Промени означават Турицов,Петко, Чорбаджийски...danko_sot написа:Аз пък мисля, че ще има много промени в състава и ще ги ударим Локото !
3 Кръг/ Локомотив ПД - ЦСКА /02.08.2025/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 3 Кръг/ Локомотив ПД - ЦСКА /02.08.2025/ 19:00 ч.
[offtopic]
Малката Пена обикновено прави 5-6 добри първи мачове и после влиза в руслото на керкезите.[/offtopic]
soilwork написа:И аз мисля че до петия кръг ще има смяна на треньора. Подозирам че ще има поредно завръщане на Любо Пенев, щото май само той остана който може да влезе бързо в час. За чужденец е прекалено късно( като имаме предвид как бавно работи ръководството)nikolay_cska написа:Керкез е изпуснал съблекалнята и това ще бъде последният му мач начело на отбора !
И не ,защото Златков или Нога ще го изгонят ,а защото той сам ще си подаде оставката !
Малката Пена обикновено прави 5-6 добри първи мачове и после влиза в руслото на керкезите.[/offtopic]
- MASTER_COOL
- Контакти:
nikolay_cska написа:Керкез е изпуснал съблекалнята и това ще бъде последният му мач начело на отбора !
И не ,защото Златков или Нога ще го изгонят ,а защото той сам ще си подаде оставката !
Това, ако стане. Директно да се приеме предложението на Иво за доиграване на сезона с жълти тениски и бели гащета, без емблема и без номера на играчите !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Никой няма да изгони треньора или той самия да напусне след едва 2-3 официална мача. Това са приказки от 1001 нощ.
Нищо не е изпуснал Керкез, тя съблекалнята си е изпусната от отдавна.
Че положението е кофти е ясно, напрежение колкото искаш, но да хейтим треньора след два мача е абсурд.
Хората им дават по две години, ние два мача.
Добре ли е!!??
Че положението е кофти е ясно, напрежение колкото искаш, но да хейтим треньора след два мача е абсурд.
Хората им дават по две години, ние два мача.
Добре ли е!!??
- MASTER_COOL
- Контакти:
Накратко от Керкез :
- Раздялата с Купър е за доброто на всички
- Не сме фаворити нито в един мач в момента. В процес на изграждане на отбор сме
- Искам гладни футболисти, така ще си върнем самочувствието
- Предстоят още раздели с играчи
- Очакваме нови :oops:
- Участието на Пастор и Додай не е сигурно :oops:
- Контузени : Мика Пинто и може би Петко Панайотов
Сурова реалност !
Х би бил успех в Събота.
- Раздялата с Купър е за доброто на всички
- Не сме фаворити нито в един мач в момента. В процес на изграждане на отбор сме
- Искам гладни футболисти, така ще си върнем самочувствието
- Предстоят още раздели с играчи
- Очакваме нови :oops:
- Участието на Пастор и Додай не е сигурно :oops:
- Контузени : Мика Пинто и може би Петко Панайотов
Сурова реалност !
Х би бил успех в Събота.
Не че Керкез не е напълно прав, но изглежда вече тотално се разграничава от отбора: АЗ съм такъв, ТЕ са такива. АЗ ще реша кой да е капитан, нищо че преди месец съм питал играчите за същото. Ако продължава така не го виждам да остане много дълго.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не съм много съгласен. ЦСКА и Юнайтед са със сходни проблеми. Не може вечно едни "примадони" да определят правилата в отбора и да сменят треньорите. Като не се вписват в изискванията и са проблемни, отделно не допринасят с игра на терена - ПРОСТО е - ВРАТАТА и ДОВИЖДАНЕ.
Същото прави в момента и Аморим в Юнайтед. Невиждана по мащаб чистка
Извинявам се на всички за сравнението, но все пак говорим за един спорт Футбол. :oops:
Същото прави в момента и Аморим в Юнайтед. Невиждана по мащаб чистка
Извинявам се на всички за сравнението, но все пак говорим за един спорт Футбол. :oops:
Беше генерална грешка футболистите да си гласуват капитана.
Ако бяха спечелили требъл миналия сезон - да. В този случай обаче казваш на провалил се отбор да казва кой да го води напред. Тук трябва треньорът да поеме отговорност и да зададе посока.
По-добре късно, отколкото никога.
Ако бяха спечелили требъл миналия сезон - да. В този случай обаче казваш на провалил се отбор да казва кой да го води напред. Тук трябва треньорът да поеме отговорност и да зададе посока.
По-добре късно, отколкото никога.
Без новите, но с Тасев и Санянг, мачът е 2-0 за Локото. Ако не играят двамата некадърници, може и равен да вържем, а ако играят и новите, може и да бием.