3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.
Мач за вземане! Как и кога ще почиват и възстановяват не знам, но у дома точки за пилеене нямаме! Само победа, успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Контакти:
Re: 3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.
Ще се пренастройваме и дано е по-бързо. Време е да почнем да играем футбол, от 1-ва минута. Никакви опълченски истории, никакво пестене. Излизаме да ИГРАЕМ! Това е рецептата. Първите 30 мин с Ботев и последните 15 от мача с Истанбул БШ в Разград. Другото са идиотии без извинение.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Re: 3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.
Дано възстановят най-вече психически и след няколко корекции за свежест в състава не би трябвало да имаме проблеми.Сега ще се види и при нареден отбор отзад дали ще имаме същите проблеми с разбиване на бетона както преди.
Европа след този жребий беше ясно ,че няма да продължи много така че сега пълна концентрация в първенството където за нашите стандарти си имаме съвсем приличен отбор и спокойно можем отново да сме в борбата за челните места.Още повече че според мен и конкурентните отбори също не са надградили.
Но затова такива мачове като този е задължително да се взимат.
Успех!
Европа след този жребий беше ясно ,че няма да продължи много така че сега пълна концентрация в първенството където за нашите стандарти си имаме съвсем приличен отбор и спокойно можем отново да сме в борбата за челните места.Още повече че според мен и конкурентните отбори също не са надградили.
Но затова такива мачове като този е задължително да се взимат.
Успех!
За вас моряци ний живеем...