ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот Serafim » 25 юли 2025 08:14

Между другото,Марин като излезе, езика на тялото и поздравите към публиката бяха такива, сякаш му бе последен мач

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 юли 2025 09:25

Според мен този път не направихме добър мач. Вярно, че равенството може да се брои за престижно, както беше онова с Айнтрахт, но разликите в двата мача са огромни. Изобщо не ми допада да гледам Левски в ролята на Ботев Вр.
Друг е въпросът, че с тази игра не ни виждам там (дано да греша). Добре, че Брага не са още в оптимална форма и рядко опитваха да разцъкват както си могат. Но въпреки това се видя, че не са някаква супер извънземна класа и чак толкова много непреодолими.
Искаше ми се да видя малко от онзи Левски, който гледахме през първото полувреме с Израелците. Поне да се опитаме да се надиграваме, доколкото можем. Явно обаче дон Хулио беше решил да направи опит да излъже Брага с тактика тип Илиан Илиев, но без катърското ритане. Емииии, не се получи...
Дай Боже там някак да издържим и да ги хлъзнем с едно случайно голче в продължението...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 25 юли 2025 09:26

Поздравления, много добро представяне на момчетата с пълно себераздаване. В реванша обаче нещата ще стоят по много различен начин и ще е чудо, ако Левски съумее да не загуби. Такива са реалностите към момента.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2025 09:45

Мачът, като чисто футболни достойнства, не ми хареса кой знае колко, но разбирам, че така се играе в елиминационен дуел, особено в първата среща.
Искам да похваля сините за духа и борбеността - играчи и треньори си свършиха работата много добре вчера!
А ние ще помечтаем още една седмица. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 25 юли 2025 10:08

Слабичко , предимно с мисъл за защита , нормално като срещу далеч по-стойностен отбор. В първия мач с еврейте Цунами взе много първи топки , което снощи не видяхме.
Реванша ще е дежавю на мача с Айнтрахт , резултата мисля също.
Нашите да разузнават важният съперник и да правят планове за тези мачове. 7ми в Баку , 14ти във врящия котел Георги Аспарухов , пълен с туристи и фейсбук тагващи се уона би ултраси.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:Serafim

Мнениеот Странджата » 25 юли 2025 10:30

Според мен той и така игра. Ще ни липсва...
Иначе си умреме за българи, но добри думи за тях не се намират.
Последна промяна от Странджата на 25 юли 2025 10:32, променено общо 1 път.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 юли 2025 10:30

Аврамов написа:Поздравления, много добро представяне на момчетата с пълно себераздаване. В реванша обаче нещата ще стоят по много различен начин и ще е чудо, ако Левски съумее да не загуби. Такива са реалностите към момента.

Би ли споделил кои момчета се представиха "много добре" в този мач

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2025 10:41

drvasko98 написа:
Аврамов написа:Поздравления, много добро представяне на момчетата с пълно себераздаване. В реванша обаче нещата ще стоят по много различен начин и ще е чудо, ако Левски съумее да не загуби. Такива са реалностите към момента.

Вуцов-не че имаше мн работа, но изключая грешката за корнера съвсем в началото, спаси каквото имаше.
Макун и Кристиян-без грешка в защита и с доста ключови намеси.
Костадинов и Трдин-с изключение на първите 15 минути бяха равностойни на халфовете на Брага и не предадоха центъра.
Сангаре също бих включил, най-вече заради пресата и желанието, които показа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 25 юли 2025 10:42

Много добър мач! Срещу силен отбор показахме невероятна отборна игра. Не успяхме да отбележим гол, но и Брага нямаха нито едно голово положение. Хулио си свърши отлично работата.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 юли 2025 10:48

rhaegar написа:
drvasko98 написа:

Вуцов-не че имаше мн работа, но изключая грешката за корнера съвсем в началото, спаси каквото имаше.
Макун и Кристиян-без грешка в защита и с доста ключови намеси.
Костадинов и Трдин-с изключение на първите 15 минути бяха равностойни на халфовете на Брага и не предадоха центъра.
Сангаре също бих включил, най-вече заради пресата и желанието, които показа.

За Костадинов донякъде, за Търдин - категорично несъгласен. Второто полувреме до влизането на Охене предадоха центъра и то много яко. Въобще Търдин извън ЦЗ не съм го видял да направи нищо свястно. И толкова - Вуцов, Макун, Димитров и отчасти Сангаре, че сам ги бореше с променлив успех

Върни се в “Левски”