След около половин час официално пропада и трансфера на цел номер 1 или 2 за дефанзивен халф - Вентура :idea:
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/udar-za-tsska-ot-izrael_570632.html
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
С изключение на "Синът на бащата", за когото броихме милион и най-вероятно ще е основна фигура...във втория ни отбор! :o То другите три трансфера са доста по-добри като трансферни суми, както сигурно и като заплати спрямо миналия сезон! Дори шведът е бил основен титуляр в предишния му отбор! Дали ще му тръгне при нас, е сложно да се прогнозира!
ПП Лошото е, че най-различни мениджъри и мениджърчета ни се бъркат в трансферите, като предлагат собствената си залежала( да я наречем) стока! Всъщност както и през миналия сезон!
ПП Лошото е, че най-различни мениджъри и мениджърчета ни се бъркат в трансферите, като предлагат собствената си залежала( да я наречем) стока! Всъщност както и през миналия сезон!
Последна промяна от CSKA 78 на 28 юли 2025 15:31, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
ivo55 написа:Да обобщим до момента - привлякоха ЦЗ който изглежда не е искан от треньора ни и даже и като резерва не го пуска. Привлякохме 19 г. играч от Албания, не се знае за кой отбор на ЦСКА - 1,2 или 3. Привлякохме някакъв от изпаднал отбор в Швеция, който честно казано за момента тича човечеца, ама изглежда е около 2-3 класи под Кареасо, който беше посредствен играч. И привлякохме Пастор, отново от изпадащ отбор.
А изглежда вероятно да сме изпратили оферти за близо 1 000 други играчи, които да са отхвърлени.
Баси, сега ме подсети да си проверя пощата..
Може да ги карат по набори...
Ако имам оферта ще я приема...
Допълнителни доходи, дет' се вика

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Tony_CSKA написа:MASTER_COOL написа:Мазир Сула ни чакаше 2 месеца :idea:
Радослав Кирилов ни чакаше цял живот.
Както и Йорданов от Ботев наш юноша, младо момче на позицията на Санянг. Тези тримата щяха да са тука от ден първи на подготовката, никой нямаше да им се моли да дойдат, и имаха желанието. Просто не ми се пише повече
sly написа:Tony_CSKA написа:MASTER_COOL написа:Мазир Сула ни чакаше 2 месеца :idea:
Радослав Кирилов ни чакаше цял живот.
Както и Йорданов от Ботев наш юноша, младо момче на позицията на Санянг. Тези тримата щяха да са тука от ден първи на подготовката, никой нямаше да им се моли да дойдат, и имаха желанието. Просто не ми се пише повече
И щяхме да тръгнем безпроблемно с 2 победи, докато чакаме Златка да договори някой по-сериозен. Сега щеше на спокойствие да си почива в Гърция без да и се налага да плаща на сайтовете за статии.
MASTER_COOL написа:След около половин час официално пропада и трансфера на цел номер 1 или 2 за дефанзивен халф - Вентура :idea:
Да ме бяха цитирали като източник поне. :)
Тоя бразилец като е видял кво е положението в ЦСКА и как силно почваме първенството и се е отказал и той.А и македонецът май.
За Кямили пише, че Розенборг го иска.
Наистина вие сте прави! Изтървахме питомното- футболисти като Ст. Иванов, Минков, Йорданов и други и тръгнахме да гоним дивото- Каниховски, Вентура, Камили. И ето го резултата- празна е торбата.
Познавайки нравът на Керкез от Ботев, сега ще почне едно мрънкане след всеки мач. И не без основание. Обещали са му друго със сигурност.
Някой може и да изгори скоро, но кой е трудно да се предвиди.
Иначе аз съм с две ръце да се налага Юлиан Илиев като 6-ца поне докато няма нов.
Лошото е, че няма кой да играе и зад Питас и да помага с холове и асистенции.
За Кямили пише, че Розенборг го иска.
Наистина вие сте прави! Изтървахме питомното- футболисти като Ст. Иванов, Минков, Йорданов и други и тръгнахме да гоним дивото- Каниховски, Вентура, Камили. И ето го резултата- празна е торбата.
Познавайки нравът на Керкез от Ботев, сега ще почне едно мрънкане след всеки мач. И не без основание. Обещали са му друго със сигурност.
Някой може и да изгори скоро, но кой е трудно да се предвиди.
Иначе аз съм с две ръце да се налага Юлиан Илиев като 6-ца поне докато няма нов.
Лошото е, че няма кой да играе и зад Питас и да помага с холове и асистенции.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Явно селекцията ще се позабави, трябва да си набележим нови трансферни цели след кръговете в лига Европа и Конферънс :)Янис Зику написа:MASTER_COOL написа:След около половин час официално пропада и трансфера на цел номер 1 или 2 за дефанзивен халф - Вентура :idea:
Да ме бяха цитирали като източник поне. :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
С риск Тони да ме хули и пребие - Кареасо може да е още в България :lol:
На фона на Панайотов, Чорбата и новата 8-ца е като Диего Армандо Марадона :mrgreen:
На фона на Панайотов, Чорбата и новата 8-ца е като Диего Армандо Марадона :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:С риск Тони да ме хули и пребие - Кареасо може да е още в България :lol:
Нямам сили, в моментното ни положение и аз бих предложил договор за 6 месеца на това отвратително менте.