MASTER_COOL написа:....
Там е работата, че дори баща ми не ми се е месил като взех решение от кой отбор да съм.
А е луд луд Левскар ;)....
Боже опази!
Ако синковеца стане припок, ще го оставя без наследство, като ще завещая всичко на дъщерята.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:....
Там е работата, че дори баща ми не ми се е месил като взех решение от кой отбор да съм.
А е луд луд Левскар ;)....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Serafim написа:darkblue67 написа:Serafim написа:koisa написа:Общо от двата мача мога да определя представянето като достойно и то единствено, защото не ни напълниха кошницата както много "специалисти" предричаха.
Като игра на отбора не съм доволен, защото вече както казах искам да виждам офанзивен/атакуващ Левски, а не Левски, който клати мача за нула на нула, вкарват му в придълженията и после се чуди как да върне гола, за да стигне до дузпи. Няма как да харесам този стил, тактика и начин на игра.
Другото, което се видя ясно е, че поне половината от футболистите не са за отбор с претенциите и очакванията на отбор от нивото на Левски.
Ти искаш, ама един атакуващ Левски срещу нападатели за по 15млн евро най-много да му напълнят кошницата.
Офанзивен футбол играхме като влязохме в групите на шампионската лига с Мъри и видяхме какво се случи. Не че съжалявам, сигурно пак щяха да ни бият, но головата ни разлика някаше да е 1-17. С такива отбори не можеш да играеш като равен с равен,
И аз се сетих за това, особено мача с Барса.
Ние по подобен начин играхме срещу ПАОК, което не определено като подвиг и всички бяха доволни, ще сме ги изклатили.
darkblue67 написа:Офанзивен футбол играхме като влязохме в групите на шампионската лига с Мъри и видяхме какво се случи. Не че съжалявам, сигурно пак щяха да ни бият, но головата ни разлика някаше да е 1-17. С такива отбори не можеш да играеш като равен с равен,
helic написа:мойте уважения,
ама статистиката за притежанието на топката изобщо не предполага да сме играли катеначо.........
LoveAndPeace написа:helic написа:мойте уважения,
ама статистиката за притежанието на топката изобщо не предполага да сме играли катеначо.........
Имаш предвид когато Марин е с топката на 2 метра от наказателното поле на Брага и връща на Кристиян , който я дава на Вуцов ?
За тази статистика за притежанието ли ?
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 15 госта