Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2025 17:22

rhaegar написа:
TristaNNN написа:
rhaegar написа:На мен ми изглежда мн добре, ще видим на живо как ще е.

На живо е още по-красив и свеж този екип.
Днес го видях в магазина и определено до месец-два ще го прибавя в колекцията. 8-)

И аз имам чувството, че ще направя същото.

Иначе в Sportdеpot върви намаление на миналогодишните екипи, взех един син с Балканбанк, да се културисам малко от палмите. Към 40лв с доставката, не е лоша сделка.

Аз си взех от там намалени светло сините Адидаси, които Станислав Генчев често носеше на пресконференциите. Просто в магазина на стадиона отдавна няма размери от миналосезонната конфекция за хора, които не ядат по 3 баници на закуска, 5 дюнера на обяд и 10 кебапчета на вечеря.
Иначе ние, включително и моя милост, дълги години мрънкахме, че трябват още и още артикули, и днес какво да видя - лятна течност за чистачки в брандирана пластмасова бутилчица. Имаше и пластмасова стойка за закрепване на регистрационните номера. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юли 2025 18:05

TristaNNN написа:
Иначе ние, включително и моя милост, дълги години мрънкахме, че трябват още и още артикули, и днес какво да видя - лятна течност за чистачки в брандирана пластмасова бутилчица. Имаше и пластмасова стойка за закрепване на регистрационните номера. :lol:

Абсолютно съм съгласен, повече такива неща трябва да продават. Дано измислят още, не казвам да наводнят магазина с всякакви боклуци, но определено такива сувенири ще вървят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2025 18:29

Тия дни понаваксвам с информацията и събития около отбора и на какво попаднах: на мача в София е присъствал президента на Спортинг (Брага). Снимки, размяна на екипи с имена, шалчета... както си му е редът и протокола из Юропата.
На снимките ел президенте на Спортинг изтупан с панталон, сако, лъснат чепик - абе, както си му е протоколът. Докато нашият ел мажоритаре с някаква ризка от тия, де младежите носят по барове и дискотеки, окъсани и оръпани тинейджърски дънки - направо потрес.
Пак резил за клуб-институция като Левски! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 юли 2025 19:24

Kotooshu написа:Изобщо не съм очаквал да е ТОП резервния екип, за който имаше много полемики ... хвърлих едно око у фейзбуко, масово хората му се кефят... като изключая разни ботове на онези.

Тъжно е, че дори очевидно позитивни неща вече не могат да ни обединят. Все имах едно наум за сдружението, че може и да има все пак нещо позитивно там, защото в този форум има едно-две грамотни момчета, които очевидно го подкрепят. С всяка следваща изява на лидерите на това сдружение обаче у мен остава все по-малко съмнение, че там се гони келепир и нищо повече. Особено Даниел Стрезов, горкият, под всеки пост бълва жлъч и се излага, като кифладжия.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юли 2025 19:30

Стрезов е дежурен на страничката във фейсбук, но нека той или някой от неговото Сдружение да обясни на останалите левскари къде са многото траншове, които трябваше да получи ПФК Левски?

20 юни 2022 г.

Ето какво пишат от “Левски на Левскарите”:

"Сдружение "Левски на Левскарите" преведе сумата от 100 000 лева по сметката на ПФК Левски.

Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос......

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 юли 2025 19:35

Екипът е супер, каквито са и почти всички Адидас - аз няма да си го купя заради ултра насраните палми, но като визия е топ
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2025 19:40

Aх, наистина съм изпуснал доста неща около клуба в последните няколко седмици, ама пусти живот .... :(
Сега чета, че новичкият екип е избран след някакво гласуване от притежателите на членски карти. Ами, голямо Браво!
3-4 години мрънкам по форуми и ФБ, че точно привържениците са тези, които трябва и имат пълното право да избират какво искат да им се продава, а не да се пълни магазина с непотребни никому боклуци. Не разни неграмотни и глупави директори да си пробутват изплагиатстваните "проектчета"...
А какъв по-силен жест на уважение от страна на клуба от това да се вземе под внимание мнението на най-лоялните с картите!
Боже, толкова е хубаво, че чак не мога да повярвам!
А екипът наистина е много свеж и в тази светла цветова палитра е прекрасно облекло, особено за лятото!
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2025 19:42

1914.1902 написа:Стрезов е дежурен на страничката във фейсбук, но нека той или някой от неговото Сдружение да обясни на останалите левскари къде са многото траншове, които трябваше да получи ПФК Левски?

20 юни 2022 г.

Ето какво пишат от “Левски на Левскарите”:

"Сдружение "Левски на Левскарите" преведе сумата от 100 000 лева по сметката на ПФК Левски.

Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос......

Това вече и аз съм ви го обяснявал поне 10-15 пъти в този подфорум. :)))))
[offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 юли 2025 19:55

TristaNNN написа:Aх, наистина съм изпуснал доста неща около клуба в последните няколко седмици, ама пусти живот .... :(
Сега чета, че новичкият екип е избран след някакво гласуване от притежателите на членски карти. Ами, голямо Браво!
3-4 години мрънкам по форуми и ФБ, че точно привържениците са тези, които трябва и имат пълното право да избират какво искат да им се продава, а не да се пълни магазина с непотребни никому боклуци. Не разни неграмотни и глупави директори да си пробутват изплагиатстваните "проектчета"...
А какъв по-силен жест на уважение от страна на клуба от това да се вземе под внимание мнението на най-лоялните с картите!
Боже, толкова е хубаво, че чак не мога да повярвам!
А екипът наистина е много свеж и в тази светла цветова палитра е прекрасно облекло, особено за лятото!

Абсолютно съм съгласен! Дори по-важно от наистина хубавия дизайн е това, че клубът успява да ангажира феновете с дейности от този род, което за мен задължително ще доведе до продажбата на повече екипи, а и абонаментни карти. Поне в маркетинг направление вървим към достигането на желаното във всички аспекти европейско ниво.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юли 2025 20:26

О, да, категорично! Младото маркетинг директорче заслужава похвали. Предишното момче също свърши добра работа, изгради хубав фундамент с някои преустройки и е много приятно да се вижда приемственост и надграждане в това звено. Ех, де да можеше навсякъде в клуба да е така... :|
Колкото до екипите - понеже си ги купувам от сантимент всеки сезон, се замислих, че няма как всички да ги харесват, нормално. Мога да ги сравня с жените в живота си - всяка си има нещо уникално и запомнящо се. Дали стегнати и отговорни гърди, дали съвършено дупе или необяснимо за възрастта тесен чедороден орган, дали уникална усмивка или незабравимо чувство за хумор и интелект. Нито една не е съвършена, но всяка си има нещо специално, уникално и незабравимо. Така е и с официалните екипи.
Впрочем, от сектор Д ми прави впечатление, че хората по трибуните с екип 25/26 не са толкова много. Лани дискутирахме, че народът масово се е предрешил с фланелките 24/25 и с радост установихме, че евро културата на привържениците настъпва с бодра крачка и към Герена. Не държа да съм прав, просто това ми направи впечатление по телевизора и Ютуб. Което е странно, предвид че станахме първия роден отбор, който има честта спортния крал Адидас да му изработва специални, нестандартни екипи по желание.
Последна промяна от TristaNNN на 27 юли 2025 20:39, променено общо 1 път.
[offtopic]

Върни се в “Левски”