ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
Баси театралната публика имат тия португалци.... Даже диктора ги разпява, някакви фойерверки и музики след гола
България !!!!
Както вече писах, тези мачове са бонус за нас. Лошото е, че Сабах са доста силен отбор (явно), отделно са богати, и е напълно възможно там да се провалим гръмко. Ако Мажоритаря не намери пари за подсилване да си хваща торбичката и да си заминава.
Димитров го осакатиха, а тоя абдал даже нарушение не свири....
България !!!!
Не знам вие как го виждате, но много неща в тези мачове зависят от съдиите. Това ме притеснява.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Нямат картон тия мангали.
Dani Kiki написа:Не знам вие как го виждате, но много неща в тези мачове зависят от съдиите. Това ме притеснява.
Ами и в двата мача явна подкрепа за Брага. То на такъв отбор малко му трябва да го бутнат.
vvessel написа:Dani Kiki написа:Не знам вие как го виждате, но много неща в тези мачове зависят от съдиите. Това ме притеснява.
Ами и в двата мача явна подкрепа за Брага. То на такъв отбор малко му трябва да го бутнат.
Чак явна не знам, но достатъчна.... Само ръката за дузпа да беше е достатъчно....
България !!!!
И Карл, и Цунами разочароват....
България !!!!
На самолета, ВЕДНАГА
България !!!!