Спортсменство ли?
Техните що не му миришат табаните?
При такова подпиране всички ми стават черни
ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа
Катеначото пасти да яде, Левски играе Веласкачо. Напред и назад за 0:0! Всичко е перфектно балансирано.
4 от 4 0:0 в редовното време. Да се надяваме, че Брага след като не са започнали сезона в продълженията ще паднат физически. Ако не чакаме дузпите и Вуцов.
Имахме положенията на Сангаре и Марин, не сме били съвсем беззъби напред....
България !!!!
В продълженията ще ги ударим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Тоя каун Рилдо трябва да вкара.
Halo написа:Тоя каун Рилдо трябва да вкара.
Този, Лима или Рупанов....
България !!!!
ananas написа:Катеначото пасти да яде, Левски играе Веласкачо. Напред и назад за 0:0! Всичко е перфектно балансирано.
Срещу отбор който е фаворит какво да играе Валескес?
Всичко в атака и отзад оголени.
ananas написа:Катеначото пасти да яде, Левски играе Веласкачо. Напред и назад за 0:0! Всичко е перфектно балансирано.
Само гледай как ще стане Светльоскачо...............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Както и да завърши тоя мач - достоен Левски и голяма агитка в Брага, която надвика техните незнам колко хиляди.
Лошото е, че последните 10-15 минути не пипаме много топката и Брага като че ли набират скорост. Смените до тук само свалят нивото, за разлика от предния мач. Честно казано не знам дали някой може да промени нещо на терена, но първите които бих сменил са Рилдо и Лима, като на последния чух за последно името когато влезе. Митков също ме притеснява, но имаме право на само две смени до края.
Лошото е, че последните 10-15 минути не пипаме много топката и Брага като че ли набират скорост. Смените до тук само свалят нивото, за разлика от предния мач. Честно казано не знам дали някой може да промени нещо на терена, но първите които бих сменил са Рилдо и Лима, като на последния чух за последно името когато влезе. Митков също ме притеснява, но имаме право на само две смени до края.