Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plamak
Контакти:

Re: Л.МИНЧЕВ:Това е Ботев, друг няма.Оплаквачите да млъкнат!

Мнениеот plamak » 02 мар 2010 18:55

Ееее! Ако това е Ботев жалко за верните му фенове и дръжте си го колкото повече толкова по-добре за Цска например, че скоро няма да загубят от Ботев.

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 02 мар 2010 19:11

Били сме платени фенове - ами аз НЕ съм, така че определено се дразня когато Любо Минчев и Дончо Донев ми поствт наляво и надясно някаква "декларация" от 2005 и ми приказват че феновете на Ботев били платени и видите ли за това заслужавали Христолов и съдбата на отбора в момента.

Това е пълна идиотштина!

Статията е поредната словестна диария на Любо Минчев по тази тема.

Билет за мача ЦСКА-Локо Пд -> 8 лева
Организиран транспорт Пловдив-София-Пловдив -> 8 лева
Коко "помага" и всеки пътува и влиза на мача за ->9 лева
Наричаш феновете на Ботев из форумите "Платени фенове" -> Безценно

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 мар 2010 19:11

silverbg написа:Аз това за горения вестник не го знам, ако е било някъде преди април 2000 не бих се учудил на такава случка и бих го поздравил, че е предвидил накъде ще вървят нещата. Ако е било след това със сигурност горящите вестника не са изразявали всеобщото мнение.

Вестникът е "ГОЛ", който първи направи нечовека за смях. Много неща има в този вестник, в архивите му, неща, за които трябва да се срамуваме, че не сме разбрали и прочели навремето. Специално Минчев, заедно с Христо Катеринчев, разкриха урода в първите седмици на управлението му, и донякъде бяха причината нечовека да каже през 2000-та "Аз си тръгвам". Ужасното е, че много от феновете не знаят какво се случи в онези бурни времена след Васко Нинов... И кой всъщност подари Ботев на нечовека.

Факт е, че нямам идея какво и как пише Любо последните година-две, но ако не се е случило нещо драстично, то той е точно толкова против урода, колкото всеки от нас. Проблемът при него е, че е негативен като характер, и винаги е готов да види първо лошото, после доброто.

Не защитавам неговото мнение и тази статия, не ме разбирайте погрешно, просто наистина трябва да си задаваме всички въпроси - дори и неприятните, и да получаваме отговори на тях.
Не натискайте ТУК!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 02 мар 2010 19:23

Шврнц Тпрунков написа:
silverbg написа:Аз това за горения вестник не го знам, ако е било някъде преди април 2000 не бих се учудил на такава случка и бих го поздравил, че е предвидил накъде ще вървят нещата. Ако е било след това със сигурност горящите вестника не са изразявали всеобщото мнение.

Вестникът е "ГОЛ", който първи направи нечовека за смях. Много неща има в този вестник, в архивите му, неща, за които трябва да се срамуваме, че не сме разбрали и прочели навремето. Специално Минчев, заедно с Христо Катеринчев, разкриха урода в първите седмици на управлението му, и донякъде бяха причината нечовека да каже през 2000-та "Аз си тръгвам". Ужасното е, че много от феновете не знаят какво се случи в онези бурни времена след Васко Нинов... И кой всъщност подари Ботев на нечовека.

Факт е, че нямам идея какво и как пише Любо последните година-две, но ако не се е случило нещо драстично, то той е точно толкова против урода, колкото всеки от нас. Проблемът при него е, че е негативен като характер, и винаги е готов да види първо лошото, после доброто.

Не защитавам неговото мнение и тази статия, не ме разбирайте погрешно, просто наистина трябва да си задаваме всички въпроси - дори и неприятните, и да получаваме отговори на тях.

Съгласен съм с теб 100%. Главен редактор на ГОЛ беше Руси Чернев (100% локомотивец но изключително безпристрастен журналист и професионалист) а собственик - Данов!. Просто вече е време Минчев да смени темата, вече 10 години вика - Аз казвах ли ви...Ай сиктир от големи умници, аре да напишв нещо конструктивно вече

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 02 мар 2010 19:24

Извинявам се, че се намесвам, но така и така сте отворили дума за Любо Минчев, ето ви още една негова статия от 01 02 2010г.
Христолов, тази паплач изгори мечтите си!
01 февруари 2010 11:28
Автор: don balon

Пуснахме едно заглавие: "Чакат Ботев, няма го!". Още тогава исках да кажа нещо за Димитър Христолов и тази паплач около него, която уж търси Ботев. А Ботев го няма и заради тази паплач, която сега влиза в офиса на Христолов и му държи сметка, разбива му вратата и смята, че там някъде ще открие Ботев. Няма да го открие, защото тя, тази паплач, се занимаваше през тези години с платена любов. Не поддържаше Ботев, ако Христолов не им плащаше - пътуванията, бирата, дивотиите им. И сега иска да открие Ботев зад вратата му. Търсете при Путко Мафани!

Политически лумпени и кресльовци край тях също имат огромна заслуга за съсипването на Ботев. Този проект, който агонизира още от създаването си, беше роден преди 11 години точно от политически лумпени, които вкараха Христолов в жесток капан. Но той сам го пожела и не бива да бъде жален точно за това. Харесваше му да има политически чадър да развива бизнеса си и проекта Ботев. Това, което се случва сега, лесно можеше да бъде предвидено. Много лесно заради лумпените и кресльовците край Христолов. Около него имаше и алчни журналисти, които за пет лева продаваха себе си. Сега същите го наричат Митьо Селския. Просто е - пак се продават, и пак за пет лева.

Изписал съм хиляди редове за Ботев и Христолов. Само десетина от тях може би са му харесали. Когато съм го бранил от някаква паплач. Разбира се, че не ме обича. Той обичаше онези, на които плащаше и които сега му викат, а и пишат Митьо Селския. Никога не съм си позволил подобно нещо. Спомням си как на една пресконференция запалянковци дойдоха със запалени вестници. Те протестираха срещу написани от мен редове за техния Ботев и най-вече за техния Христолов. Той беше доволен. Но нямаше как да разбере, че тези хора горяха мечтите си. Сега същите търсят Ботев в офиса му и мечтаят да го видят окован в белезници.

Говори се за нов проект Ботев. Инициативният комитет даде пресконференция. Схемата е същата - политически лумпени и кресльовци с помощта на властта искат да набутат в капана друг вместо Христолов. Както преди 11 години. Между тях сигурно има и разбивачи на офиси. А когато видите и запалени вестници, плюйте си на петите! Сигурен съм, че Христолов вече го знае.

Любомир Минчев в-к Марица

НАИСТИНА Е ДОСТА ЛОШО ЧОВЕК ДА ПРОЧЕТЕ ТАКИВА НЕЩА ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПУБЛИКА :o
Изображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 02 мар 2010 19:30

Да това дефакто е една и съща статия. Дай да плюем а щото само тва можем.
А ти фена на Локо беше ли на мача с ЦСКА в София за 9 лева?
Ако си бил прави ли те това "платен фен"?
Тъпо нали....и аз така мисля....

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 мар 2010 19:33

batbore написа:
Шврнц Тпрунков написа:

Съгласен съм с теб 100%. Главен редактор на ГОЛ беше Руси Чернев (100% локомотивец но изключително безпристрастен журналист и професионалист) а собственик - Данов!. Просто вече е време Минчев да смени темата, вече 10 години вика - Аз казвах ли ви...Ай сиктир от големи умници, аре да напишв нещо конструктивно вече

Въпросния ГОЛ беше доста "жълт" вестник и в него излизаха една камара глупости. Тези неща аз не си ги спомням, но тогава съм бил малък и не съм обръщал внимание на нещо извън "спортно-техническата" част. Както казах, ако е разкрил Селския до април 2000 (преди мача с чорбата от където тръгна всичко) бих го поздравил. Ако са му скочили би било нормално предвид, че отбора до тази дата вървеше. Но да ми изтъква и до днешен с това не върши никаква работа ( а и по начина по който поднася нещата направо си и вреди), освен да си чеши егото.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 мар 2010 19:34

drughi написа:....НАИСТИНА Е ДОСТА ЛОШО ЧОВЕК ДА ПРОЧЕТЕ ТАКИВА НЕЩА ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПУБЛИКА :o

Две неща. Минчев не визира цялата публика, а някои конкретни личности. Минчев знае достатъчно за политическите протежета, както и някои други наши съграждани знаят кой всъщност притежава Локомотив. И кой го притежаваше.

Лекетата в пловдивския футбол не носят чернобяло и жълточерно, а "зелено" - с цвета на парите. И в двата отбора има достатъчно продажни копиленца, и като "фактори", и като "фенове". Спомни си разнобоя по отношение Назифоглу (или както се казваше там онзи от Галатасарай) и ще разбереш какво имам предвид.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 02 мар 2010 19:35

batbore написа:Да това дефакто е една и съща статия. Дай да плюем а щото само тва можем.
А ти фена на Локо беше ли на мача с ЦСКА в София за 9 лева?
Ако си бил прави ли те това "платен фен"?
Тъпо нали....и аз така мисля....

Бил съм? Платил съм си за кефа и съм отишъл!!!!! Не исках да се включвам, но ще ви кажа някои работи, които са си истината с ръка на сърцето......

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 02 мар 2010 19:45

Шврнц Тпрунков написа:
drughi написа:....НАИСТИНА Е ДОСТА ЛОШО ЧОВЕК ДА ПРОЧЕТЕ ТАКИВА НЕЩА ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПУБЛИКА :o

Две неща. Минчев не визира цялата публика, а някои конкретни личности. Минчев знае достатъчно за политическите протежета, както и някои други наши съграждани знаят кой всъщност притежава Локомотив. И кой го притежаваше.

Лекетата в пловдивския футбол не носят чернобяло и жълточерно, а "зелено" - с цвета на парите. И в двата отбора има достатъчно продажни копиленца, и като "фактори", и като "фенове". Спомни си разнобоя по отношение Назифоглу (или както се казваше там онзи от Галатасарай) и ще разбереш какво имам предвид.

Декларацията за прословутите 500лв. беше обявена в фен-сайта официално - Факт!
Не била цялата публика!?!?!? Питам - защо нямаше и един фен два домакински мача подред - ФАКТ??? Заради - 500лв. Минчев-един достоен ботевист визира точно цялата публика и тук да не се правят на дръпнати!?! Те не бяха тогава на стадиона!!!! Той беше празен!!!
Питам - любовта Ви 500лв. ли струва???
А за нас- просто не си измисляйте глупости, нагло е просто!

Върни се в “Архив”