2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.
По-слаб ЦСКА в живота си не съм гледал. Освен, че тия примадони са неможачи, се разхождат по терена, нямат никакво желание за игра. Не знам дали солени глоби биха помогнали - тези момчета просто не я умеят тази игра. Бусато спаси отбора, не знам дали си заслужаваше. Трябваше да паднем, защото Спартак стоеше по-добре на терена, играеше по-идейно и концентрирано.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Винаги ще бъда ЦСКА-р, но вече се замислям дали да продължавам да гледам тая канска мъка. Сълзи ми потичат вече.
Тая година ще е като миналата . Даже имаме точка по-малко 2 кръг. . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
В трудно положение сме.
Първосигналната реакция е да се намери виновен и той да опере пешкира. Но с това няма да се оправим.
Правилният подход е да се намерят причините, поради които нешата не вървят, да се състави план и да се работи по него.
Първосигналната реакция е да се намери виновен и той да опере пешкира. Но с това няма да се оправим.
Правилният подход е да се намерят причините, поради които нешата не вървят, да се състави план и да се работи по него.
Отново повтарям, че до откриването на новия стадион този отбор трябва да преустанови участие в А Група. Няма смисъл всяка седмица да гледаме една и съща мъка. Ако и на новия стадион сме толкова зле, тогава вече всичко трябва да се изкорени и да се почне наново.
Ето'о не му се тренирало много последните две седмици, затова не започва титуляр. И той го е ударил на уволнение :) Всичко е дълбоко сбъркано в този отбор. Душан Керкез разкри, че причината Джеймс Ето’о да не започне като титуляр срещу Спартак Варна е несериозното му отношение към тренировките през седмицата.
„Имаше някои неща, които се случиха през седмицата. Познавам много добре Джеймс и когато един футболист не е концентриран и фокусиран, е трудно да започне мача.
„Имаше някои неща, които се случиха през седмицата. Познавам много добре Джеймс и когато един футболист не е концентриран и фокусиран, е трудно да започне мача.
djd написа:В трудно положение сме.
Правилният хад е спешно да се говори с 80-90% от футболистите в отбора и да се поиска разтрогване на договорите по взаимно съгласие. И се взимат момчета българчета, виж че спартаклии на моменти скриваха топката на нашите примадони, на които липсват елементарни футболни умения.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Керкез каза и че играчите са гласували за нов капитан и те самите пак са си избрали Купър :roll: При положение, че им е ясно, че капитанът се очаква да е титуляр, при положение, че ги закопава редовно с поне една фатална грешка всеки мач и при положение, че се карат заради заплатата му и трима от колегите им напуснаха заради това. Аз ви казах, че тия хора не са слаби физически, а са тотално сбъркани в главата и нямат никаква връзка с главния мозък вече.... И Керкез с кой акъл ги пита изобщо като сам намекна на подготовката, че са ментални лузъри и не знаят на кой свят са?
Mitata написа:djd написа:В трудно положение сме.
Правилният хад е спешно да се говори с 80-90% от футболистите в отбора и да се поиска разтрогване на договорите по взаимно съгласие. И се взимат момчета българчета, виж че спартаклии на моменти скриваха топката на нашите примадони, на които липсват елементарни футболни умения.
Керкез вика - аз мислех, че идвам в най-големия клуб и ще се борим за титла, обаче в настоящата ситуация това няма как да стане. Трябва всички да си кажем истината и да работим. Няколко пъти повтори "всички".
Подозирам, че има и някакви организационни неуредици. По друг начин не мога да си обясня думите на Керкез.
Слушах тея от ЦСКА фен тв, ама и те се чудят общо взето къде е проблемът и си говорят общи приказки.
В момента ситуацията при нас е малко като в Дивия Запад- чудиш се накъде да стреляш и към кого!!!
Треньорът ли?
Директорът ли- Златков?
Другият ли, демек презентаторът?
Футболистите???
Томанов?
И аз не мога да посоча с ръка конкретен виновник. Тоя е- дайте да го трепим!
То, ако тръгнем така май трябва всичките наред да ги изтребим :)
Според мен причините за това състояние на клуба в момента са комплексни и са в резултат на множество грешки от множество хора. Просто ние приличаме на един потъващ кораб в момента с МНОГО пробойни, от които влиза вода и се пълни кораба.
Сега чух, че Керкез нещо е намекнал, че има проблем в ръководството. Но честно да ви кажа не му прави чест, а и съвсем до скоро твърдеше, че им вярва. Тва малко ми прозвуча като опит да си измие ръцете, дори и да има нещо вярно. Щото тея Спартак както и да е с квито и да е играчи трябва да можеш да си ги биеш. А ми се струва несериозно твърдението, което чух от някои фенове, че видиш ли ръководството може да му диктува състава на Керкез и той затова пускал Купър.
Кой оня Златков ли ще диктува, дето разбира от футбол, колкото аз от телекомуникации? Или "професор" Нога дето никой не знае с какво се занимава и се държи като мижитурка?
Не мога да кажа нищо кой знае какво конкретно ( в смисъл за мача мога, но утре щото е късно), но за мен така изглежда в момента, че Радо май сгреши с Нога и дефакто ние в момента нямаме СД и не знаем кой взима важните спортно-технически решения в клуба.
Аз взех да се замислям, Ами ако Керкез не е правилното решение за треньор, а Пауло Бенто би бил.... Тогава кой е виновен???
Възможно ли е лично собственикът Папазки да е взел решението за Керкез, защото бе казано преди време от Фичо, че той първоначално е предложил Томаш, но собственикът не се съгласил и затова взели Стипич. А и какво разбира Радо от футбол, че той да прескочи думата на назначения от него СД и да избере еднолично треньор. Също не знам дали и Томанов не е имал сериозна дума при избора на Керкез.
Разбирате ли, нещата са много объркани при нас. Отново е размита отговорността, както бе и при Ганчев, тъй като хората, които са назначени на съответните позиции явно не взимат те всички решения, за които са отговорни.
В момента ситуацията при нас е малко като в Дивия Запад- чудиш се накъде да стреляш и към кого!!!
Треньорът ли?
Директорът ли- Златков?
Другият ли, демек презентаторът?
Футболистите???
Томанов?
И аз не мога да посоча с ръка конкретен виновник. Тоя е- дайте да го трепим!
То, ако тръгнем така май трябва всичките наред да ги изтребим :)
Според мен причините за това състояние на клуба в момента са комплексни и са в резултат на множество грешки от множество хора. Просто ние приличаме на един потъващ кораб в момента с МНОГО пробойни, от които влиза вода и се пълни кораба.
Сега чух, че Керкез нещо е намекнал, че има проблем в ръководството. Но честно да ви кажа не му прави чест, а и съвсем до скоро твърдеше, че им вярва. Тва малко ми прозвуча като опит да си измие ръцете, дори и да има нещо вярно. Щото тея Спартак както и да е с квито и да е играчи трябва да можеш да си ги биеш. А ми се струва несериозно твърдението, което чух от някои фенове, че видиш ли ръководството може да му диктува състава на Керкез и той затова пускал Купър.
Кой оня Златков ли ще диктува, дето разбира от футбол, колкото аз от телекомуникации? Или "професор" Нога дето никой не знае с какво се занимава и се държи като мижитурка?
Не мога да кажа нищо кой знае какво конкретно ( в смисъл за мача мога, но утре щото е късно), но за мен така изглежда в момента, че Радо май сгреши с Нога и дефакто ние в момента нямаме СД и не знаем кой взима важните спортно-технически решения в клуба.
Аз взех да се замислям, Ами ако Керкез не е правилното решение за треньор, а Пауло Бенто би бил.... Тогава кой е виновен???
Възможно ли е лично собственикът Папазки да е взел решението за Керкез, защото бе казано преди време от Фичо, че той първоначално е предложил Томаш, но собственикът не се съгласил и затова взели Стипич. А и какво разбира Радо от футбол, че той да прескочи думата на назначения от него СД и да избере еднолично треньор. Също не знам дали и Томанов не е имал сериозна дума при избора на Керкез.
Разбирате ли, нещата са много объркани при нас. Отново е размита отговорността, както бе и при Ганчев, тъй като хората, които са назначени на съответните позиции явно не взимат те всички решения, за които са отговорни.
Последна промяна от danko_sot на 27 юли 2025 01:25, променено общо 2 пъти.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]