Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 22 юли 2025 23:37

Да, де... Те и тия от клипа от 1918-а, дето са бутнали маслото... и те са от "изнежените" поколения. След краят на войната е имало масово изтрещели... Веднага се сещам за Толкин, автора на "Властелина на пръстените"...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2025 23:41

Наистина е безсмислено да ти се обяснява ..... вярвай си, че българите са ги ловили и влачили по улиците, за да воюват в българо-сръбската, Балканската и т.н. войни ...... нещо, за което няма нито едно свидетелство .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 юли 2025 23:42

Аз не помня, да съм твърдял нещо подобно, ама карай...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 юли 2025 00:02

Drunken_Master написа:Аз не помня, да съм твърдял нещо подобно, ама карай...

А какво твърдиш ??! .....

Едно време родолюбие и патриотизъм са значели нещо. Хората (повечето) сами са се натискали да воюват.

Тоя тъп Цветан, който не знам защо ми го даваш за пример, не е отишъл да се бие за България. Той е отишъл да бъде платен окупатор и слуга на американските интереси. Ние работа в Афганистан нямаме. И да го гръмнат тоя, хич не ми дреме. Нито ми дреме какво е изживяла гейската му душица.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юли 2025 00:09

Твърдя, че твърдението е манипулативно. Да не мислиш, че през 1912 г. някой е имал представа какво ще види на фронта!? През ПСВ, специално в Руската империя е имало страшно много доброволци, ама причината е, че просто времената са били такива, че Владимир, Алексей и Никита са нямали хал-хабер какъв ужас е това нещо наречено "война". Говорим за едно 80% абсолютно неграмотно население, дето не знае кое е вилица и кое е нож. Ти къде отиде... кви влачения, кви пет лева... Дадох ти дори и доста конкретен пример с това, какво се случва масово с войниците, които след ПСВ се връщат от фронта за да затвърдя мнението си. Това е ужас... УЖАС! Войната е нещо отвратително...

И пак да повторя... тук не става дума за "изнежено" поколение, щото на всеки що годе нормален човек биха му се издрайфали червата от тоя ад...
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 юли 2025 05:10

Какво ли им е било на руснаците от Руско-иранската война, Руско-турската, Кримската, Руско-турската :lol: Неее, не са знаели :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 юли 2025 14:44

Drunken_Master написа:Твърдя, че твърдението е манипулативно. Да не мислиш, че през 1912 г. някой е имал представа какво ще види на фронта!? ....

Падали са от Марс и не са знаели какво ще видят на фронта .... мислели са, че отиват на виенски бал, а то .....

На фронта и през 1912-а, и през 2025-а, и през 1389-а се вижда едно и също .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юли 2025 15:31

Тъй... Пак да повторя. Едно е да четеш "Помни войната", друго е да гледаш изчаткалите войници от ПСВ... На Помияра не сметнах за нужно, да му обяснявам. Надявам се и на теб, да не се налага...
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 юли 2025 16:25

Тия от ПСВ преди това са били и в Балканската война, и в междусъюзническата, там сигурно нещо друго са гледали ....

Как да ти обясня, че едно време е имало мъже, не е имало фитнеси, селфита и Инстаграм, не е имало педeрастки прайдове, не са си броили калориите и подкожните мазнини, не са си обезкосмявали телата и т.н. ..... животът е бил сурАв и кУрав, от малко момчето е калявано в тежки условия. Нищо общо с днешните изпедерастяли келеши ....

Разбира се, имало е и тогава по-раними, които по-тежко са понасяли гледката на смърт, но въобще не са били мнозинство.

Тоя якут, който закла украинеца като прасе, да видя да е "изчаткал" ??! .... не, човекът си разказва съвсем спокойно за случката 100 пъти. Но той идва от сурови земи, суров живот, кален е и физически, и психически, не си е бръснал краката през ден и не си е броял калориите и подкожните мазнини .... Е такива са били повечето мъже едно време ....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юли 2025 16:48

Както и да е, няма да споря...

Протестите срещу Владимир Зеленски, според мен доста се преекспонират. Виждал се бил краят на кокаиновият клоун, ама друг път. Излезли са няколкостотин души, това е всичко...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”