Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот favaca8888 » 24 юли 2025 11:37

Thsmith написа:/quote]
- Разрешение от Ориенталци не ми трябват и нещо отново доста си се объркал за да вярваш, че може да ми казваш какво и как да правя. Ето това трябва да ти стане ясно.
* Да не говорим, че сам се определи като Ориенталец(без никой да те закача) и от тук на татък, особено след горното, ще е обръщам всеки един път по този начин към теб. Ще се радвам да ти е много неприятно и да се засягаш дълбоко.
- Продължавай със селския речник, не ми пречиш. Все пак на Ориента и на село не се славите с особено обща култура и речник запас.
- Няма нужда да ми напомняш грипа. Не че има нещо общо с темата или може по някакъв начин да подкрепи каквато и да теза от горния нюанс.
- Чудесно, свободен си да се гордееш с каквото решиш, дори с неща с които нямаш нищо общо. Това по никакъв начин не ме засяга или интересува.
Иначе е забавно колко голяма част от населението са готови да се вселяват в образите на Адриан Пол Картон дьо Виарт или казано за по простите, някой еквивалент на Рамбо :lol: Приказките винаги са много лесни, изхвърлянето доста често е огромно, но почти винаги на думи, а не на дела. :lol: Пълно е с будители и патриоти, по цял ден борещи несправедливостите из тези ширини. Е нещо обаче в живото предаване изпадат от картината и направо ги хваща липсата. Чудно защо ли. Иначе е много лесно да се заявиш като най-смелия и най-великия, трудно е да си честен без значение какво ще си помисли някой за теб.

--

-слабо,братче.Очаквах повече.Същото се отнася и за теб.
*Аз се определям като българин.Ти можеш да се определиш на каквото си искаш.
Идеята беше да те позиционирам къде се намираш на картата на света,но ти твърдо отричаш географията,няма проблем.
-Отказваш тактично да ми отговориш на въпросът какво по дяволите правиш в този форум, след като въобще не се интересуваш от футбол или друг спорт.(голфът не е спорт , поне в България)?Тук сме такива всички,а ти не си.Все едно да се регистрирам в политически форум и да коментирам баскетбол през цялото време.
Не че нямаш това право,но това води да съвсем други изводи и причини какво всъщност правиш тук и с кого си решил да обсъждаш тук своите високо интелегитни разсъждения?
- Имаше огромна нужда да ти напомня това,за да се сетиш все пак чий задник целуваш.Но явно не ти пречи същите хора да взимат същите решения,както и тогава.
Изводите ги оставям на тебе да си ги направиш.
Да, наистина е забавно да се слуша някаква "златна сперма",разсла в саксия,без нито един работен ден в живота си,контактувала само със себеподобни клесове,да дава акъл и чете морал.Сега да не си помислиш,че говоря за тебе.Говоря примерно.
Със здраве!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 юли 2025 16:05

Някой нещо се е засегнал май...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 юли 2025 15:58

Според EI Statistical Review of World Energy през 2024 г. светът е използвал общо 592 EJ енергия. От тях само 33 EJ или 5.6% са в категория "Други ВЕИ" на долната графика. Само, че вътре са събрани слънце, вятър, геотермална, биомаса и биогорива (последните две значат горене, тоест нови въглеродни емисии и замърсяване). Чичко Гутиереш се фокусира конкретно върху слънцето и вятъра. Данните показват, че те дават съответно 7.7 и 9 EJ, тоест общо 16.7 EJ. Това са само 2.8% от общите енергийни доставки в света за 2024 г.!

Не успявам нещо да кача картинката
Газ-149EJ
Oil-199
Въглища-165
Зелените престъпници само лалат и разтягат локуми и вредят на хората.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 юли 2025 16:55

Не .... и лапат огромни пари. Щото ""зелените"" проекти са масово субсидирани от данъкоплатеца.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 юли 2025 21:01

https://money.bg/companies/proizvoditelyat-na-chipove-intel-se-otkaza-ot-planovete-si-za-stroitelstvo-na-zavodi-v-germaniya-i-polsha.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar

Деиндустриализираща се Европа .....в случая "евроатлантическият ни партньор" ни го набива четвъртит ..... ролята на Европа е просто да е придатък на САЩ. Не партньор.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 юли 2025 01:34

favaca8888 написа:*Аз се определям като българин.Ти можеш да се определиш на каквото си искаш.
Идеята беше да те позиционирам къде се намираш на картата на света,но ти твърдо отричаш географията,няма проблем.
-Отказваш тактично да ми отговориш на въпросът какво по дяволите правиш в този форум, след като въобще не се интересуваш от футбол или друг спорт.(голфът не е спорт , поне в България)?Тук сме такива всички,а ти не си.Все едно да се регистрирам в политически форум и да коментирам баскетбол през цялото време.
Не че нямаш това право,но това води да съвсем други изводи и причини какво всъщност правиш тук и с кого си решил да обсъждаш тук своите високо интелегитни разсъждения?
- Имаше огромна нужда да ти напомня това,за да се сетиш все пак чий задник целуваш.Но явно не ти пречи същите хора да взимат същите решения,както и тогава.
Да, наистина е забавно да се слуша някаква "златна сперма",разсла в саксия,без нито един работен ден в живота си,контактувала само със себеподобни клесове,да дава акъл и чете морал.Сега да не си помислиш,че говоря за тебе.Говоря примерно.
Със здраве!

- Ти си Ориенталец, както сам се определи. Българите са европейци, колкото и да не ти харесва. Поне нормалната част от тях.
Ти както се вижда по долу, не се смяташ за европеец.
- Какво правя в този форум и от какво се интересувам е доста далеч от теб. Не намирам причина да го обсъждам с теб. Само ще отбележа, че със сигурност съм посетил десетки пъти повече стадиони от теб и то по цял свят. :lol: Що се отнася до квалификациите ти за голфа, това само показва колко си ограничен.
- Аз задници не целувам, освен на много симпатични блондинки. Оставям това на теб Ориенталецо.
- На мен ми е пределно ясно, че си свикнал да общуваш само с други Ориенталци и нямаме допирни точки. Това не е проблем. Определено обаче не се мъча да ти давам акъл (това е невъзможно), а за морал да не става и дума. Тук изцяло ме загуби.
Просто ти се подигравам и те ядосвам, нищо повече. Определено не съм тръгнал да обсъждам нещо като Макс Вебер и "Протестантската етика и духът на капитализма" с някой като теб. Извини ме ако съм те оставил с грешно впечатление. Недей да бъркаш подигравката с опит да ти се налее нещо. Не е едно и също.

favaca8888 написа:
Thsmith написа:
favaca8888 написа:Каква идилия значи.Поне в непоносимостта си един към друг сме последователни.Вечна смърт за Европа и Америка!

По скоро сте лицемерни. Плюете Европа и САЩ, а сте в Европа, а не в кочината. Възползвате се от всички блага на Запада, включително докато пишете тук, но иначе "вечна смърт". :lol: :lol: Лицемерие чисто и просто.

Хахаха.Тука не е Европа,тук е Ориента,където се колят животни,яде се сланина и карантия.Вари се ракия и се коли всеки кръстоносец,който мине.Ние сме в кочината Смити,но ти си прекалено късоглед за да го видиш.Лицемерието е изцяло твой патент,както и чуждопоклонничеството.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 26 юли 2025 09:14

Thsmith написа:
favaca8888 написа:*Аз се определям като българин.Ти можеш да се определиш на каквото си искаш.
Със здраве!

- Ти си Ориенталец, както сам се определи. Българите са европейци, колкото и да не ти харесва. Поне нормалната част от тях.
Ти както се вижда по долу, не се смяташ за европеец.
- Какво правя в този форум и от какво се интересувам е доста далеч от теб. Не намирам причина да го обсъждам с теб. Само ще отбележа, че със сигурност съм посетил десетки пъти повече стадиони от теб и то по цял свят. :lol: Що се отнася до квалификациите ти за голфа, това само показва колко си ограничен.
- Аз задници не целувам, освен на много симпатични блондинки. Оставям това на теб Ориенталецо.
- На мен ми е пределно ясно, че си свикнал да общуваш само с други Ориенталци и нямаме допирни точки. Това не е проблем. Определено обаче не се мъча да ти давам акъл (това е невъзможно), а за морал да не става и дума. Тук изцяло ме загуби.
Просто ти се подигравам и те ядосвам, нищо повече. Определено не съм тръгнал да обсъждам нещо като Макс Вебер и "Протестантската етика и духът на капитализма" с някой като теб. Извини ме ако съм те оставил с грешно впечатление. Недей да бъркаш подигравката с опит да ти се налее нещо. Не е едно и също.

favaca8888 написа:
Thsmith написа:
favaca8888 написа:Каква идилия значи.Поне в непоносимостта си един към друг сме последователни.Вечна смърт за Европа и Америка!

По скоро сте лицемерни. Плюете Европа и САЩ, а сте в Европа, а не в кочината. Възползвате се от всички блага на Запада, включително докато пишете тук, но иначе "вечна смърт". :lol: :lol: Лицемерие чисто и просто.

Хахаха.Тука не е Европа,тук е Ориента,където се колят животни,яде се сланина и карантия.Вари се ракия и се коли всеки кръстоносец,който мине.Ние сме в кочината Смити,но ти си прекалено късоглед за да го видиш.Лицемерието е изцяло твой патент,както и чуждопоклонничеството.

Ех,Смити,Смити,умре циганката къде те хвалеше.
То бива хвалипръцковщина бива,бива да си болен егоцентрик,ама чак пък толкова...имал повече мачове и на повече стадиони бил хаха.И на кой мач беше последно?Значи сложил съм си те уя,обърнал съм те,завъртел съм те,значим си!:)))Айде със здраве!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 юли 2025 10:56

Хитлер се върти в гроба... Изображение
Активисти за защита на правата на ЛГБТК общността разпънаха огромно знаме с цветовете на дъгата на тревната площ пред Райхстага в Берлин преди днешния гей парад в германската столица, предаде ДПА. Актът бе в знак на протест срещу решението на германския парламент да не издигне флага на сградата на долната си камара, поясни агенцията. Разпъването бе съпроводено от речи и музика, като мнозината присъстващи вееха флагове с цветовете на дъгата.

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 26 юли 2025 15:25

https://news.bg/int-economics/katar-mozhe-da-spre-dostavkite-na-gaz-za-es-zaradi-nova-direktiva.html

На ЕС малоумните ""зелени"" глупости наистина ще ни докарат до просешка тояга в тоя малоумен ""съюз"" .... светът си гледа своите интереси, никой няма намерение да се съобразява с глупостите на шепа изкуфели дъртаци ....

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 26 юли 2025 16:31

Какъв е ефектът от зелената сделка, когато Китай, Индия, Русия, САЩ не участват в нея? Изображение
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Свободна зона”