Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Войната в Украйна
Украинската измет ги провокира и си получи заслуженото от сърбите. Украинците са абсолютни боклуци, доказаха го за пореден път, всичко си заслужават. Даже много ги жали слабо характерният Путин.
-
- Контакти:
След тоя мач глоби за Олександрия няма да има.
Ама на реваншът в Белград,може наистина след това да извадят Сърбия от евротурнирите..
Ама на реваншът в Белград,може наистина след това да извадят Сърбия от евротурнирите..
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
tmanolov написа:Drunken_Master написа:Тъй... Пак да обясня на невменяемите. То родолюбци има много, въпроса е каква представа имат те за това какъв ужас е войната. Виждам, че още не може, да схванете написаното от мен. Това дали обичаш родината, няма нищо общо с готовността, да влезеш в окопите.
Примерно, аз самият обичам България, ама не ме търси, да те защитавам от Турция/Русия/Заир... Още повече и при това управление на страната.
Малък си и не си говорил с хора, които са били на война - последно съм говорил със съпруга на сестрата на баба ми - царски офицер, бил се във ВСВ, когото комунетата пращат в лагер. На въпроса ми "Дядо Ганчо, защо не вземем да осъдим държавата, ти си бил репресиран", той ми отговори "Аз тази държава съм се клел да я пазя, не да я съдя"
Нещо не ми се връзва.Ако се е бил във ВСВ е било на страната на комунетата и после да го пратят в лагер?
tiamat написа:ReBorn1982 написа:Тия от ПСВ преди това са били и в Балканската война, и в междусъюзническата, там сигурно нещо друго са гледали ....
Как да ти обясня, че едно време е имало мъже, не е имало фитнеси, селфита и Инстаграм, не е имало педeрастки прайдове, не са си броили калориите и подкожните мазнини, не са си обезкосмявали телата и т.н. ..... животът е бил сурАв и кУрав, от малко момчето е калявано в тежки условия. Нищо общо с днешните изпедерастяли келеши ....
Разбира се, имало е и тогава по-раними, които по-тежко са понасяли гледката на смърт, но въобще не са били мнозинство.
Тоя якут, който закла украинеца като прасе, да видя да е "изчаткал" ??! .... не, човекът си разказва съвсем спокойно за случката 100 пъти. Но той идва от сурови земи, суров живот, кален е и физически, и психически, не си е бръснал краката през ден и не си е броял калориите и подкожните мазнини .... Е такива са били повечето мъже едно време ....
А какъв е проблема да живееш в мир, да си ходиш на фитнес и да си броиш калориите, вместо да колиш други хора като прасета? Ти чуваш ли се въобще :) Дай значи да правим войни и мизерии нон стоп, че да има "мъже" :)
Няма ли на определен период екстремни ситуации държави, региони, а може и целия човешки род минава към деградация.Доказала го е историята ни.Ако няма някакви природни катаклизми, които да ни върнат към нещо съзидателно ние си създаваме мини такива.Всички велики империи са загинали от деградацията на лукса постигнат със завоевателните войни на предшествениците им.
ivan56 написа:Drunken_Master написа:Ми, извинявай, ама аз виновен ли съм, че ти хал-хабер нямаш какво фактически се случва на фронта!? Зеленски официално твърди, че загубите на ВСУ до момента са 40 000 души. Това ще рече, че руснаците им са върнали близо половината само за последната година.
А каква е логиката да събираш трупове?
Чисто от гледна точка на противника, не човешка.
До колкото съм чел като няма тяло, не се води мъртъв съответно няма и обезщетение.
Все си мисля, че всеки поне от човешка гледна точка си събира тела на войници от неговата армия, естествено ако има достъп.
Те се избиват като кучета, после ще ги събират.
Никаква логика.
Смити е напълно прав тука.
Само превземат прасетата(по ваши думи), напълно нормално е да имат повече тела за връщане.
Епидимилогочна.
- Drunken_Master
- Контакти:
Между другото, Усик... сега много балалайка и той, ама едно време съвсем други неща разправяше и даже си беше отявлено проруски...ReBorn1982 написа:Украинската измет ги провокира и си получи заслуженото от сърбите. Украинците са абсолютни боклуци, доказаха го за пореден път, всичко си заслужават. Даже много ги жали слабо характерният Путин.
Иначе, според мен, малко прекалявате с тия неща. Война е, все пак. Напълно нормално е футболистите да изразят публично подкрепата си към родината. Сърбите винаги са били с руснаците... За разлика от нас, които още след Освобождението си обръщаме гъзицата и после ядем папарлянгата...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Тия протести, все повече започват, да намирисват.Поредна нощ на антиправителствени протести в Украйна след приетия набързо антикорупционен закон. Демонстрации имаше както в Киев, така и в други над десет украински града. Според критиците на закона, решението контролът над двете ключови антикорупционни агенции в страната да премине в ръцете на главния прокурор, е първа стъпка към авторитаризъм.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Партизан има правото да си играе с когото и където поиска приятелски мачове и няма как някакви укро боклуци да им държат сметка. Тия се взеха за центъра на вселената, трябва всеки с тях да се съобразява. Жалко че Путин е такава страхлива мишка, трябваше отдавна да ги е превърнал в Газа ....
- Drunken_Master
- Контакти:
Трябваше, да. Трябваше и да загинат една дузина цивилни... А оплюваш жалките евреи за това...
Иначе... тия дронове направо ебават майката на всичко. Украйна е смазана за пореден път от бомбене, Пейтриъта очевидно се е "справил" блестящо, ама и в Ставропол има доста добър украински удар по някакъв цех. Рибаря оня ден критикуваше и руското ПВО, че ударите с дронове в Ростов са спрели ЖП-то им.
Иначе... тия дронове направо ебават майката на всичко. Украйна е смазана за пореден път от бомбене, Пейтриъта очевидно се е "справил" блестящо, ама и в Ставропол има доста добър украински удар по някакъв цех. Рибаря оня ден критикуваше и руското ПВО, че ударите с дронове в Ростов са спрели ЖП-то им.
Поражение объектов на территории Украины в результате комбинированного удара 26.07.2025
– «Днепровский машиностроительный завод» (lostarmour.info/news/udar-dnepr-zavod-26-07-2025)
– Логистический центр, г. Каменское (lostarmour.info/news/udar-kamenskoe-sklad-26-07-2025)
– «Елизаветовский машиностроительный завод» (lostarmour.info/news/udar-kamenskoe-zavod-26-07-2025), г. Каменское (lostarmour.info/news/udar-kamenskoe-sklad-26-07-2025)
– «Ремонтно-механический завод» г. Шостка (https://lostarmour.info/news/udar-shost ... 26-07-2025)
– Завод «Хартрон» г. Харьков (https://lostarmour.info/news/udar-hartr ... 25-07-2025)

goshev написа:ivan56 написа:Drunken_Master написа:Ми, извинявай, ама аз виновен ли съм, че ти хал-хабер нямаш какво фактически се случва на фронта!? Зеленски официално твърди, че загубите на ВСУ до момента са 40 000 души. Това ще рече, че руснаците им са върнали близо половината само за последната година.
А каква е логиката да събираш трупове?
Чисто от гледна точка на противника, не човешка.
До колкото съм чел като няма тяло, не се води мъртъв съответно няма и обезщетение.
Все си мисля, че всеки поне от човешка гледна точка си събира тела на войници от неговата армия, естествено ако има достъп.
Те се избиват като кучета, после ще ги събират.
Никаква логика.
Смити е напълно прав тука.
Само превземат прасетата(по ваши думи), напълно нормално е да имат повече тела за връщане.
Епидимилогочна.
:lol: :lol:
Мислиш ли, че на Серьожа или Артьом от Чилибянск му пука за това по време на война.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...