Между другото не знам дали съм само аз, но Исак в момента далеч не е мечтаният ми трансфер. Виждам доста хайп във фейсбука по него, но не го разбирам. Предпочитам парите, които ще дадем за него да ги вложим в централен защитник и дефанзивен халф и да запазим Нунес и Диаз за ротация.
Дадоха се 95 милиона за черния от Франкфурт за да бъде резерва на Исак ли?
Арсенал, Сити и Челси се очертава да бъдат по-силни в идния сезон, а с тази защита да не станем за резил след прозорец в който сме изхарчили грубо 500 милки. За момента вървим добре и вярвам, че направихме добри трансфери, но нови 120+ милиона за още един нападател, при положение, че играем във формация с един би било грешка, особено ако стане за сметка на налагащото се подсилване в дефанзивен план.
Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
Екитике ще ви играе отляво, няма да е резерва. Гакпо ще го сменя и така.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Re: Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
Лучо беше един от най-зле платените играчи. Можеха да му предложат по-сносно заплащане. Все си мисля, че тогава щеше да остане! Но продажбата му е добра от финансова гледна точка - парите са добри. Остава с тях да се купи млад и бързоног заместник, защото както пише в туйта - такъв ще ни трябва! И неговото име определено НЕ е Исак. Както колегата каза по нагоре - никой не дава 90 млн. за играч, който да търка пейката ;) А Eкитике си е 9-ка, не е крило... впрочем, техния брой ще намалее застрашително, когато бъде продаден и италианеца, така че аз лично нямам НИЩО ПРОТИВ да балансираме нещата, като се дадът едни 90-100 милки за Родриго и после да си гледам на спокойствие, как ще изринем всякви видове купи с подобен отбор!!!! ;)
Последна промяна от an4o_321 на 28 юли 2025 13:48, променено общо 1 път.