futbolqga написа:Ние сме уникални сбърканяци, честно. Особено тези от нас, които реват най-силно за "славизацията". Вярно, в модерни времена живеем, футболът е бизнес. Логично, Левски трябва да се управлява в унисон с правилата на бизнеса, но залитането в посока спекула (или жътва, както се изрази колегата по-горе) по време на евромачовете е недопустима гавра с ценностната система, която прави този клуб велик и го отличава от еднодневките. Левски е отборът на народа, а не отборът на парвенютата - билетите трябва винаги да са на нормални, достъпни за всички левскари цени.
По принцип съм привърженик на идеята да си играем на нашия стадион който и да било мач. Но не мисля, че по-високи цени на мача с Брага би било спекула или някаква гавра. Просто продуктът е различен. Продуктът не е просто "Мач на Левски", а "Мач на Левски с Монтана", "Мач на Левски с Черно Море", "Мач на Левски с Беершева", "Мач на Левски с Айнтрахт" и т.н. Не мисля и че повечето истински левскари биха имали нещо напротив по-високи цени за такива мачове. Ествствено, при по-високи цени може да се отдели някакво количество билети за благотворителност за хора в неравностойно положение.
Иначе, айде, че не се трае!!!!! :))