Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 31 юли 2025 17:46

Да видим фактите:

Левски:
Царско време - 3/17 - 17,65%
Комунизъм - 14/46 - 30,43%
Демокрация (преди да се превърне в Делиоманизация) - 9/21 - 42,86%

ЦСКА (преди да умре)
Царско време - няма
Комунизъм - 26/43 - 60,47%
Демокрация (преди да се превърне в Делиоманизация) - 5/21 - 23,81%

Мисля, че споровете са излишни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 юли 2025 17:52

Аха, значи вече обърнахме гъзицата. Досега бяхте много репресирани, сега понеже старата мантра не хвана дикиш... вече новата е "Кой е бил по-бутан от оная власт?" Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 31 юли 2025 18:00

Демек сте(Лефски) били бутани и при БКП и при ДС (СЛЕД 89та)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 юли 2025 18:03

Не, това мнение направо си остава в историята... Изображение
damyanov1963 написа:Това ни беше 5-тата поредна победа над тях. Пролетта ги бихме за пъвенството и за КСА. Едната ни победа беше с 3:1, след като ни поведоха. Тогава ходех с една чорбарка, бяхме си определили среща след мача, аз започнах да я бъзикам, а тя - Даа, ама кой поведе пръв, а?! :lol:
След това на милкоимбалев му писна и организира прословутия финал за купата на България.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2025 18:16

Drunken_Master написа:Не, това мнение направо си остава в историята... Изображение
damyanov1963 написа:Това ни беше 5-тата поредна победа над тях. Пролетта ги бихме за пъвенството и за КСА. Едната ни победа беше с 3:1, след като ни поведоха. Тогава ходех с една чорбарка, бяхме си определили среща след мача, аз започнах да я бъзикам, а тя - Даа, ама кой поведе пръв, а?! :lol:
След това на милкоимбалев му писна и организира прословутия финал за купата на България.

Ти изтрезняваш ли от време на време поне?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 юли 2025 18:20

Аз съм си трезвен, вижда се кой има проблем с... айде, да речем с алкохола. Щях да кажа с акъла, ама айде от мен, да мине...
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2025 18:29

Drunken_Master написа:Аз съм си трезвен, вижда се кой има проблем с... айде, да речем с алкохола. Щях да кажа с акъла, ама айде от мен, да мине...

Аз нямам проблем с алкохола, проблеми с алкохола имат такива, като тебе, дето не могат да пият и от 2 бири започват да халюцинират, какво е било преди да са били родени.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 31 юли 2025 19:17

Drunken_Master написа:Не, това мнение направо си остава в историята... Изображение

Ще ти обясня накратко какво беше положението пролетта на 1985 г. В течение на повече от 3 години ЦСКА нямаше победа над сините (само 2 равни). След 7 поредни победи на Левски някъде края на месец май излезе статия във вестник Труд "Хиляда сто и колко дни (не помня точната цифра) син терор над ЦСКА". Явно това вече е преляло чашата на М. Балев и генералитета и се спретна тази завера с Финала за КСА. След години излезе информация, че никой съдия не е искал да свири този мач, подочувайки какво се готви. Накрая Ахмед Яшаров се съгласява. Както и колегата 14 писа по-горе в средите на феновете също се носеха доста слухове, защото положението на армейците вече беше нетърпимо, а Левски разполагаше с може би най-силния отбор в историята си.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 31 юли 2025 19:31

Колеги, само при мен ли има проблем със звука на коментатора по Диема 2?
Do Something Different!

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 31 юли 2025 19:35

DoSomethingDifferent написа:
darkblue67 написа:
DoSomethingDifferent написа:
Странджата написа:Разни времена, разни идеали..
Гунди свърши на Витиня, Стоичков - пред Кауфланд...

Така е, голмайстор на световно и носител на „Златната топка“ не ги броим, защото така ни изнася. Гунди е бил наистина добър футболист, но няма база за сравнение със Стоичков, който е най-добрият в историята на България. Кофти за вас, но това е неоспорим факт. Питайте който и да е по света, ще ви каже същото.

Стоичков е най-успелият български футболист, но не може да се каже, че е най-добрия. За мен дори един Барбатов като чисто футболни качества е по-добър. А с Гунди няма как да ги сравняваш, най малко заради това, че Гунди не е играл в чужбина. Не се знае ако беше отишъл в Милан дали нямаше да постигне по-големи успехи от Стоичков.

Аз говоря с факти, не с 'ако'-та. Ако Гунди бил отишъл в Милан, ако Барбатов бил играл в Барса... Ами АКО баба ми беше таран и тя щеше да вкара на Германия. Стоичков не е плод на фантазии, а на голове, купи и Златна топка. Приказките ги оставете за кръчмата, футболът се мери в постижения.

Твоятя работа е "Чукча не читател, Чукча писател...", прочети какво съм написал, да Стоичков е най-успелия български футболист, но това не значи че е най-добрия.

Върни се в “Левски”