Drunken_Master написа:Сиреч, отново не ме разбра...
Сиреч пак халюцинираш, крайно време ти е да изтрезнееш.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:Сиреч, отново не ме разбра...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:Сиреч, отново не ме разбра...
Дамаджанов, ти поне имаш опит.
Що се занимаваш?
Пишеш поредния донос, докладваш потребителя и той изчезва от полезрението.
Правил си го толкова пъти, лесно е.
Стари милиционерски похвати.
Dani Kiki написа:AntonToni написа:Dani Kiki написа:AntonToni написа:Баси и глупостите се пишат тук!
Сините Телета,мислеха,че ще вземат финала без проблем 85та.
Не им се получи и започнаха с рога и копита!
Никъв Милко Балев няма,Хонда стига лъга ,има и други хора които са гледали мача.
Не преглътнаха,че супер силният отбор на Лефски пада от слабия по това време ЦСКА.
Пак си неадекватен! Пусни си мача, порови се в нета и тогава кажи какво точно лъже Honda.
Аз съм го гледал тоя мач не ми казвай кой е неадекватен!
Говедата не преглътнаха загубата,няма нищо друго !
Милко Балев бил направил така ,че да се бият,баси и глупостите неадекватни !
Смехорани ...
Явно си гледал с чАрвените очила! Нямаше ли игра с ръка на Славков при първия гол? Нямаше ли измислена дузпа от Ахмед Яшаров за ЦСКА? Пишеш тук само да се заяждаш и да избиваш комплекси! Нещастник нещастен.
damyanov1963 написа:AntonToni написа:Dani Kiki написа:AntonToni написа:Баси и глупостите се пишат тук!
Никъв Милко Балев няма,Хонда стига лъга ,има и други хора които са гледали мача.
Не преглътнаха,че супер силният отбор на Лефски пада от слабия по това време ЦСКА.
Пак си неадекватен! Пусни си мача, порови се в нета и тогава кажи какво точно лъже Honda.
Смехорани ...
А с какво право Милко Балев и БКП трябваше да наказват, с какво право се месят във футбола. Левски беше в пъти повече наказан от ЦСКА и това го писаха вестниците тогава - По решение на ЦК на БКП.
И това ли ще го отречете?
AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:Dani Kiki написа:AntonToni написа:Баси и глупостите се пишат тук!
Смехорани ...
А с какво право Милко Балев и БКП трябваше да наказват, с какво право се месят във футбола. Левски беше в пъти повече наказан от ЦСКА и това го писаха вестниците тогава - По решение на ЦК на БКП.
И това ли ще го отречете?
Ами те половината от тия,цял мач биха съдията,как да не ги накажат?
Дамянов,сам знаеш,че след всички решения или повечето по-сериозни ,тогава се пишеше ЦК НА БКП.
DoSomethingDifferent написа:Ех, прокобо, а всички мислехме, че си си тръгнала.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта