Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Сетиха се, та благодариха. Поне във Фейсбук има.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Може и да няма официално изявление, но ми се струва, че клипчето тук е точно търсената от вас благодарност!
https://levski.bg/video/битката-продълж ... е-се-пред/
https://levski.bg/video/битката-продълж ... е-се-пред/
Левски показа белия екип, с който излиза в „Надежда“
Левски показа втория си екип за сезон 2025/26, който ще дебютира при гостуването на Септември София в мач от втория кръг на Първа лига.
Основният цвят е белият, като той бе избран след гласуване сред притежателите на членски карти. От клуба информираха, че бялото е предпочитано от 32% от гласувалите.
Фланелката обаче няма да е изцяло бяла, като ще има и небесно сини елементи, които ще оформят множество кръгли елементи.

https://www.facebook.com/levskiofficial ... 848721792/
Левски показа втория си екип за сезон 2025/26, който ще дебютира при гостуването на Септември София в мач от втория кръг на Първа лига.
Основният цвят е белият, като той бе избран след гласуване сред притежателите на членски карти. От клуба информираха, че бялото е предпочитано от 32% от гласувалите.
Фланелката обаче няма да е изцяло бяла, като ще има и небесно сини елементи, които ще оформят множество кръгли елементи.

https://www.facebook.com/levskiofficial ... 848721792/
На мен ми изглежда мн добре, ще видим на живо как ще е.

Топ е за лятото, поръчах и чакам да го доставят. 8-)
гащите, и те ли бели???
Като разправям, че уефа е расистка организация, някои ми се сърдят.
Глобили клуба, че пътеките били тесни.
А мръсната уефа какви указния е дала при запълване на секторите за гости, ако такива липсват? Грозно е да гледаш претъпкан стадион, а отдясно празни трибуни заради комфорта на десетина гащника от Афро/Азия или Иберия. Тези сектори можеха да се запълнят от детските отбори на клуба и всякакви сини деца, не само футболни. Иначе фифа, фафа, уефа ни тъпчат с реклами по спортните телевизии с босоноги дечица по цял свят, ритащи топка. Европейските ни деца не заслужават ли достъп до тия незаети места?
Глобили клуба, че пътеките били тесни.
А мръсната уефа какви указния е дала при запълване на секторите за гости, ако такива липсват? Грозно е да гледаш претъпкан стадион, а отдясно празни трибуни заради комфорта на десетина гащника от Афро/Азия или Иберия. Тези сектори можеха да се запълнят от детските отбори на клуба и всякакви сини деца, не само футболни. Иначе фифа, фафа, уефа ни тъпчат с реклами по спортните телевизии с босоноги дечица по цял свят, ритащи топка. Европейските ни деца не заслужават ли достъп до тия незаети места?
rhaegar написа:На мен ми изглежда мн добре, ще видим на живо как ще е.
На живо е още по-красив и свеж този екип.
Днес го видях в магазина и определено до месец-два ще го прибавя в колекцията. 8-)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Изобщо не съм очаквал да е ТОП резервния екип, за който имаше много полемики ... хвърлих едно око у фейзбуко, масово хората му се кефят... като изключая разни ботове на онези.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

TristaNNN написа:rhaegar написа:На мен ми изглежда мн добре, ще видим на живо как ще е.
На живо е още по-красив и свеж този екип.
Днес го видях в магазина и определено до месец-два ще го прибавя в колекцията. 8-)
И аз имам чувството, че ще направя същото.
Иначе в Sportdеpot върви намаление на миналогодишните екипи, взех един син с Балканбанк, да се културисам малко от палмите. Към 40лв с доставката, не е лоша сделка.