Според мен е повече до психика.
Ботев бяха окрилени, Спартак играха освободено, без капка напрежение.
А нашите дървета са сковани.
И това по-трудно се оправя от физическата подготовка. Щото психиката влияе пряко на техниката. За това и не могат да си спират топката, правят грешки, а в атака нищо креативно. Центрирания в ръцете на вратаря показват отчаяние и безсилие.
Никой не може да им помогне освен те самите да се вдигнат и да направят серия от победи. Победите водят до повече вяра в собствените си сили. А и противниците ще бъдат респектирани когато излизат срещу побеждаващ ЦСКА.
Сега изглеждаме като че всеки отбор от клетичката ни Ефбем ти лига може да ни пречупи лесно на контри - елементарно.
Очаква се новите да вкарат свежест но това не е достатъчно.
Трябва отборът да се вдигне.
Да забравят миналото, включително и последния мач който влизаше в графа : задължителни и да почват да побеждават!
Друго лекарство няма.
2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
4x4,
Голям оптимист си. Ако слабата игра бе плод на психичното състояние на футболистите, те трябваше ако не друго да се раздадат на терена. Такова нещо не се забеляза. През второто полувреме се чудеха какво да правят с топката. Отборът изглеждаше сякаш тези футболисти излизат за пръв път на терена заедно.
Голям оптимист си. Ако слабата игра бе плод на психичното състояние на футболистите, те трябваше ако не друго да се раздадат на терена. Такова нещо не се забеляза. През второто полувреме се чудеха какво да правят с топката. Отборът изглеждаше сякаш тези футболисти излизат за пръв път на терена заедно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Вече не съм оптимист.
Срещу Ботев поне се видя някакво себераздаване. А вчера си личеше в края че сами не си вярват че могат да бият.
И Спартак ги усетиха и се бориха до последно. Вратаря им жълт картон за бавене ама и това е част от играта. После в съблекалнята радост. Кога ще им падне пак такъв безидеен ЦСКА.
От сега вече Локото ни се канят за гостуването в Пловдив.
Не знам тази седмица какво ще работят всички в клуба денонощно , но за уикенда трябва психически и физически да са подготвени да искат да бият
Срещу Ботев поне се видя някакво себераздаване. А вчера си личеше в края че сами не си вярват че могат да бият.
И Спартак ги усетиха и се бориха до последно. Вратаря им жълт картон за бавене ама и това е част от играта. После в съблекалнята радост. Кога ще им падне пак такъв безидеен ЦСКА.
От сега вече Локото ни се канят за гостуването в Пловдив.
Не знам тази седмица какво ще работят всички в клуба денонощно , но за уикенда трябва психически и физически да са подготвени да искат да бият
След скандалното ни поредно пропускане на участие в ЕКТ трябваше да се вземат навременни адекватни мерки а те всички май са си гледали да си изкарат добре ваканцията и после: ама те не искат футболистите, щото няма да играем в Европата.
Ако и следващия сезон пропуснем, коефициента ни ще падне още повече.
Не знам как я мислят нашите управленци ама чашата на търпението вече прелива.
Пуска се от време някоя новина че работата по Стадиона върви с пълна сила за успокоение и че се работи усилено по селекцията и така до следващата седмица.
Ако и следващия сезон пропуснем, коефициента ни ще падне още повече.
Не знам как я мислят нашите управленци ама чашата на търпението вече прелива.
Пуска се от време някоя новина че работата по Стадиона върви с пълна сила за успокоение и че се работи усилено по селекцията и така до следващата седмица.
Да, в повечето случаи до това опира успехът в даден мач - физ. подготовка, психика и отборна игра. Индивидуалните прояви идват като украшение на мача.
Може да събереш 11 дървари, но ако са в перфектна кондиция, но ако играят заедно, комбинират добре, помагат си, ако не се предават при първия неуспех, те имат големи шансове за успех. Особено ако противниковите играчи не взаимодействат добре, не са в добра форма и са рухнали психически.
Може да събереш 11 дървари, но ако са в перфектна кондиция, но ако играят заедно, комбинират добре, помагат си, ако не се предават при първия неуспех, те имат големи шансове за успех. Особено ако противниковите играчи не взаимодействат добре, не са в добра форма и са рухнали психически.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Повече от притеснен съм за състоянието на клуба в спортен аспект към днешна дата. Напускането на Ради Здравков и изказването на Керкез ме карат да си мисля, че оперативните процесите са хаотични и сме на някакъв вид автопилот, който обаче не е адаптивен. Затова намекна Керкез и му прави чест, ако ни казва истината и не го ползва като инструмент за собствена защита и превенция. Като се върна назад Фичо разкри същото. Не мога да повярвам, но ние в момента организационно сме по-зле от управлението "на по чашка/и ракия в 0:05 ч."
Катастрофата и през този сезон е гарантирана! Надявам се Папазки да отстрани Златков и Нога!
Относно Керкез, заслужава време. Бях на стадиона и първото полувреме ми хареса на мен и на всички около мен. Играхме директно и вертикално с мисъл за атака и празни пространства. С 4,5 часа стигахме до вратата на съперника с лекота при това с най-слабите изпълнители в историята ни.
Кураж за всички, Само ЦСКА. Болката е огромна, чувствам се опустошен, но никога няма да се предам и да кажа отказвам се!
Катастрофата и през този сезон е гарантирана! Надявам се Папазки да отстрани Златков и Нога!
Относно Керкез, заслужава време. Бях на стадиона и първото полувреме ми хареса на мен и на всички около мен. Играхме директно и вертикално с мисъл за атака и празни пространства. С 4,5 часа стигахме до вратата на съперника с лекота при това с най-слабите изпълнители в историята ни.
Кураж за всички, Само ЦСКА. Болката е огромна, чувствам се опустошен, но никога няма да се предам и да кажа отказвам се!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
djd написа:Да, в повечето случаи до това опира успехът в даден мач - физ. подготовка, психика и отборна игра. Индивидуалните прояви идват като украшение на мача.
То май има един подобен отбор - ФК Будьо/Глимт се казва. За тях се говореха някакви сказки, че треньорът им ги тренира като тюлените в специалните части.
Толкова счупен и съсипан ЦСКА никога не е имало. Дори когато се опитаха да ни унищожат при Лупи не бяхме толкова зле. Дори и при Титаните не търпяхме такива унижения. Вече ми е трудно да повярвам, че това не се случва целенасочено. То бива да си некомпетентен, ама чак пък толкова. Явно цената на новия стадион е по-висока, отколкото си мислехме.
-
- Контакти:
Разбира се ,че Керкез заслужава време !
Нали трябва да развива Капитан Купър, втория Капитан Турицов ,Сейнито , Исека и т.н.
Как беше Керкез сплотява съблекалнята ,той искал лично Теодор Иванов в отбора ,а не го пуска и минута!
При Керкез сме нямало да имаме красив футбол ,ама резултати и победи с по 1:0 ,това била целта !
Пълни глупости ,не знам ,защо трябва да чакат и да се провалят в следващия мач ,за да си подаде оставката Керкез и компания!
Нали трябва да развива Капитан Купър, втория Капитан Турицов ,Сейнито , Исека и т.н.
Как беше Керкез сплотява съблекалнята ,той искал лично Теодор Иванов в отбора ,а не го пуска и минута!
При Керкез сме нямало да имаме красив футбол ,ама резултати и победи с по 1:0 ,това била целта !
Пълни глупости ,не знам ,защо трябва да чакат и да се провалят в следващия мач ,за да си подаде оставката Керкез и компания!
След мача с Ботев писах, как Керкез би трябвало да им покаже, че не е доволен от играта и съответно за мача със Спартак да направи промени сред титулярите. Това е един основен инструмент в ръцете на всеки тренер. Само ,че нашия тренер се направи ,на мека Мара и излезе с абсолютно същия отбор от мача с Ботев. Поне Купър можеше да не е титуляр. В Пловдив той проспа едно центриране от което ни вкараха, а кога по-добре да пусне сина на Вальо Илиев освен срещу Спартак и пред наша публика.
Другата ми изненада е ,че кондиционно отбора не е добре, очаквахме ,че един отбор който не е водил подготовка като Спартак в последните 20 мин на мача ще бъде натикан в половината си. Ми и това не се случи.
А относно дисциплината на Ето О направо не ми се говори има си начини. Да се консултират с Любо Пенев по въпроса. При него поне всички са като пружинки.
Някой трябва да ги стресне тези заплатаджий, защото накрая ще го направят феновете ,но няма да е много културно.
Като казвам заплатаджий това не са само футболисти.
Вън боклуците и само ЦСКА
Другата ми изненада е ,че кондиционно отбора не е добре, очаквахме ,че един отбор който не е водил подготовка като Спартак в последните 20 мин на мача ще бъде натикан в половината си. Ми и това не се случи.
А относно дисциплината на Ето О направо не ми се говори има си начини. Да се консултират с Любо Пенев по въпроса. При него поне всички са като пружинки.
Някой трябва да ги стресне тези заплатаджий, защото накрая ще го направят феновете ,но няма да е много културно.
Като казвам заплатаджий това не са само футболисти.
Вън боклуците и само ЦСКА