Да, те са неадекватници тотални, но сега и тези почват да приличат на тях.
Даваш нов договор на Вион и половин година по-късно искаш да го махаш.
Не знам, има много други за махане преди Вион. Не знам защо опряха до французинът при положение, че той е един от най- борбените ни и отдадени футболисти.
А може и да е партенка, но е на ТС новината.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не вярвам на нито една медия. Може би само Блитц имат някаква вътрешна информация. Засега само те познават.
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/tsska-uvedomi-igrach-s-20-000-evro-zaplata-priklyuchvame-i-s-teb_570801.html
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/tsska-uvedomi-igrach-s-20-000-evro-zaplata-priklyuchvame-i-s-teb_570801.html
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
За Турицов вече писах, той е с едногодишен договор! Но ще е по-разумно да се вземе някой лев за него! Не е престарял! Всъщност за всеки един, с който искаме да се разделим, ако поне бъде предложен за 0 на някой отбор, тогава си спестяваме няколко заплати дори от прекратяване на договора по взаимно съгласие! ;)
Иначе не вярвам, че за момента искаме да се разделим с Вион! Освен ако не изникнат няколко трансфера като гъби :) другата седмица :lol: - на ляв бек, ДХ и още един десен бек, след като ще се разделяме и с Турицов!
Иначе не вярвам, че за момента искаме да се разделим с Вион! Освен ако не изникнат няколко трансфера като гъби :) другата седмица :lol: - на ляв бек, ДХ и още един десен бек, след като ще се разделяме и с Турицов!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Турицов е с най-голям стаж в клуба от всички в момента. След него са Бусато и Вион.
Те трябваше да са ядрото, около което да се създаде колектив, но явно не стават за тази работа.
За Турицов при положение, че няма принос и към играта на отбора, няма смисъл да взема заплата.
За Вион не съм много ок да го гонят, понеже ще останем с един човек на десния бек (освен ако не възлагат надежди на Мартин Стойчев или не смятат да привлекат друг човек на този пост.)
Те трябваше да са ядрото, около което да се създаде колектив, но явно не стават за тази работа.
За Турицов при положение, че няма принос и към играта на отбора, няма смисъл да взема заплата.
За Вион не съм много ок да го гонят, понеже ще останем с един човек на десния бек (освен ако не възлагат надежди на Мартин Стойчев или не смятат да привлекат друг човек на този пост.)
Ако напиша, че трансферната ни политика е твърде сбъркана няма да открия топлата вода! Отборите с добри ръководители на Запад се стремят да изкарат пари дори от трансферните си провали, независимо колко е богат клубът! Само ние сме твърде ларШ :lol: и се разделяме по взаимно съгласие, но в най-добрият случай!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вион е универсален играч. Той даде доста на отбора и се е доказал като човек, който не мрънка и е боец. Също е и втори капитан.
Най- логично е да го оставят поне до края на сезона като кръпка и после да се разделим с него по взаимно съгласие и той да иде да си играе редовно в 3-4 ниво на френското.
Но има и друго и аз бих писал за този вариант. Вион може да не е ок, че ще бъде твърда резерва оттук-насетне. Досега винаги е бил титуляр, макар и на различни позиции. Възможно е и той да е инициирал тази бъдеща раздяла.
Най- логично е да го оставят поне до края на сезона като кръпка и после да се разделим с него по взаимно съгласие и той да иде да си играе редовно в 3-4 ниво на френското.
Но има и друго и аз бих писал за този вариант. Вион може да не е ок, че ще бъде твърда резерва оттук-насетне. Досега винаги е бил титуляр, макар и на различни позиции. Възможно е и той да е инициирал тази бъдеща раздяла.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Блиц са писали само за Турицов, за Вион няма нищо при тях, така че най-вероятно това е партенка. Само Блиц имат инфо от извора.
Добър ден! Нови входящи трансфери имаме ли? Картотекирахме ли последните новодошли? Има ли пилот в самолета?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Положението е
"...mayday mayday mayday..."
ни вест ни кост от "европейския модел на управление"
"...mayday mayday mayday..."
ни вест ни кост от "европейския модел на управление"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Положението е много зле, Армейци!!!!
Борим се със зъби и нокти да се отървем от дузина играчи, 90 процента, от които са докарани от оня австралопитек Фичо.
В същото време новото ръководство логично, за да не стане пак подобно положението следващия сезон трябва изключително внимателно да купува нови играчи.
Отново в същото време обаче ние буквално сме супер зависими от новите, те са ни жизнено необходими и трябва да дойдат спешно, иначе....
За съжаление, в такава сложна ситуация на новите ни ръководители не Знам дали ще им стигне времето.
Не казвам , че са перфектни, очевидно им липсва опит и на тях, но все пак нямат база за сравнение с Фичо и Стоян, за които просто не ми се коментира.
Не знам обаче наистина дали ще им стигне времето, при един евентуален негативен резултат с Локо напрежението пак ще се покачи до червено.
И ако това не спре скоро Въпросът е само кой ще бъде Следващият, който ще изгори........ ;)
Борим се със зъби и нокти да се отървем от дузина играчи, 90 процента, от които са докарани от оня австралопитек Фичо.
В същото време новото ръководство логично, за да не стане пак подобно положението следващия сезон трябва изключително внимателно да купува нови играчи.
Отново в същото време обаче ние буквално сме супер зависими от новите, те са ни жизнено необходими и трябва да дойдат спешно, иначе....
За съжаление, в такава сложна ситуация на новите ни ръководители не Знам дали ще им стигне времето.
Не казвам , че са перфектни, очевидно им липсва опит и на тях, но все пак нямат база за сравнение с Фичо и Стоян, за които просто не ми се коментира.
Не знам обаче наистина дали ще им стигне времето, при един евентуален негативен резултат с Локо напрежението пак ще се покачи до червено.
И ако това не спре скоро Въпросът е само кой ще бъде Следващият, който ще изгори........ ;)