Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот djd » 28 юли 2025 20:29

Според Арена спорт се готвят трансфери на топ меринджейския етаж.
https://arenasport.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%8 ... -ot-nulata

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 28 юли 2025 20:43

djd написа:Според Арена спорт се готвят трансфери на топ меринджейския етаж.
Стойчо Младенов спортен директор и да ги почва

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 28 юли 2025 20:44

Най-хубавата новина.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 28 юли 2025 23:39

Това не беше ли сайта на ГГ.

Не ви ли намирисва малко тая новина?

Сега слушах и бай Марин и съм на неговото мнение, че е прибързано и не е нормално сега да се правят подобни огромни промени. Щото това е все едно да подмениш 80 процента от ръководното тяло на отбора , оставям 20 процента и за Керкез като треньор.

Дали е правилно, дали не е правилно- всеки си има мнение. Просто сега не е моментът за такива огромни промени в управленското тяло!!!

Не е и справедливо някакси, спрямо кредитът, който бе даден на Фичо и Томаш. Значи Фичо не беше само миналата година, Фичо бе и по-предишните години при Ганчев, когато пак имаше големи провали.

Нога е тук от половин година някъде, а Златков не е направил още 1 година мисля.

Ок, съгласен съм, че не се справят много добре в момента и търпят заслужени критики, но аз поне мисля, че трябва да им се даде още време.

Слушайте и видеото на бай Марин. Той директно им казва какво трябва да променят, за да са успешни. Иначе както е тръгнало, зимата може и да има рокади на директорски постове.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 юли 2025 06:45

Някак си не съм учуден, Данко, че бай Марин е твоя гуру, и че за пореден път призоваваш към подкрепа и търпение към Златков и Нога. Може да си сменял мненията по няколко пъти на ден, но ако човек ти проследи писаниците, реално всяко второ или трето си е за подкрепа и още търпение.

Бъди спокоен, от нас нищо не зависи. Ние само си се ядосваме. Хората с парите решават и въпросът е докога ще имат те търпение, защото те тяхната работа си я вършат перфектно засега. До преди година -две само можеше да си мечтаем някой да извади от собствения си джоб над 100 000 000 лева да инвестира в базите на ЦСКА. Според някои над 300 000 000.

Реално погледнато, май това е далеч по-важно. Футболистите и спортно-техническото ръководство са толкова жалки в момента, че не заслужават нито да ги гледаме, нито да ги коментираме. Все едно ги няма. Аз последния път даже не го изгледах целия.

Знам, че няма всички да се съгласят и затова няма да стане но по принцип бих предложил, ако имаше активен модератор само за раздяла ЦСКА, който си е цесекар, да направи така че за неопределен период от време да се заключат темите за трансфери и да се трият всички мнения свързани с първия отбор и спортно-техническото ръководство. И да се случи някакъв административен текст, че ЦСКА към момента няма първи отбор. И всички фенове да пуснат подписка, че изискваме тези жалкари да играят с жълти фланелки без емблема до края на сезона, а в официалните канали на клуба навсякъде да бъдат наричани "играчите на Нога, Томанов и Златков" и в никакъв случай да не се ползва името ЦСКА, когато се споменават.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 29 юли 2025 09:05

ivo55 написа:Някак си не съм учуден, Данко, че бай Марин е твоя гуру, и че за пореден път призоваваш към подкрепа и търпение към Златков и Нога. Може да си сменял мненията по няколко пъти на ден, но ако човек ти проследи писаниците, реално всяко второ или трето си е за подкрепа и още търпение.

Бъди спокоен, от нас нищо не зависи. Ние само си се ядосваме. Хората с парите решават и въпросът е докога ще имат те търпение, защото те тяхната работа си я вършат перфектно засега. До преди година -две само можеше да си мечтаем някой да извади от собствения си джоб над 100 000 000 лева да инвестира в базите на ЦСКА. Според някои над 300 000 000.

Реално погледнато, май това е далеч по-важно. Футболистите и спортно-техническото ръководство са толкова жалки в момента, че не заслужават нито да ги гледаме, нито да ги коментираме. Все едно ги няма. Аз последния път даже не го изгледах целия.

Знам, че няма всички да се съгласят и затова няма да стане но по принцип бих предложил, ако имаше активен модератор само за раздяла ЦСКА, който си е цесекар, да направи така че за неопределен период от време да се заключат темите за трансфери и да се трият всички мнения свързани с първия отбор и спортно-техническото ръководство. И да се случи някакъв административен текст, че ЦСКА към момента няма първи отбор. И всички фенове да пуснат подписка, че изискваме тези жалкари да играят с жълти фланелки без емблема до края на сезона, а в официалните канали на клуба навсякъде да бъдат наричани "играчите на Нога, Томанов и Златков" и в никакъв случай да не се ползва името ЦСКА, когато се споменават.

+1

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 29 юли 2025 10:12

може официално и на сайта и на всякъде да се ползва и термина "временен състав" и да се изгради маркетингова стратегия как ЦСКА готви силен и истински отбор за следващия сезон, когато ще се играе на новия ни стадион. И да се обясни, че тази трупа безхарактерни сливки има само една цел - да не изпаднат и да запазят квотата на отбора в Първа лига. Което дефакто си е точно така. Но да се забрани веднага да играят с официалните ни екипи. Да им купят бели гащи и жълти тениски без никакви щампи и емблеми, за по 3-4 лв. от китайците на Илиенци. И някакви обуща "Байк", "Гума" или "Бабидас". За по 12 лв. чифта.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 юли 2025 10:30

Има спад на доверие и кредит към Златков и Нога, а дори и Томанов мога да включа в това число и при мен.

Аз очаквах много- много повече от тях. Особено пък от страна на Нога, аз очаквах той да е game changer за ЦСКА. А дефакто ние какво виждаме? Един срамежлив и дори изглеждащ страхлив човек, на който приносът му за 6 месеца спрямо първия отбор изглежда нулев.

Относно Златков неговата работа е по-невидима за нас според мен. Тя е свързана с финанси, спонсорски договори, оформяне на договори, преговори с футболисти и т.н.

Предполага се, че той си избира екипа и делегира позиции и власт в управленската структура на клуба. Казвал съм го и преди: От него се искаше само едно- да намери качествен СД и силно и работещо скаутско звено и щеше да си подсвирква по цял ден.

И при Томанов ситуацията не е никак розова. Когато дойде при нас, всички се радвахме супер много и си мислехме, че за него ще е като детска игра да намира добри и даже не толкова скъпо футболисти за ЦСКА. Сега се говори, че искаме да вземем набелязания от Левски бразилец. Нали уж Мето Томанов имал големи позиции на бразилския пазар, а накрая опряхме да цакаме Левски за харесан от техните скаути играч?! :idea:

Бай Марин е прав за това, че това ръководство, както и старото, не комуникират с червената общност. В началото се опитаха само и после спряха. Как в ЦСКА няма да има човек, който да отговаря за връзки с обществеността? Дефакто всичко се случва зад кулисите и ние на сляпо трябва да гадаем кой какво е направил, кой къде сгрешил, кой кого е избрал за някакъв пост, кой прави селекцията и т.н.

Имайте предвид, че едно махане в самото начало на сезона на двете най-ключови фигури в един отбор, каквито са СД и ИД означават тотален рестарт на отбора на всички нива почти.

Треньорът, ако махнеш, рестартираш само първия отбор, а при тея двамата всичко- от ДЮШ до инфраструктурните проекти.
Последна промяна от danko_sot на 29 юли 2025 10:38, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 юли 2025 10:36

Тия тримата негодници трябваше още в събота вечер да бъдат изгонени.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 юли 2025 10:59

Горе долу този откъс показва на какво дередже сме.

.....В 47-ата минута варненци изравниха, когато Шанде отне в своята половина, премина необезпокояван с дрибъл през трима футболисти на ЦСКА и се разписа във вратата на Бусато за крайното 1:1. Любопитен факт е, че в селекцията, водена от 70-годишния Гьоко Хаджиевски, като титуляри стартираха футболисти, които през миналата кампания играха във Втора и Трета лига.

Играещият втори пореден мач в центъра на защитата Иван Алексиев (22 год.) игра през сезон 2024/25 за дубъла на "соколите" на Североизток, а преди това може да се похвали с престои в Балкан Ботевград и Надежда Доброславци. Даниел Халачев (20 год.) и Цветослав Маринов (19 год.) са възпитаници на академията на Спартак и през миналия сезон имаха сходна съдба - през есента записаха по няколко минути за първия тим в елита, играейки предимно за дубъла в Трета лига, а през пролетта играха под наем във втородивизионния ФК Ловеч.

Сред новодошлите пък са Емил Янчев, играл през миналата кампания за тимовете от Втора лига Фратрия и Спортист Своге, и Жак Пехливанов, прекарал сезона пак във втория ешелон с Дунав Русе.

Върни се в “ЦСКА”