Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 29 юли 2025 20:19

Вълчане,
Случайно да си завършил ТУ София? ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юли 2025 20:24

Вълчан написа:
miro_rz написа:
Вълчан написа:Локо минаха метър с тези 2 греди в продълженията но белите го отнесоха. С нетърпение чакам отборът да играе в Добрич. Някой ги подценяват но доста ядове ще имат противниците на Добруджа.

Левски или Добруджа?
И двете дядо попе!

Привърженик съм на Левски. Но Добруджа е, и винаги ще остане в сърцето ми като номер 1.

Кво става с Иван Пеев?

Къде живееш в Добрич?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

На линия
Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 юли 2025 21:03

metodito написа:Тъжната констатация за съвременния българин:
https://www.facebook.com/watch/?v=1640415093291351
Заменяш фена на ЦСКА с българина, а "Левски" - с всички останали.
Той пропада, майна, с 200, ма се смее на кого ли не. Че си не вижда на*рания дирник...

Ама реално е прав, щото тръгнаха с голяма кошница. Директори, трансфери, треньори... После нов треньор, нови трансфери, нови директори. Па купа, па бараж... ядец. И то не, че е нещо нечувано да загубиш финал и бараж за ЕКТ, ама просто е по-звучно на фона на парите за селекция (и треньори, и директори). И сега същата песен на нов глас. И то първите две срещи не можаха да бият отбори, дето не неше ясно дали ще стартират сезона, та не ги знам каква подготовка са водили.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 юли 2025 21:19

ЦСКА ще се оправи като стъпи на новият стадион. До тогава грешките на растежа ще са изчистени. Въпрос на време е да си намерят точните ръководители.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юли 2025 21:31

И аз мисля, че избързаха от 2 мача да правят генерални изводи и чистки. За създаване на добър отбор трябва време, поне 2-3 сезона и тогава може и да спечелят баража за ЕКТ.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 юли 2025 21:46

Абе ако бяхме ние да се пръскат така милиони за играчи и ръководители, щеше да има опити за линч сигурно :D

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юли 2025 21:51

И 20 000 на площада :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юли 2025 22:19

Serafim написа:
Той пропада, майна, с 200, ма се смее на кого ли не. Че си не вижда на*рания дирник...

Ама реално е прав, щото тръгнаха с голяма кошница. Директори, трансфери, треньори... После нов треньор, нови трансфери, нови директори. Па купа, па бараж... ядец. И то не, че е нещо нечувано да загубиш финал и бараж за ЕКТ, ама просто е по-звучно на фона на парите за селекция (и треньори, и директори). И сега същата песен на нов глас. И то първите две срещи не можаха да бият отбори, дето не неше ясно дали ще стартират сезона, та не ги знам каква подготовка са водили.

Става въпрос за друго. ЦСКА не ме интересуват конкретно. И въобще.

Моето беше политически коментар. Побъркан народ. Малоумен. И малкоумен. "Левски" няма загуба от кога? Играем в Европа, три мча в ЕКТ без загуба, две победи в А лига. Тея някакви пълните нещастини. "Левски" им в устата. Къде сме ние, къде сте вие, ве? Ей заради това харесвам повече вече Ники Александров от Томето. Жалко, че няма и в политическото/общественото пространство един Ники Александров да го каже на "новите българи"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юли 2025 22:39

Вълчан написа:ЦСКА ще се оправи като стъпи на новият стадион. До тогава грешките на растежа ще са изчистени. Въпрос на време е да си намерят точните ръководители.

ЦСКА е като "Левски". Ще се оправи, когато България се оправи. Тоест - никога. Нали зависи какво всеки визира под "оправи". Максималистите визират това да бориш немския и холандския шампион, да правиш требъли, Не е да се е не случвало. Други смятат, че да отстраниш ПАОК е все едно си играл финал на ШЛ и си го спечелил. Всичко е въпрос на гледна точка. А ЦСКА... не ме интересуват. Виж за България ме интересува. Но България ...is no more. Алеконстатиновчетата победиха байганьовците. Онези... нали си ги виждал в черно-белите фотографии. С напомадените брадички и рединготите. Онези, заради които 30-те се появява поетическия сборник "Покрусена България". С най-много жертви от глава на населението (per capita) в ПСВ. В една война, която сме нямали чий да го дирим. Та тея се върнаха, майна, на власт. Всичко е свързано. Все тая. По схемата на един аналЛизатор, чакаме шестата българска държава. Таз' явно беше нефелна.
https://knizhen-pazar.net/products/book ... -balgariya

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юли 2025 22:43

metodito написа:
Serafim написа:

Става въпрос за друго. ЦСКА не ме интересуват конкретно. И въобще.

Моето беше политически коментар. Побъркан народ. Малоумен. И малкоумен. "Левски" няма загуба от кога? Играем в Европа, три мча в ЕКТ без загуба, две победи в А лига. Тея някакви пълните нещастини. "Левски" им в устата. Къде сме ние, къде сте вие, ве? Ей заради това харесвам повече вече Ники Александров от Томето. Жалко, че няма и в политическото/общественото пространство един Ники Александров да го каже на "новите българи"...

Да ти кажа ли какви Бисери съм чувал от Томето по адрес на Левски? 98-а година Левски отстранява Локомотив Витебск с 8:1 и 1:1. Следващия кръг отпада от БК Копенхаген с 0:2 и 1:4. ЦСКА отстранява едни норвежци с 0:0 мисля беше в първия мач и 2:0. Следващия кръг отпада от Атлетико Мадрид с 2:4 в София и 0:1. Коментара на Томето - ЦСКА отпадна повече от достойно, защото ЦСКА има Димитър Пенев, а Левски - Вячеслав Грозни. След един месец ЦСКА губи от Литекс с 0:8. :lol:
95-а година - Нефтохимик бие Левски с 5:1. Коментара на Томето - Нефтохимик и на кърлинг да хване Левски ще го бие!
След около месец Левски става шампион на България по... Кърлинг :lol:
Томето дори не знаеше, че в България имаше шампионат по този спорт, и че Левски участваше в него :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”