ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Мнениеот metodito » 31 юли 2025 18:29

mikata написа:
futbolqga написа:
mikata написа:За мен все едно няма мач, никаква тръпка :oops:

Странен образ си :) Не гледаш мачовете на отбора (в доста теми те засичам да питаш "как играхме", включително в тази за първия мач с Брага), но във форума си активен. Как да имаш тръпка?

16год.не си печелил нищо. Няма игра,няма добри играчи.

16? Ако трябва да сме максималисти са малко повече. "Левски" днес няма нищо общо с онова, което беше в края на 90-те-началото на нулите. А българите как сме? Изпростели тъпигьози, мразещи себе си и фобещи някаква държави, де не може да им пръднем на гумичката. Зайби. Всичко е свързано. Просто защото "Левски" е най-българският клуб. Тогава се ядосваш как си изпуснал най-силния отбор в историята на Галатасарай, как си се надигравал с Юве и киевското Динамо (дето биеха Реал Мадрид като гост). Днес пееш дитирамби щото си отстранил на късмет някакви смешковци от Израел. Всичко е свързано.
Последна промяна от metodito на 31 юли 2025 18:33, променено общо 1 път.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 31 юли 2025 18:31

Дано бием, ако не в магазините поне има от всичко за всички ще се лекуваме градусно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 юли 2025 19:33

Това е един от онези двубои, за които аз лично нямам никаква представа, как ще протече.
Срещата в София мина точно, както предвидих. С леки изключения относно това, че в един момент ще се опитаме повечко да задържим топката, но това е бял кахър.

Разбира се най-неприятният сценарии би бил, ако ни бутнат бърз гол и на'ще не успеят да отреагират, а, до почивката получим 2-ри.
След т'ва въпросът ще е не "дали", а с колко ...
При този сценарий... Не искам след т'ва, нито да чета мнения/позиции, нито да гледам разни подкасти ... :lol:
Следващият момент би бил маааалко по-предпочитан, поне що се отнася до логиката, "ако паднем, поне да е с малко" ...
Тоест, отразяваме първоначалният щурм, влизаме в мача след 20-тата мин. показваме добро задържане на топката и сравнително остри ситуации в атака, но 2-рото ни бутат гол-два между 60-та и 80-та мин. и... "ИгрАли сме добрО, алЕ сме нЕмали шансУ". :lol:

Та... Нещо такова ми се върти из мислите, без да очаквам точно подобно развитие.
Всичко останало ще е бонус, каквито всъщност са самите двубои с Брага.

П.С.

Фенът в мен крещи... "Бе, не са ник'ви тЕя, пресираме ги, по-бутваме ги в спорните ситуации, скачаме на бой за май-малкото, 'одим наперени къ'т Гонзо и след като се поизнервят... Мустафата, Макун или Дими ги приключват след нЕква контра или разбъркване. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 31 юли 2025 19:50

Най-логично е да паднем с 1:0 или 2:0. Все пак има шанс да удържим равенство в редовното и квото стане после. Тия със сигурност не искат да ходят на дузпи с нас, напрежението ще се покачва много при тях,ако не вкарат още първото.
За гол от игра не виждам как при 11 на 11. По-скоро разчитаме на статичните и некой червен картон или рикошет.
Само не искам да виждам безпомощно опълчение като във Франкфурт, това ще е много гадно и унизително за гледане.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 31 юли 2025 21:26

Нещо коефициента за победа на Брага се вдигна рязко, както и падна коефициента Левски да продължи - това е добра поличба
Иначе Бала титуляр вместо Рилдо, което пак означава, че все едно сме с човек по-малко.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 юли 2025 21:56

По-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Може би, защото не очаквам нищо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2025 21:59

W84me написа:По-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Може би, защото не очаквам нищо.

Изпревари ме.
Имаме втори вариант, но той е по-дълъг за някакви групи.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2025 22:02

Съставът на Хулио е много класически. Да видим.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 31 юли 2025 22:02

На тия стадиона като този на Скала Бов бе.
Я да ги оттасяме.

Върни се в “Левски”