В 14.30 ще е ;)
Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
В 14.30 ще е ;)
- cskarcheto92
- Контакти:
По 30 лв плащаме за спортни канали и накрая не можем да гледаме нормално контролите на големите отбори . Едните дават 24 часа повторение на английските мачове , а другите на италианските ама няма да пуснат нашите .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Без Диаз, Нунес и МакАлистър днес, интересно...
Най-хубавото от контролата е, че никога повече няма да видим подобни формации на терена в официален мач :)
Три гола от контри за Милан , като и при трите цялата ни защита беше в полето на противника и четвърти гол след грешка на Алисон, който беше стигнал до централния кръг.
Головете за жалост са си голове. Щом сме паднали , значи е имало някаква причина за да паднем. Дано обаче Слот види къде и с какво са бъркали футболистите му и да му послужи добре тази "загуба". Не се ядосвам , че паднахме, а че не можах да гледам мача. А най-важното е, дано да не се получи и с Ливърпул , като с Челси. Купуваха, купуваха вече май две години скъпи футболисти, така, че събраха нови играчи за нове два отбора... И КАКВО СТАНА? Сработваха отбор толкова дълго време... Не, че и сега имат някаква машина за победи. Най-трудното за Слот лично според мен - тепърва предстои: А това е от една купчина звезди(нови и стари) да сработи един сплотен и ефективен отбор. Така, че да мачка и да доминира а не да се мъчи със посредственяци кат Милан. Пожелавам му от сърце да успее още този сезон. Имат потенциал и не само, че той самия е много, много способен , а и самите футболисти са мисля сред най-добрите в света.
p.s. Моля, ако някой може да открие ... - да даде линк поне за записи на мача или на най-интересното. Мисля, че и други сте като мен любопитни ?! Благодаря птредварително!
p.s. Моля, ако някой може да открие ... - да даде линк поне за записи на мача или на най-интересното. Мисля, че и други сте като мен любопитни ?! Благодаря птредварително!
- KOPScousers
- Контакти:
Пичове, не вадете крайни изводи от тия контроли, моля ви. Лятото на 2019-та ни разпиляха в контролите, после станахме шампиони с 99 точки, които щяха да са доста над 100, ако не беше ударил Ковида. От друга страна, липсата на ЦЗ си е притеснителна. Централен защитник второто полувреме ни беше Цимикас... Ясно е, че поне един ЦЗ е задължителен, не знам защо затихнаха слуховете около Марк Гехи, ама не ми харесва положението. Не е възможно да почнем сезона само с Върджил, Конате и стъкления Гомес, който не може да изкара дори предсезонната подготовка, без да се контузи. Другото, което е - започвам да подозирам, че Фримпонг не е привлечен за титуляр, а за резерва на Салах/Брадли, като универсална опция. При всички положения, след 2 седмици за Къмюнити шийлд срещу Палас ще получим по-голяма яснота какъв се очертава да ни е оптималния състав за идния сезон.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Сериозно ли има някой ,който се трогва от контроли? Днес играха футболисти, които няма да помиришат терен, освен евентуално за Мики Маус Къп. Години наред недоволствахме, че не купуваме играчи и нямаме дълбочина, а сега пък сме били харчили много, ставали много звездите, правят се паралели с Челси и Юнайтед... А съставът имаше нужда от тази свежа кръв. Застаряващи звезди като Салах и Ван Дайк. Напускащ Арнолд и изчерпан Робъртсън. Ужасният инцидент с Жота и провалът на Нунес. Посредственяка Диас, който е доста далеч от Мане и аз лично не съм му голям фен.
След като толкова време бяхме пасивни беше крайно време да накупим нови. Ако продадем Диас и Нунес ще имаме нужда от още един централен нападател и ляво крило (аз лично бих ги държал за резерви, идеални са за тази роля, но явно наистина ще ги разкарваме).
Централен защитник също ще ни е необходим след продажбата на Куанса, защото контузи ли се Върджил става лошо...
След като толкова време бяхме пасивни беше крайно време да накупим нови. Ако продадем Диас и Нунес ще имаме нужда от още един централен нападател и ляво крило (аз лично бих ги държал за резерви, идеални са за тази роля, но явно наистина ще ги разкарваме).
Централен защитник също ще ни е необходим след продажбата на Куанса, защото контузи ли се Върджил става лошо...
- KOPScousers
- Контакти:
CSKArforever написа:Сериозно ли има някой ,който се трогва от контроли? Днес играха футболисти, които няма да помиришат терен, освен евентуално за Мики Маус Къп. Години наред недоволствахме, че не купуваме играчи и нямаме дълбочина, а сега пък сме били харчили много, ставали много звездите, правят се паралели с Челси и Юнайтед... А съставът имаше нужда от тази свежа кръв. Застаряващи звезди като Салах и Ван Дайк. Напускащ Арнолд и изчерпан Робъртсън. Ужасният инцидент с Жота и провалът на Нунес. Посредственяка Диас, който е доста далеч от Мане и аз лично не съм му голям фен.
Именно - Исак и Гехи са задължителни докрая на джама. Други входящи не ни трябват, изходящите според мен ще са Елиът, Диас, Нунес, Киеза, Цимикас + някои от младежите. С Исак и Гехи парите, които ще сме похарчили, сигурно ще стигнат 500 млн., но от продажби спокойно можем да вземем около 200 млн. При все, че не бяхме харчили пари 3 поредни трансферни прозореца, 300 млн. за едно лято нетно за клуб като Ливърпул не би трябвало да е голям шок.
Аз искам да видя следния състав на Ливърпул:
Алисон/Мамардашвили
Фримпонг/Брадли
Конате/Гомес
Ван Дайк/Гехи
Керкез/Робъртсън
Гравенберх/Ендо
Мак Алистър/Джоунс
Вирц/Собослай
Гакпо/Рио
Салах/Фримпонг
Исак/Екитике
Евентуално януари да се потърси и дясно крило за резерва на Салах, че той хем ще е на КАН тогава, хем да не оставаме само с Фримпонг и Брадли отдясно и да се чудим какво да правим, ако някой от тях се контузи.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Мдаа, съгласен съм напълно, че генерални изводи от приятелски мачове не бива да се правят. НО едно нещо остави малко горчив привкус у мен след този мач!? Сякаш се подценява огромната нужда от поне още един добър централен защитник! Трябва ни и то много скоро! Отзад изглеждахме като разграден двор и всички малко по-технични и бързоноги наападатели ни скриват топката!