miro_rz написа:Ще дам прогнози тук и дано не позная!
Арда-ХИК 1:1
ЧМ-Истанбул 1:2
Левски-Брага 1:3
Успех, и дано да съм сгрешил с прогнозите.
Сакън, недей, че и без тоя гол дето си ни го дал ще останеме :lol:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Хах!Не си излязъл от пубертета!Объркал си рейса
байо
Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс, който казва, че е от ЦСКА и си мисли, че подписа му не се отнася и за него, въпреки че го нарича Сбирщайн - понеже казваш, че съм със средношколско образование, аз пък ти казвам, че след препинателни знаци се поставя интервал, а това се учи в началното училище :idea:
По-смешно нещо не бях чел... Ти с интервали ли си писал в тетрадката. И между другото в училище още се пише в тетрадки. Понякога си мисля, че не можеш са напишеш нещо по-неумно и ти вземеш и ме опровергаеш
А, започна да ги слагаш, поне малко те ограмотих :)
Бях забравил, че още ходиш на училище, понеже още повтаряш втори клас :lol:
Честно, верно ли си толкова вдетинен? :mrgreen: :)
Искаш ли да ти преподавам частни уроци по граматика, за да минеш най-после в трети клас :lol:
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:Виж сега обичащия Пирин, припознал Литекс, който казва, че е от ЦСКА и си мисли, че подписа му не се отнася и за него, въпреки че го нарича Сбирщайн - понеже казваш, че съм със средношколско образование, аз пък ти казвам, че след препинателни знаци се поставя интервал, а това се учи в началното училище :idea:
По-смешно нещо не бях чел... Ти с интервали ли си писал в тетрадката. И между другото в училище още се пише в тетрадки. Понякога си мисля, че не можеш са напишеш нещо по-неумно и ти вземеш и ме опровергаеш
Искаш ли да ти преподавам частни уроци по граматика, за да минеш най-после в трети клас :lol:
Пийни водичка със захар :)
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:По-смешно нещо не бях чел... Ти с интервали ли си писал в тетрадката. И между другото в училище още се пише в тетрадки. Понякога си мисля, че не можеш са напишеш нещо по-неумно и ти вземеш и ме опровергаеш
Като те науча на граматиката, ако си примерен и прилежен ученик, може да ти повиша образованието до ниво селски даскал, като ти обясня с най-думи прости, както Левски на селяните, теорията на относителността на Айнщайн, интересува ли те :lol:
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:А, започна да ги слагаш, поне малко те ограмотих :)
Като те науча на граматиката, ако си примерен и прилежен ученик, може да ти повиша образованието до ниво селски даскал, като ти обясня с най-думи прости, както Левски на селяните, теорията на относителността на Айнщайн, интересува ли те :lol:
Ти на две телета купа сено не можеш да разделиш :mrgreen:
Иначе си забавен. Дете на природата. Покрай битието ти на супервайзор на стадо крави в района подуене си замезвал с джанки. :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Аре роги, ...
.
"Грабайте телата!" - някой си изкряска
и трупове мъртви фръкнаха завчаска
И Брага тръпнат, друг път не видели
ведно да се бият живи и умрели,
"Левскари,
на прага сме на поредната голяма европейска вечер! За да съхраним и развием репутацията си пред Стария континент, сме подготвили хореография!
От вас се иска да заемете местата си възможно най-рано и да следвате инструкциите от микрофона.
По време на мача - 90 минути пеене, скачане, веене на знамена и пляскане!
Песните се изпълняват бавно и отчетливо, а телефоните - в джоба!
(За да няма сърдити, ви предупреждаваме: готови сме на крайности, за да ви отучим от този вреден навик!)
От Сектор Б сме наели фотограф специално за тази цел!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Преди всеки мач, всяко говедо да предоставя документ, че е записано на кръжок по пеене и солфеж!"Левскари,
на прага сме на поредната голяма европейска вечер! За да съхраним и развием репутацията си пред Стария континент, сме подготвили хореография!
От вас се иска да заемете местата си възможно най-рано и да следвате инструкциите от микрофона.
По време на мача - 90 минути пеене, скачане, веене на знамена и пляскане!
Песните се изпълняват бавно и отчетливо, а телефоните - в джоба!
(За да няма сърдити, ви предупреждаваме: готови сме на крайности, за да ви отучим от този вреден навик!)
От Сектор Б сме наели фотограф специално за тази цел!
Кой ще бъде Фотографа, е ясен на всички в този форум ...
Потребители, разглеждащи този форум: noo и 20 госта