ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Спортинг (Брага), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот LoveAndPeace » 24 юли 2025 12:12

Гледам , че тия португлчетата са празнували 24 по-рано :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 юли 2025 12:46

Гледам, че бая хора са наточили ножовете и чакат с нетърпение загуба на Левски, та да им се зарадва душичката. Аз пък за първи път от много време съм с нагласата за футболен празник, на който да се насладя. Само едно от новите попълнения на Брага струва 11 млн. евро - повече, отколкото всичките ни футболисти накуп. Искам от нашите да играят без страх, да си оставят сърцето на терена, пък резултатът - какъвто се получи.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 юли 2025 12:52

0-4
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2025 12:53

futbolqga написа:Гледам, че бая хора са наточили ножовете и чакат с нетърпение загуба на Левски, та да им се зарадва душичката. Аз пък за първи път от много време съм с нагласата за футболен празник, на който да се насладя. Само едно от новите попълнения на Брага струва 11 млн. евро - повече, отколкото всичките ни футболисти накуп. Искам от нашите да играят без страх, да си оставят сърцето на терена, пък резултатът - какъвто се получи.

пак глупсоти на куб - ето, аз ти кавам, че всичко под 1:3 ще го броя за победа и няма да мрънкам и за секунда, освен при разгром, ама пак раевистки опорки, като с дефицита. Като добър маркетолог, какъвто твърдиш, че си, следва да си наясно, че или прибираш макс пари от мача (играеш на националния или слагаш двойни цени), като не гледаш резултата, или правиш всичко възможно за футболна атмосфера, защото имаш шансове за продължаване напред. Нашето рАководство, случайно или заради пословичната си некадърност, е заложило на втория вариант и аз най-искрено се надявам да се случи точно така. Не се ли случи, значи са имбецили, които са пълни с пари и нови приходи не им трябват
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 24 юли 2025 12:58

tmanolov написа:
futbolqga написа:Гледам, че бая хора са наточили ножовете и чакат с нетърпение загуба на Левски, та да им се зарадва душичката. Аз пък за първи път от много време съм с нагласата за футболен празник, на който да се насладя. Само едно от новите попълнения на Брага струва 11 млн. евро - повече, отколкото всичките ни футболисти накуп. Искам от нашите да играят без страх, да си оставят сърцето на терена, пък резултатът - какъвто се получи.

пак глупсоти на куб - ето, аз ти кавам, че всичко под 1:3 ще го броя за победа и няма да мрънкам и за секунда, освен при разгром, ама пак раевистки опорки, като с дефицита. Като добър маркетолог, какъвто твърдиш, че си, следва да си наясно, че или прибираш макс пари от мача (играеш на националния или слагаш двойни цени), като не гледаш резултата, или правиш всичко възможно за футболна атмосфера, защото имаш шансове за продължаване напред. Нашето рАководство, случайно или заради пословичната си некадърност, е заложило на втория вариант и аз най-искрено се надявам да се случи точно така. Не се ли случи, значи са имбецили, които са пълни с пари и нови приходи не им трябват

Аз имена не бях посочил, но е интересно, че се разпознаваш в казаното от мен.

Що се касае до ръководството - то е доказано некадърно и изходът от мача няма да промени това.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 24 юли 2025 13:06

Така е някои фенове са като кибиците при таблата имат право на две хвърляния и едно местене :lol. Очакват значим футболен катарзис без да дадат решение как ще стане? Свят пъстър, няма само добродетели има и пороци.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 24 юли 2025 13:56

Пичове, истинската битка ще бъде срещу молдовците или Сабах. Това днес е бонус, дано само не ни разгромят, защото ще падне тонуса преди следващите важни мачове, а в България всеки кръг трябва да е финал, жалко че много левскари и ръководството не го разбират и не смеят да помечтаят за титла.
Довечера трябва да си подкрепим отбора независимо от резултата. Реалността е жестока и след видяното в Унгария няма как да очаквам нещо различно от сериозна загуба, дай Боже да греша и да ни подценят. Просто те са на друго ниво, което ние едва ли скоро ще достигнем.
Само Левски независимо от всичко!

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 юли 2025 14:00

Аз пък не познавам НИТО един човек от близкия ми и от не чак толкова близкия ми кръг , който би се зарадвал на загуба на Левски.
Става въпрос за богата палитра от хора с мнения и виждания за отбора , играчите , треньора , собственика , рекламодателя и т.н.
Нито един.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2025 15:43

LoveAndPeace написа:Аз пък не познавам НИТО един човек от близкия ми и от не чак толкова близкия ми кръг , който би се зарадвал на загуба на Левски.
Става въпрос за богата палитра от хора с мнения и виждания за отбора , играчите , треньора , собственика , рекламодателя и т.н.
Нито един.

Абсолютно вярно! Подкрепа за отбора докрай! Аронакс е прав - този мач е бонус, просто му се наслаждаваме
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”