста напрегнати, явно са си вярвали, че ще отстранят Брага, но дойде прокобата и им спука балончето.
DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:Карабах от Азербайджан не победиха ли Лудогорец? Понякога от злоба пишете много големи глупости.
Прав си, бях ги забравил. Е, това означава, че в нищо няма да сте първи тази година.Незнам колко слаб трябва да е някой отбор за да играе в 3-ти кръг.
Все пак говорим за петия в Азербайджан.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:Карабах от Азербайджан не победиха ли Лудогорец? Понякога от злоба пишете много големи глупости.
Прав си, бях ги забравил. Е, това означава, че в нищо няма да сте първи тази година.Незнам колко слаб трябва да е някой отбор за да играе в 3-ти кръг.
Прав си, ако са "сила" като петия в Бг, не мисля, че ще имаме проблеми
CSKA 78 написа:realno написа: проверявайте си информацията когато казвате нещо.
Головете в продълженията са само за ститистиката, КукИ! В редовното време за 4-ри мача нямате голче! :shock: :)
ПП Забравих, че на теб ти трябва доста повече време, за да схванеш! :lol: :lol:
LoveAndPeace написа:CSKA 78 написа:realno написа: проверявайте си информацията когато казвате нещо.
Головете в продълженията са само за ститистиката, КукИ! В редовното време за 4-ри мача нямате голче! :shock: :)
Я раздуй повече по въпроса :lol: :lol: :lol: Головете в продълженията са само за статистиката :lol: :lol: :lol:
Кой печели Евро 96 :roll: :roll: резултата от финала е 1:1 ??
CSKA 78 написа:LoveAndPeace написа:CSKA 78 написа:realno написа: проверявайте си информацията когато казвате нещо.
Я раздуй повече по въпроса :lol: :lol: :lol: Головете в продълженията са само за статистиката :lol: :lol: :lol:
Кой печели Евро 96 :roll: :roll: резултата от финала е 1:1 ??
И на теб ли трябва да ти се обяснява по-бавно?! За съжаление аз не съм даскал! Имаше един от вашите, дето беше интернет "даскал", ама...си почива от интернет! :lol: :lol:
CSKA 78 написа:realno написа:CSKA 78 написа:realno написа: проверявайте си информацията когато казвате нещо.
В турнирни мачове са важни толкова колкото и в редовното време. Ама вие от къде да знаете като ЕКТ турнири ги гледате само по ТВ. Брага ни отстраниха точно с такъв гол, припознавачо. А ти никъде не си писал, че е в редовното време, припознавачо.
То се подразбира, КукИ! Брага, въпреки че са ви победили в продълженията, към коеф. ви имате две равенства с тях! Както и УЕФА-та ще ви изплати две равенства! Ама трябва и малко акъл...понякога, а не само кукане! :lol: :lol:
damyanov1963 написа:Щом играе в 3-и кръг, значи е доста по-силен и от 4-тия в България.
DoSomethingDifferent написа:1914.1902 написа:Карабах от Азербайджан не победиха ли Лудогорец? Понякога от злоба пишете много големи глупости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта