2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

AgePeeBG
Контакти:

Re: 2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.

Мнениеот AgePeeBG » 27 юли 2025 19:08

Аз вече сериозно взимам да смятам, че всичко това се причинява нарочно и умишлено на клуба ни. Папазки изобщо не го е*е, иначе като един сериозен собственик с твърда ръка да беше взел мерки овреме. Дава пари и те буквално потъват, защото ония двамата са такива лаици и некадърници, че не могат да разделят дори филия хляб между двама просяци.

И, да, до снощи не обвинявах Нога. Обаче вече и тоя ми попада на мушката.

nikolay_cska
Контакти:

Мнениеот nikolay_cska » 27 юли 2025 19:38

Не по малък проблем е,че Сектор Г също не могат да реагират както срещу Стойчо Атанасов или Стойчо Стоилов , защото ако Папазки се разсърди ,съвсем отиваме на кино !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 юли 2025 20:57

The_Miz написа:Толкова счупен и съсипан ЦСКА никога не е имало. Дори когато се опитаха да ни унищожат при Лупи не бяхме толкова зле. Дори и при Титаните не търпяхме такива унижения. Вече ми е трудно да повярвам, че това не се случва целенасочено. То бива да си некомпетентен, ама чак пък толкова. Явно цената на новия стадион е по-висока, отколкото си мислехме.

Наливаш,изливаш някакви милиони за футболисти трети трансферен прозорец, плащаш неустойки на треньори, комисионни за мениджъри, заплати на директори,психолози,скаути и цялата верига надолу. Възвръщаемост нула....няма евротурнири,няма изходящи трансфери, няма публика, няма юноши, смее ти се цяла България. Едно нищо. Не знам каква е тази Фондация,какви са тия собственици......днес гледам уволнени,изгонени няма. Златков е на почивка в Гърция. Нога се шматка из София

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 юли 2025 21:57

Днес щом нямаше реакция след силните думи на Керкез че нещо сбъркано има в клуба ,явно ще си караме по старата схема. Нищо чудно да го жертват след пет- шест кръга или той сам да напусне

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 юли 2025 22:18

Тоя Пинто забелязахте ли вчера ,че на няколко пъти го надбягваха и падаше от безсилие и немощ на тревата. Чак го съжалих накрая ,едва ходеше. Би трябвало днес вече да е освободен независимо от неустойката.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юли 2025 22:49

Не знам защо, но си мисля, че тоя Купър има голяма вероятност да е приключил с ЦСКА след тоя мач.

Толкова години гледам футбол, умът ми не го побира, футболист играл в най-силното първенство в света, и то капитан, да отиграва така при гола им..... :idea: :?:

Първото нещо, което трябва да се направи е да върнем лентата на Бусато и тоя да го разкараме възможно най-бързо.

Той Иво е прав и не се шегувам. Аз какви работи съм чел за Сър Алекс и някои от методите му към играчите. Това няколко фена да те причакат и да ти набият два-три шамара нищо не е. Има ги тези "методи" в мъжките отборни спортове. Не всичките ги одобрявам, но в крайна сметка, когато всички други начини не дават необходимия резултат и това си е решение и в много случаи върши повече работа от другите средства.

Но при нас наистина сме се отдали на живуркане. Футболистите си вземат огромните заплати и няма кой да им потърси отговорност за играта им. Няма ръководство, няма СД, който да скръцне със зъби или тропне по масата. Някой по-горе даде хубаво определение за ръководството - либерално- джендърско.

Аз се чудя и дали тоя Керкез ще се справи в тая ситуация и дали той беше правилният избор в крайна сметка. Не ми хареса на интервюто след мача, че някакси се опитваше след мача да избяга той от отговорност. "Дошъл бил шампион да става"- ние тея сме ги чували. Трябваше по-мъжката, да поеме и той част от негатива. В крайна сметка- ти си треньорът, ти избираш състава. Пак да кажа- много съм учуден за това момче Юлиян Илиев, че не е дори в групата при положение, че хубаво играеше и нямаш хора за ДХ. Странно е. Отделно пускаш за втори мач Лапеня 6-ца и Купър отзад, Санянг- ляво крило???? :idea: :?:

Сещам се за физиономията на оня Пауло Бенто ли къв беше. Дали не ни трябваше точно един такъв треньор, тип Цербер, дето да въведе ред и дисциплина, казармен ред и да ги е.. тея футболисти докато не влязат в правия път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 27 юли 2025 22:58

djd написа:Да, в повечето случаи до това опира успехът в даден мач - физ. подготовка, психика и отборна игра. Индивидуалните прояви идват като украшение на мача.
Може да събереш 11 дървари, но ако са в перфектна кондиция, но ако играят заедно, комбинират добре, помагат си, ако не се предават при първия неуспех, те имат големи шансове за успех. Особено ако противниковите играчи не взаимодействат добре, не са в добра форма и са рухнали психически.

Tова е истинския треньор - да направи от дървета добър отбор.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 27 юли 2025 23:11

MASTER_COOL написа:Повече от притеснен съм за състоянието на клуба в спортен аспект към днешна дата. Напускането на Ради Здравков и изказването на Керкез ме карат да си мисля, че оперативните процесите са хаотични и сме на някакъв вид автопилот, който обаче не е адаптивен. Затова намекна Керкез и му прави чест, ако ни казва истината и не го ползва като инструмент за собствена защита и превенция. Като се върна назад Фичо разкри същото. Не мога да повярвам, но ние в момента организационно сме по-зле от управлението "на по чашка/и ракия в 0:05 ч."

Катастрофата и през този сезон е гарантирана! Надявам се Папазки да отстрани Златков и Нога!

Относно Керкез, заслужава време. Бях на стадиона и първото полувреме ми хареса на мен и на всички около мен. Играхме директно и вертикално с мисъл за атака и празни пространства. С 4,5 часа стигахме до вратата на съперника с лекота при това с най-слабите изпълнители в историята ни.

Кураж за всички, Само ЦСКА. Болката е огромна, чувствам се опустошен, но никога няма да се предам и да кажа отказвам се!

Какво сме играли, ние нямаме идея какво да правим с токата.Получи ни се една контра и толкова, а играем с/у фалирал и без подготовка отбор,

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 27 юли 2025 23:15

Не знам защо и Томаш и Керкез не разбраха, че ако на мястото на Купър беше Теодор, феновете са готови да простят и са го правили особено когато става дума за младо момче от школата, но когато един 33 год. заплатаджия прави грешките и продължаваш да го пускаш тогава няма прошка и за тренера.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 27 юли 2025 23:16

ivonotbad написа:
djd написа:Да, в повечето случаи до това опира успехът в даден мач - физ. подготовка, психика и отборна игра. Индивидуалните прояви идват като украшение на мача.
Може да събереш 11 дървари, но ако са в перфектна кондиция, но ако играят заедно, комбинират добре, помагат си, ако не се предават при първия неуспех, те имат големи шансове за успех. Особено ако противниковите играчи не взаимодействат добре, не са в добра форма и са рухнали психически.

То май има един подобен отбор - ФК Будьо/Глимт се казва. За тях се говореха някакви сказки, че треньорът им ги тренира като тюлените в специалните части.

Нашите ги тренират само като тюлени! :lol:

Върни се в “ЦСКА”