Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 31 юли 2025 15:18

Дори да не са 5 млн. а 500К евро пак е добре. Ние и толкова не взехме. Че даже заплата му плащахме без да играе. Това е само едно от многото велики управленски решения на Експертизата, които някои бранят с телата си.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 31 юли 2025 16:41

Eminem написа:5 милиона евро за българин? Не може да бъде.....нихилистите-чуждопоклонници казват, че не се печелят пари от тях.

И колко спечели Левски от тоя неблагодарник?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 юли 2025 17:02

realno написа:
Eminem написа:5 милиона евро за българин? Не може да бъде.....нихилистите-чуждопоклонници казват, че не се печелят пари от тях.

В доста мачове беше най-добрият на терена , вдигна купата на България ........

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 юли 2025 19:12

Абе махаме кинтите и получаваме... Рикардиньо, от Унгария, към Израел ...
Краев, от Португалия, към Израел ...
Само аз ли виждам деградация и съответният край на кариерите ?
Какво се случва ?

Продаваме някакви играчи, в... Да речем средно ниво Клубове от Европа, и след има-нема сезон-сезон и половина, европейските им работодатели, практически показват, че са се миналЕ, и ги засилват към... Ивицата Газа.
Според мен, подобни неща са по-вредни дори от глупави провали в евро-мачове ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 юли 2025 19:12

realno написа:

Сърди се на Сираков.
Мароканецът също отказа да предподпише и очевидно е влияел зле в съблекалнята. Виждаш ли разлика в отношението към двамата?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2025 19:20

realno написа:

Спечели купата, единствен трофей от 16 год насам и отстрани ПАОК, най-значимите отстранен противник в ЕКТ в последните 19 год. Не казвам, че е заради Краев, но е част от това. Благодарим е с играта си. Ако играеше довечера щях да съм с 2 % по-оптимист, тоест двойно

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 31 юли 2025 19:41

drvasko98 написа:
realno написа:

Спечели купата, единствен трофей от 16 год насам и отстрани ПАОК, най-значимите отстранен противник в ЕКТ в последните 19 год. Не казвам, че е заради Краев, но е част от това. Благодарим е с играта си. Ако играеше довечера щях да съм с 2 % по-оптимист, тоест двойно

Абе някой знае ли, колко взе Милан за Донарума, а за Чалханоглу, Кеси? Споменавам само отбор, който следя, другите примери си ги намерете сами. За танго са нужни двама, така ли беше?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 юли 2025 20:16

Сабах вече са вкарали над 10 гола в европейската си кампания през този сезон, а двама от техните футболисти изглежда са в топ форма.

През миналата година пък участваха в един от най-епичните мачове в историята на Лигата на конференциите срещу Макаби Хайфа.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 31 юли 2025 21:14

Гледах интервюто на Жоро Метъла в чорбар каст. Много ми хареса, беше ми любим футболист от онзи отбор. Каза, че му е било мечта да играе в Левски и като че ли му е писнало от Щатите. Чудя се дали не би ни бил много полезен за школата ни....
България !!!!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 юли 2025 21:20

Там има пари и концепцея за бъдещето. В България ще се хване за главата. Не му трябва. Много е умен.

Върни се в “Левски”