mrw8 написа:realno написа:noo написа:realno написа:noo написа:realno написа:Не ви увряха главите, че българските футболисти са по - скъпи от чужденците, а същевременно никой не ги купува от чужбина или ако ги купи ще е на безценица. Не ви увряха главите, че ако случайно продадем що годе качествен българин в чужбина, няма друг български футболист с подобни качества с кого да го заместим, защото няма избор. Хубаво е да си патриот, но с гол патриотизъм Левски няма как :twisted: да се развива като клуб. А що се отнася до " джамията до стадиона" е манипулативно внушение по съветски ченгесарски тип от заблудените копейки. Някой може ли да ми каже колко са мюсюлманите в Левски? Или примитивния ви расисткия съветски "патриотизъм" счита всеки негър за мюсюлманин? Освен това считате , че е лошо черни да играят в Левски, но вашия съветски психопат може да ги използва като башибозук в Украйна за да убиват и рушат. Черните не са позор за Левски, а заблудените празнослови копейки като вас.
Добре е да престанеш с твоя евроатлантизъм, вече не е на мода.
Да си човек, а не расист ако ме прави "евроатлантик" значи съм такъв. Но да си психопат за някои е на мода.
Смесваш постоянно политиката и спорта. Какво общо имат руснаците, Украйна и мюсюлманите в тази тема, не ми е ясно? Но това, че си промит мозък е съвсем ясно.
Нищо не смесвам. Пишман "патриотите" в България споделят примитивния съветски "патриотизъм", койот няма нищо общо с патриотизма, който е изповядвал Левски. В България не си "патриот" ако не си копейка. Ако си свободен европеец и цениш и тази свобода въпреки всичките й косури и не желаеш диктатор да определя съдбата ти, си джендър, Соросоид, либерал и какъв ли не още, точно както гласи съветската путинофилска пропаганда, на която кълвете. И това се пренася в клуба.
Тези брътвежи са живото доказателство, до какви ментални проблеми води преяждането с брюкселска пропаганда. Европейците са до толкова свободни, до колкото да си плащат данъците, за да издържат тарамбуките, които заляха държавите им. А свобода на словото има само в най-дълбоките им сънища, справка арестите в Англия и Германия по повод постове в социални мрежи.
И между другото стига вече си писал в темата за трансфери, за разни рубли, гривни, паунди, евроатлантизъм и прочее глупости. Хващай пътя към Брюксел, там имат богат опит в строенето на джамии, ще се превърнеш в ценен кадър ако се обучиш.
Ами спрете в темата за трансфери да пишете за джамии, негри и всякакви путинофилски опорки вместо за можещи и неможещи футболисти.